Kişilik testi: Seçtiğiniz kelebeğe göre en önemli özelliğiniz ortaya çıkacak!

Kişilik testi çözdüğünüzde kendiniz ile ilgili bilmediğiniz yönlerinizi fark edebilirsiniz. Kişilik testleri hem eğlenceli hem de dikkat çekicidir. Hazırlanan bu testte seçtiğiniz kelebek en önemli özelliğinizi ortaya çıkartacak.

GİRİŞ 14.03.2023 09:20 GÜNCELLEME 14.03.2023 09:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kişilik testleri birçok farklı konu başlığı için yapılmaktadır. Bu kişilik testinde seçimleriniz sonrasında en büyük özelliğinizi öğreneceksiniz. Dünyada yaklaşık 20 bin türü bulunan kelebeklerin birbirinden farklı renkleri ve desenleri bulunmaktadır. Hazırlanan kişilik  testinde ise 6 farklı kelebek bulunuyor. Bu kelebeklerden bir tanesini seçmelisiniz. Unutmayın, seçtiğiniz kelebek ve kişiliğiniz arasında bir bağlantı bulunuyor.

Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!

KELEBEK KİŞİLİK TESTİ

Sizin en önemli özelliğini ortaya çıkartacak kişilik testinde ilk yapmanız gereken bir kelebek seçmektir. Şimdi görsele bir daha bakın ve size en yakın gelen kelebeği seçin. Kararınızı verdikten sonra kelebeğin numarasına gidin ve sonucunuzu okuyun.

Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulunDikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulun

1. KELEBEĞİ SEÇENLER

EN BELİRGİN ÖZELLİĞİNİZ: COŞKU VE KEŞİF

Size en yakın gelen kelebek buysa hayattan zevk alan, zor zamanlarınızda bile iyimser bakış açınızı koruyan, neşeli ve coşkulu birisiniz. Hayattaki amaçlarınız ve istekleriniz olabildiğince şaşırtıcı deneyimler kazanma önceliklidir. Yeni şeyler denemekten zevk alırsınız. Bu sebeple yeniliklere açık bir yapınız bulunmaktadır.

En büyük korkunuz ise can sıkıntısıdır. Can sıkıntısının sizin için hapishaneden farkı yoktur. Siz bir şeye sabit kalamazsınız. Sorumluluklarınızı bilirsiniz ama verilen görevleri zamanında yerine getirme konusunda zorlanırsınız. Aynı anda birden fazla işle uğraşmaktan zevk aldığınız için arada zaman açısından sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ama bu yanınız sizi özel kılan niteliğinizdir. Bu sebeple bu yanınızı güçlendirmeye çalışmalısınız.

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

2. KELEBEĞİ SEÇENLER

EN BELİRGİN ÖZELLİĞİNİZ: HAYALPEREST VE MÜKEMMELLİK

 Eğer 2. kelebeği seçtiyseniz birçok insanın yerine çevrenizdeki her şeyin güzelliğini fark etme ve ayrıntılardaki incelikleri fark etme özelliğiniz vardır. Bir çiçeğe baktığınızda onun sadece dış görünüşünü  görmez, çevresine kattığı güzelliği ve yaradılışındaki ona özel noktaları görürsünüz. Bir konu gereksiz olsa bile analiz edersiniz. Çünkü size göre analiz yapmak, mantıklı davranmanıza ve hayatınızı anlamanıza yardımcı olur.

İş hayatında ise mükemmelliğe önem gösteriyorsunuz. Yaptığınız işte en iyisini ve en güzelini yapmalısınız. Çünkü bu durum size göre işinize ne kadar önem verdiğinizi gösteriyor. Ama bu mükemmellik dürtüsü sizi işkolikliğe sürükleyebilir.

Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

3. KELEBEĞİ SEÇENLER

EN BELİRGİN ÖZELLİĞİNİZ: HIRSLAR VE ÇOK ÇALIŞMAK

Kişilik testinde 3. kelebeği seçtiyseniz hayalperest yapılı ama hayatındaki amaca emin adımlarla ilerleyen ve bunu başarmak için tüm gayreti gösteren bir yapınız olduğunu gösteriyor. Hırsınız sizi yönlendiren en önemli yanınız. Size göre hayatınızda tembelliğe ve tembel insanlara yer yok.

Güven duygusu sizin için oldukça önemli bir noktadır. Başarısızlığa yönelmekten çok korkansınız. Ama hayatınızdaki iniş çıkış dönemlerinde karşınıza çıkan insanlardan oluşan sosyal bir çevreniz de vardır. Özel hayatınızda sizin için oldukça önemlidir. Başarıların sevdiklerinizle paylaşılınca anlamlı ve değerli olduğuna inanıyorsunuz.

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

4. KELEBEĞİ SEÇENLER

EN BELİRGİN ÖZELLİĞİNİZ: MANTIK VE İDEALİZM

Bu kelebeği seçtiyseniz mantıklı ve idealistsiniz. Duygularınızı düşüncelerinize karıştırmayan, çevresinde tarafsızlığıyla bilinen birisiniz. İnsanlara olabildiğince açık, düşüncelerinde dürüstlükten ödün vermeyen ve yapıcı tavsiyeler veren bir yapıdasınız. 

Her zaman mantıklı ve eleştirel düşünmeyi, karşılaşılan durumlarda tüm açıları kontrol altında tutmayı seviyorsunuz. Ahlak sizin için her şeyin üstünde bulunuyor ve vicdanınızı rahatsız edecek her şeyden uzak kalmak istiyorsunuz. İdealleriniz mantıklı ve içinizi rahat ettirecek yollardan geçmektedir.

Akılalmaz zeka testi: Sadece yüksek zekaya sahip kişiler 8 saniyede 4 gizli yüzü bulabiliyor!Akılalmaz zeka testi: Sadece yüksek zekaya sahip kişiler 8 saniyede 4 gizli yüzü bulabiliyor!

5. KELEBEĞİ SEÇENLER

EN BELİRGİN ÖZELLİĞİNİZ: SAKİNLİK

Kişilik testinde 5. kelebeği seçtiyseniz sakin ve huzurlu bir yapınız bulunuyor. Hayatınız denge üzerine kurulu ve bunu sürdürmek istiyorsunuz. Sizin için denge mutluluğun formülü. İş ve özel hayatınızda belirlediğiniz kurallar içinde yaşıyorsunuz.

Hayatınızdaki zor zamanlarda çabuk paniğe kapılıyor ve cesaretinizi çabuk kaybedebiliyorsunuz. Bu tür sıkıntılı dönemlerde sessizce savaşıp düşüncelerinizi kendi içinizde yaşıyorsunuz. Size göre kişi kendi sorunlarını sadece kendisi çözebilir.

Zeka testi: Bir tanesinin çifti yok! Testi çözmeye çalışanların sadece %2'si cevabı bulabiliyorZeka testi: Bir tanesinin çifti yok! Testi çözmeye çalışanların sadece %2'si cevabı bulabiliyor

6. KELEBEĞİ SEÇENLER

EN BELİRGİN ÖZELLİĞİNİZ: DUYARLILIK VE DÜRÜSTLÜK

Eğer 6. kelebeği seçtiyseniz kendinize özel bir havanız bulunmaktadır. Hassas, dürüst ve güçlü duygulara sahipsiniz. Merhamet duygunuz ve empati yeteneğiniz o kadar  kuvvetli ki tanımadığınız insanların yerine bile kendinizi koyuyorsunuz. Bazen çevrenizdekilerin ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarınızdan önce tutuyorsunuz. Bu durum kimi zaman özel hayatınız ya da iş hayatınızda sıkıntılar yaşamanıza sebep oluyor. Ama sonuç ne olursa olsun bu yanınızdan vazgeçemezsiniz. Çünkü siz acımasız, bencil ve çevresindekileri arkasından bıçaklayan biri olamazsınız. 

Nazik yapınız sebebiyle uzun ilişkiler kurarsınız. Çevrenizdekilerden çok fazla olmasa bile ihtiyaç duyduğunuzda yardım istersiniz. Duygularınızı nadiren dışarı vurursunuz.

IQ ölçen zeka testi: Nostaljik çiçek resmindeki gizli yüzleri 12 saniyede bul!IQ ölçen zeka testi: Nostaljik çiçek resmindeki gizli yüzleri 12 saniyede bul!

Keyiflendirecek zeka testi: Kedilerin arasındaki balığı 5 saniyede bul!Keyiflendirecek zeka testi: Kedilerin arasındaki balığı 5 saniyede bul!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • aha 1 yıl önce Şikayet Et
    3 numra
    Cevapla
  • Dikkatli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence kelebeklerin şekliyle özellikler bağlantılı. Mesela beşinci çiçek daha yassı kanatlara falan sahipken ikinci kelebek daha sanatsal duruyor.
    Cevapla
  • hülya 1 yıl önce Şikayet Et
    6yı seçmiştim gerçekten uyuyor bana
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?