Kedilerin arasındaki sosisi 4 saniyede görebilecek misiniz? Görsel zekanızı kanıtlama vakti

Zeka testi görselinde birçok kedi bulunmaktadır. Bu kedilerin arasında bir sosis bulunuyor. Gizli sosisi bulmanız için 4 saniye süre verilmiştir. Peki 4 saniyede kedilerin arasındaki sosisi görebilecek misiniz? İşte görsel zekanızı kanıtlamak için fırsat!

Kedilerin arasındaki sosisi 4 saniyede görebilecek misiniz? Görsel zekanızı kanıtlama vakti
Kedilerin arasındaki sosisi 4 saniyede görebilecek misiniz? Görsel zekanızı kanıtlama vakti
GİRİŞ 10.06.2023 12:08 GÜNCELLEME 10.06.2023 13:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gizli olan nesneleri bulma konusunda kendine güvenenler için hazırlanan zeka testinde birçok kedi vardır. Gözlem yeteneklerinizi kullanarak doğru yanıta ulaşacağınız zeka testinde sizden kedilerin arasında gizli olan sosisi bulmanız beklenmektedir. Peki 4 saniyede sosisi bulabilecek misiniz?

KEDİLERİN ARASINDAKİ GİZLİ SOSİSİ BUL

Zeka testini yaparken eğlenceli anlar yaşayabileceksiniz. Keyifli olan testte bir grup kedi bulunmaktadır. Kedilerin arasında bir yerde saklı olan sosisi bulmalısınız. 4 saniyede doğru sonuca ulaşacağınız zeka testinde hünerlerinizi gösterin!

SON SANİYELERDE ACELE EDİN

Zamanın su gibi akıp gittiği zeka testi için kısıtlı olan sürede doğru sonuca ulaşmalısınız. Dikkatinizi toplayarak ve görsel zekanızı kullanarak yapacağınız zeka testi için saniyeler hızla ilerliyor. Artık son anlara yaklaşırken sonucu bulanlar zafer duygusunu yaşıyor.

Hadi son saniyelerde biraz daha acele etmeye çalışın.

19. yüzyıldan kalma genç kız portresindeki yaşlı kadını 8 saniyede gören neredeyse yok! IQ belirleyici zeka testi görselinde başarını kanıtla!19. yüzyıldan kalma genç kız portresindeki yaşlı kadını 8 saniyede gören neredeyse yok! IQ belirleyici zeka testi görselinde başarını kanıtla!

İŞTE CEVAP GELİYOR

Test için verilen süre doldu. Kedilerin arasında gizli olan sosisi bulabildiyseniz görsel zekanız oldukça kuvvetli demektir.  Bulamayanlar için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz.

Siz sosisi bulabildiniz mi? Bulduysanız kaç saniyede? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Ormanda 10 gizli yüz var! 20 saniyede 10 gizli yüzü bulmaya cesaretiniz var mı? Zeka testi ile kendini kanıtla!Ormanda 10 gizli yüz var! 20 saniyede 10 gizli yüzü bulmaya cesaretiniz var mı? Zeka testi ile kendini kanıtla!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • MUHARREM 10 ay önce Şikayet Et
    Saçma
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt