Zeka testi: Resimdeki karıncayı 9 saniyede bir tek yüksek zekalılar bulabiliyor!

Zeka testleri zorlaştıkça yapılma süreleri de uzamaktadır. Kıvrak bir zekaya sahipseniz ve bunu herkese kanıtlayabileceğinize inanıyorsanız bu zeka testi sizin için biçilmiş kaftan! Resimdeki karıncayı bulmak için sadece 9 saniyeniz var. O zaman süre başladı!

Zeka testi: Resimdeki karıncayı 9 saniyede bir tek yüksek zekalılar bulabiliyor!
Zeka testi: Resimdeki karıncayı 9 saniyede bir tek yüksek zekalılar bulabiliyor!
GİRİŞ 15.03.2023 10:07 GÜNCELLEME 15.03.2023 10:07
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Zeka testi görselinde bir karınca bulunuyor. Karıncalar çalışkanlıklarıyla bilinmektedir. Kendi ağırlığından kat be kat fazlasını taşıyabilen güçlü ve disiplinli hayvanlardır. "Karınca gibi çalışkan" benzetmesiyle halk arasında kullanılır. Hazırlanan bu zeka testinde de bir karınca bulunmaktadır. Peki karıncayı 9 saniyede bularak zekanızı öğrenmek ister misiniz? Unutmayın, sadece 9 saniyeniz var!

Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?

KESKİN GÖZLERLE TESTİ ÇÖZEBİLİRSİNİZ

Hazırlanan bu zeka testinde bir karınca bulunmaktadır. Gizli karıncayı bulmak için de keskin gözlere ve kıvrak bir zekaya ihtiyacınız bulunuyor. Küçük ama yetenekli karıncalar insanlar arasında da çalışkanlığıyla övülmektedir.

Zeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyorZeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyor

KONSANTRE OLMAYA ÇALIŞIN

Bu testte dikkatiniz de ölçülmektedir. Zamanınızı ayarlamayı ve konsantre olmayı unutmayın. Minik karıncayı zorlanmadan görebileceğinizi düşünüyor musunuz? O zaman bunu herkese kanıtlayın.

Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!

SÜRE BİTİYOR

Sürenin sonuna yaklaşırken belki de dikkatinizi tam veremediğiniz için karıncayı fark edemiyorsunuz. Hadi biraz daha odaklanın. Yapabileceğinize inanırsanız hiçbir şey önünüzde duramaz!

Zeka testi: Odadaki gizli kediyi 7 saniyede bulan dünya rekoru kırıyor! Dünyada 10 kişiden sadece 1'i bulabiliyorZeka testi: Odadaki gizli kediyi 7 saniyede bulan dünya rekoru kırıyor! Dünyada 10 kişiden sadece 1'i bulabiliyor

SON ANLAR!

Verilen süre neredeyse bitiyor. Bazılarınız belki çoktan buldu. Eğer bulamadıysanız son kez fotoğrafa bakın.

Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!

SÜRE DOLDU, KARINCAYI BULABİLDİNİZ Mİ?

9 saniyenin sonuna geldik. Eğer verilen sürede karıncayı fark edebildiyseniz tebrik ederiz. Gözleriniz, dikkatiniz oldukça iyi ve kıvrak bir zekaya sahipsiniz!

Karıncayı göremeyenler için cevabı yukarıya bırakıyoruz. Peki söyleyin, karıncayı görebildiniz mi? Gördüyseniz kaç saniyede? Cevabı bizimle paylaşmayı unutmayın.

Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!

Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 21
  • nedim 1 yıl önce Şikayet Et
    baktığım gibi gördüm .. zor değil . ben şimdi süper zekamıyım .
    Cevapla
  • Ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Saniye bile surmedi aga..bunun zena ile bir alakasi yok keskin gorme ile alakali..yakin gorme sorunu olan biri geri zekali mi olacak.tevbetevbe..dalga gecmeyinyav
    Cevapla
  • hhüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    yarım saniyede gören ne oluyor acaba? Bence zeka değilde köyde kentte neyse karıncaya aşinalığı olan bunu 1 saniyede görür
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    sadece 5 saniye sürdü.
    Cevapla
  • Ali Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence bulmak normal de, bulamayanda sıkıntı var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı