Ara tatil ne zaman bitecek, kaç gün kaldı? Okullar ne zaman açılacak? Nisan ara tatil bitiş tarihi

Ara tatil ne zaman bitecek sorusu internette araştırılmaya başladı. Okulların açılma tarihi öğrenci ve veliler tarafından merak ediliyor. 14 Nisan Cuma günü okullar ara tatile girdi. Ramazan Bayramı ile birleşen nisan tatili bitişi ile öğrenciler okulda ders başı yapacak. Peki ara tatil ne zaman bitecek, kaç gün kaldı? Okullar ne zaman açılacak? Nisan ara tatil bitiş tarihi...

Ara tatil ne zaman bitecek, kaç gün kaldı? Okullar ne zaman açılacak? Nisan ara tatil bitiş tarihi
Ara tatil ne zaman bitecek, kaç gün kaldı? Okullar ne zaman açılacak? Nisan ara tatil bitiş tarihi
GİRİŞ 18.04.2023 12:24 GÜNCELLEME 18.04.2023 12:24

Nisan ara tatili bitiş tarihi merak ediliyor. MEB 2022-2023 eğitim öğretim takvimi ile 2. ara tatil tarihleri belli oldu. Tatil öncesinde Milli Eğitim Bakanı Özer, deprem sebebiyle eğitime ara veren şehir ve ilçeler dahil okulların başlayacağı tarihi açıkladı. Peki ara tatil ne zaman bitecek, kaç gün kaldı? Okullar ne zaman açılacak? Nisan ara tatil bitiş tarihi...

ARA TATİL NE ZAMAN BİTECEK, KAÇ GÜN KALDI?

Nisan ara tatili 14 Nisan Cuma günü başladı. Öğrenciler okula, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan ile birleşen ara tatil sonrasında başlayacak. Ara tatil toplam 9 sün sürecek.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Okullar, ara tatilin bitmesiyle açılacak. Ara tatil 24 Nisan 2023 tarihinde bitecek.

ADIYAMAN VE HATAY OKULLARIN AÇILMA TARİHİ

Tüm ülkeyi derinden etkileyen deprem sonrasında okullar kademeli olarak açılmaya başlamıştı. En fazla yıkımın yaşandığı Adıyaman ve Hatay'da okullar henüz açılmadı.
Öğrencilerle buluşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Adıyaman ve Hatay illeri ve ilçeleri de dahil olarak tüm ülkede tatil sonrası okulların açılacağı, eğitim öğretimin başlayacağı bilgisini verdi.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Milyonları gözü Beştepe'de! Erdoğan başkanlığında kritik toplantı başladı...
Saldırı mı tiyatro mu? İsrail-İran geriliminde o görüntüleri yayınladılar