Gözleriniz ne kadar keskin? Zeka testi görselindeki 3 farkı 6 saniyede bulun!

Hafızayı kuvvetlendirmek ve pratik zekayı geliştirmek için çözülmesi gereken zeka testi görselleri arasında 3 fark bulunmaktadır. Bu 3 farkı bulmanız için size verilen süre sadece 6 saniyedir. Gözlerinin keskinliğine güvenenlerin kendini kanıtlayacağı IQ testi ile becerilerinizi test edin!

Gözleriniz ne kadar keskin? Zeka testi görselindeki 3 farkı 6 saniyede bulun!
Gözleriniz ne kadar keskin? Zeka testi görselindeki 3 farkı 6 saniyede bulun!
GİRİŞ 17.06.2023 10:27 GÜNCELLEME 17.06.2023 10:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Zeka testi türlerinden biri olan farkı bulda, iki görsel verilmektedir. İki görsel arasında 3 fark bulunmaktadır. 3 farkı bulmanız için size 6 saniye süre tanınmaktadır. Dikkatli ve ayrıntıcı bireylerin kolaylıkla tamamlayacağı testte siz kendinize ne kadar güveniyorsunuz? Gerçekleri görmeye hazırlanın.

ZEKA TESTİNDEKİ 3 FARKI 6 SANİYE BULUN

Zeka testi türlerinden olan farkı bulda, beyin ve gözler oyalandığı için dikkatinizi oldukça artırmalı ve olabildiğince çok odaklanmalısınız. Bu zeka testinde 3 fark bulunmaktadır. 6 saniye süre tanınan zeka testinde tüm farkları bulmalısınız. Ne kadar dikkatlisiniz?

DİKKATİ DAĞINIK İNSANLAR ZORLANACAK

Hazırlanan görselde bir anne kurtla yavrusu görünmektedir. İki resim arasında hiç fark yok gibi dursa da 3 farkı tespit etmelisiniz. Kimi insan için oldukça kolay olan zeka testi, dikkati dağınık insanlar için oldukça zor olmaktadır.

ACELE EDİN!

Sürenin hızla ilerlediği zeka testinde iyi gözlem becerisine sahip bireyler sonuca ulaştı. Dikkati geçiştirmek için oldukça yararlı olan bu tür aktiviteler aynı zamanda hafızanın korunmasını da sağlamaktadır.

Genel zihinsel çevikliği artıran zeka testileri bazen yaş gruplarına özel yapılsa da bu ailece yapabileceğiniz zorluktadır. Bilişsel geriliği önleyen zeka testleri ile keyifli vakit de geçirebilirsiniz.

Sürünün içindeki farklı kuşu 17 saniyede bulmalısınız! Kafa karıştırıcı zeka testi sosyal medyaya damgasını vurduSürünün içindeki farklı kuşu 17 saniyede bulmalısınız! Kafa karıştırıcı zeka testi sosyal medyaya damgasını vurdu

SÜRE DOLDU? CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Verilen sürenin sonuna geldik. Farkların hepsini bulan bireyleri öncelikle tebrik ederiz. 6 saniye sürede farkları göremeyenler için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz.

Peki siz kaç saniyede, kaç fark bulabildiniz? Yorumlara yazarak herkesle paylaşmayı unutmayın.

Yalnızca dâhiler 8 saniyede mısır tarlasındaki balığı bulabiliyor! IQ seviyesi yüksek olanlar tarafından yapılan zeka testi ile gerçekleri görmeye hazırlanınYalnızca dâhiler 8 saniyede mısır tarlasındaki balığı bulabiliyor! IQ seviyesi yüksek olanlar tarafından yapılan zeka testi ile gerçekleri görmeye hazırlanın

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 2
  • SarıçizmeliMehmet 10 ay önce Şikayet Et
    Ben 6 fark buldum ama söylemem. Demekki en zeki benim.
    Cevapla
  • Aligato 10 ay önce Şikayet Et
    4fark var bulut ta a farklı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi