AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF vize sonuçları açıklanma tarihi!

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak diye merak ediliyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi ara sınavları 29 Nisan tarihinde yapılmaya başladı. Sınavlar online olarak gerçekleştirildi. Peki AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF vize sonuçları açıklanma tarihi belli oldu!

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF vize sonuçları açıklanma tarihi!
AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF vize sonuçları açıklanma tarihi!
GİRİŞ 09.05.2023 11:07 GÜNCELLEME 09.05.2023 11:07

AUZEF sınav sonuçları için geri sayım başladı. AUZEF 2022-2023 bahar dönemi ara sınavları tamamlandı. Öğrenciler çevrim içi gerçekleştirilen sınavlarda her ders için 20 soruyu 30 dakika sürede tamamladı. AUZEF sınavları saat 09.00-23.59 arası gerçekleştirildi. Peki AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?  AUZEF vize sonuçları açıklanma tarihi belli oldu!

AUZEF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AUZEF sınav sonuçları hakkında merak edilen tarih üniversite yönetimi tarafından belirlendi. Buna göre AUZEF vize sınavı sonuçları 11 Mayıs 2023 Perşembe günü açıklanacak. 

Ara sınav puanları ilan edildikten sonra 2 gün içinde sınav sonuçlarına https://auzefcozum.istanbul.edu.tr/ adresinden itiraz edilebilecek.

AUZEF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

AUZEF sınav sonuçları online sınav sistemi https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden açıklanacak. Öğrenciler sisteme T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini girdikten sonra sonuçlarını görüntüleyebilecek.

AUZEF SINAV SONUÇLARINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

SINAVLAR NE ZAMAN BİTECEK?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi ara sınavları 29 Nisan-7 Mayıs tarihleri arasında sınav takviminde belirtilen gün ve saatlerde yapılmaktadır. Sınavlara belirlenen günlerde saat 09.00-23.59 arasında giriş yapılacaktır.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı