BİLSEM sonuç sorgulama 2023: BİLSEM ön değerlendirme sonuçları açıklandı!

BİLSEM sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 14 Ocak-9 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılan BİLSEM öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci ön değerlendirme sonuçları yayımlandı. Binlerce aday BİLSEM sonuçlarını MEB üzerinden görüntülemek istiyor. Peki BİLSEM sonuç sorgulama 2023 nasıl yapılır? sonuçları öğrenme…

BİLSEM sonuç sorgulama 2023: BİLSEM ön değerlendirme sonuçları açıklandı!
BİLSEM sonuç sorgulama 2023: BİLSEM ön değerlendirme sonuçları açıklandı!
GİRİŞ 19.04.2023 18:49 GÜNCELLEME 19.04.2023 18:52

Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) 2023 sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Binlerce adayın yetenekleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan uygulamaların tamamlanması sonrası sonuçlar açıklandı. 2023 BİLSEM sonuçları sorgulama ekranı araştırılıyor. Peki BİLSEM sonuç sorgulama 2023 nasıl yapılır? sonuçları öğrenme…

2023 BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI

BİLSEM sonuçları 2023, MEB tarafından açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ön değerlendirmede genel zihinsel yetenek alanı için "Zihinsel Performans Değerlendirme Testi", resim yetenek alanı için "Görsel Algı Testi", müzik yetenek alanı için "Müzikal Yatkınlık Testi" uygulandı.

Adaylar, ön değerlendirmede belirlenen baraj puanını geçerek bireysel değerlendirme uygulamalarına katılmaya hak kazandı. Öğrenciler 9 Mayıs tarihi ile kayıtlı oldukları okul müdürlüklerinden giriş belgelerini alabilecekler. Bireysel değerlendirme uygulamaları, her yetenek alanı için tek tek yapılacak şekilde 15 Mayıs'ta başlayacak.

BİLSEM SONUÇLARI SORGULAMA

Öğrenciler, BİLSEM sonuçlarını görüntülemek için Milli Eğitim Bakanlığı sitesi üzerinden T.C. kimlik numaralarını, doğum tarihlerini ve güvenlik kodunu girmelidir.

BİLSEM SONUÇLARI GÖRÜNTÜLEME İÇİN TIKLAYINIZ.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!