Zeka testi: Aynı emojiyi 12 saniyede sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler bulabiliyor!

Zeka testleri beynin pratik çalışmasını ve gözlem yeteneklerinizin artmasını sağlar. Hazırlanan bu zeka testinde aynı emojiye sahip olanları 12 saniyede bulmalısınız. Özel olarak tasarlanan bu görseli yalnızca yüksek IQ'ya sahip bireyler çözebilmektedir. Peki siz onlardan biri misiniz? Şimdi bunu kanıtlama zamanı!

Zeka testi: Aynı emojiyi 12 saniyede sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler bulabiliyor!
Zeka testi: Aynı emojiyi 12 saniyede sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler bulabiliyor!
GİRİŞ 28.06.2023 13:57 GÜNCELLEME 28.06.2023 13:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Zeka testleri, uyanık zihne sahip insanlar tarafından kolaylıkla çözülebilmektedir. Hazırlanan zeka testi yalnızca mantıksal akıl yürütme becerisi ile verilen sürede çözülebilmektedir. Zeka testinde birçok farklı emoji bulunmaktadır. Sadece bir tanesinin çifti vardır. Peki onu bulabilecek misiniz? Derin bir nefes alın ve konsantre olun. O zaman süre başladı!

HEYECANA KAPILMAYIN

Zeka testleri için doğru mantığı yürütmeniz gerekmektedir. Verilen süreyi düşünüp heyecana kapılmadan odaklanmanız gerekmektedir. Zihin potansiyelinize göre yalnızca doğru analiz yaparak verilen sürede sonuca ulaşabilirsiniz.

Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!

ZEKA TESTİ SOSYAL MEDYADA SES GETİRDİ

Hazırlanan bu test, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Zeka testlerine olan ilginin giderek çoğaldığı şu dönemlerde, pek çok farklı türe rağbet ediliyor. Hadi süre azalıyor!

Cevabı bulmak için son saniyeleriniz...

Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!

YOĞUN KONSANTRASYON İLE YAPILABİLİYOR

Keskin gözlem becerisi ve yoğun konsantrasyon ile yapılabilen bu testler ile kendinizi deneyebilirsiniz. Artık sürenin sonuna geliyoruz. Görsele son kez bakın ve doğru cevabı bulmaya çalışın.

Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!

SÜRE DOLDU, CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Cevabı bulmanız için size verilen sürenin sonuna geldik. Eğer 12 saniyede cevabı bulabildiyseniz bu, yüksek IQ'ya sahipsiniz demektir!

Cevabı bulamayanlar üzülmesin. Daha fazla bu tür testleri çözerek pratik yapabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Peki siz kaç saniyede doğru emojiyi buldunuz? Yorumlara yazmayı unutmayın!

Zeka testi: Odadaki gizli kediyi 7 saniyede bulan dünya rekoru kırıyor! Dünyada 10 kişiden sadece 1'i bulabiliyorZeka testi: Odadaki gizli kediyi 7 saniyede bulan dünya rekoru kırıyor! Dünyada 10 kişiden sadece 1'i bulabiliyor

Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 11
  • ramo 11 ay önce Şikayet Et
    bunun için yüksek IQ lu olmaya gerek yok ki sadece yüksek IQ ya sahip olanlar bulabiliyomuş :)
    Cevapla
  • ...... 1 yıl önce Şikayet Et
    inanmıyacaksınız ama 3 saniye sürdü
    Cevapla
  • biri 1 yıl önce Şikayet Et
    daha sormadan bildim ilk resimlere bakmistim
    Cevapla
  • eyvah 1 yıl önce Şikayet Et
    ağzı olan konuşuyor ya hu
    Cevapla
  • Gizem 1 yıl önce Şikayet Et
    Saniyeler su misali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!