Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!

Konsantre olup tüm dikkatinizi vererek çözeceğiniz zeka testi ile karşınızdayız. Kendinize güveniyorsanız siz de zekice tasarlanmış görseldeki gizlenen nesneleri, verilen sürede bulmaya çalışarak kendinizi ispatlayın! Karşınızdaki görselde birçok hayvan bir arada bulunmaktadır. O hayvanların arasında bir de arı yer alıyor. 10 saniyede arıyı fark etmek ise epey zor. Peki siz zeka testini çözebilecek misiniz? Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!

Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!
Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!
GİRİŞ 24.01.2023 17:03 GÜNCELLEME 24.01.2023 17:03
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kolay kolay çözülemeyen ve sadece yüksek zekalı kişilerin fark edebileceği bir test ile karşınızdayız. Hazırlanmış görselde bir arı bulunmaktadır. Resimdeki arıyı bulmak ise sanıldığı kadar kolay olmayabilir. Kıvrak bir zekaya sahip misiniz? Hadi bunu kendinize ve çevrenizdekilere gösterin. Resimdeki arıyı bulmaya var mısınız? O zaman zeka testi için süre başladı!

Zaman yarışı yaptıracak zeka testi: 10 saniyede iki havuç, iki kurabiye, bir kızarmış ekmek ve kediyi bul!Zaman yarışı yaptıracak zeka testi: 10 saniyede iki havuç, iki kurabiye, bir kızarmış ekmek ve kediyi bul!

10 SANİYEDE ARIYI BULABİLECEK MİSİNİZ?

Sadece belirli seviyenin üzerindeki zekaya sahip insanların çözebildiği bir test ile karşınızdayız. Resimdeki arıyı 10 saniyede fark ederek yüksek zekaya sahip olduğunuzu herkese ilan edebilirsiniz.

Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?

RESİMDEKİ ARI NEREDE?

Karmaşık gibi görünen birçok küçük sarı ögelerden meydana gelen bu çizimde arıyı bulmak pek de kolay değil. Optik illüzyon olarak adlandırılan bu görsel ile beynin algılama biçimine karşı çıkılıyor. Normal çalışan bir beyin, nesneleri ve görüntüleri algılamaktadır. Optik illüzyonlar ile bu durum karmaşık bir hâle getiriliyor. Süreniz doldu. Arıyı bulabildiniz mi?

Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulunDikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulun

Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!

İNSANLARIN SADECE %2'Sİ BULABİLİYOR

Yapılan araştırmalar sonucunda optik illüzyonlar, beynin nasıl çalıştığını ortaya koyuyor. Belirlenmiş renk, desen ve ışık birleşimiyle oluşturulan optik illüzyonlarda beynin algılama düzeyi zorlaştırılıyor.

Resimdeki arıyı bulabildiyseniz kendinizi tebrik edebilirsiniz. Gerçekten yüksek ve kıvrak bir zekaya sahip olduğunuzu kanıtladınız. Bulamayanlar için resimdeki arıyı gösterme zamanı geldi. Resimde gizlenmiş arıyı tam olarak görmeniz için işte cevap!

RESİMDE GİZLENEN ARININ YERİ

Çeşitli hayvanların bulunduğu fotoğrafta sarı çiçekler, kelebekler görünmektedir. O sarı çiçeklerin arasında polen toplaya çalışan arı ise resmin sağ üst köşesinde bulunuyor.

Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!

Zeka testi: 30 saniyede 10 farkı bulmak oldukça zor! Kendine güvenen testi çözsünZeka testi: 30 saniyede 10 farkı bulmak oldukça zor! Kendine güvenen testi çözsün

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 9
  • Ersin 1 yıl önce Şikayet Et
    Renk Körleri varsa O zaman ne olacak
    Cevapla
  • cevat 1 yıl önce Şikayet Et
    Saniyesinde buldum ama ilk oraya bakmış bulunduğumdan
    Cevapla
  • Sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Aga resmi büyüttüm sonra sağ yukarıya baktım arıyı gördüm süre 3sn. İmdi ben süper zeki miyim???Geçiniz. Mesela rahmetli Aşık Veysel'de ama idi, aklı da çok iyi idi. Bu resimler sadece göz testi için alıştırmadır.
    Cevapla
  • gül bülbül 1 yıl önce Şikayet Et
    çok saçma o kadar küçük ki nerdeise görünmüyor görünmeyen bir hayavanı nasıl bulursun
    Cevapla
  • 58 li 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben buldum sağ üst köşede sakının altında
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    haberlerin hep üstünü mü okursunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?