ATA AÖF sonuçları açıklandı! ATA AÖF sınav sonuçları görüntüleme ekranı 2023

ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı. ATA AÖF bahar dönemi vize sınavı sonuçları ilan edildi. Öğrenciler online olarak katıldıkları Atatürk Üniversitesi vize sonuçları için ATA AÖF OBS sistemine giriş yapıyor. İşte ATA AÖF sınav sonuçları görüntüleme ekranı 2023...

ATA AÖF sonuçları açıklandı! ATA AÖF sınav sonuçları görüntüleme ekranı 2023
ATA AÖF sonuçları açıklandı! ATA AÖF sınav sonuçları görüntüleme ekranı 2023
GİRİŞ 20.04.2023 12:39 GÜNCELLEME 20.04.2023 16:45

ATA AÖF vize sonuçları açıklandı. Binlerce öğrenci online olarak Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi ara sınavlarına katılım sağladı. Atatürk Üniversitesi sıNav sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Peki ATA AÖF sonuçları nasıl görüntülenir? ATA AÖF sonuç görüntüleme ekranı 2023...

ATA AÖF SONUÇLARI AÇIKLANDI

ATA AÖF tarafından sınav sonuçlarının açıklandığı duyuruldu.  Üniversite tarafından yapılan duyuruda ara sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklendiği bilgisi verildi.

Üniversite yaptığı açıklamada "lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan “Soru İtiraz” ve “Sonuç İtiraz” butonlarını tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarınızı 23 Nisan 2023 Pazar günü saat 11:00’a kadar bize iletebilirsiniz. Bu tarihten sonra ve LMS dışındaki kanallar aracılığıyla yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden yapılacaktır." sözleri kullanıldı.

ATA AÖF SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları açıklandı. Atatürk Üniversitesi 2022-2023 bahar dönemi ara sınav vize) sınavı sonuçları http://obs.atauni.edu.tr adresinden öğrenilmektedir. öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini yazarak sisteme giriş yapabilir.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI GÖRÜNTÜLEME İÇİN TIKLAYINIZ.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız