9 saniyede yaban mersinleri arasındaki karıncayı bul! Zeka testi ile dikkatinizi ölçün

Yaban mersinleri arasında bir karınca bulunuyor. Sizden 9 saniye içinde yaban mersinleri arasındaki karıncayı bulmanız beklenmektedir. Beyninizi zorlayarak zeka testini çözmeye hazır mısınız? İşte dikkatinizi ölçeceğiniz zeka testi!

9 saniyede yaban mersinleri arasındaki karıncayı bul! Zeka testi ile dikkatinizi ölçün
9 saniyede yaban mersinleri arasındaki karıncayı bul! Zeka testi ile dikkatinizi ölçün
GİRİŞ 03.06.2023 13:19 GÜNCELLEME 03.06.2023 16:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Zeka testleri, gündelik hayatın yoruculuğu, bunaltıcılığı ve kasveti arasından sizi sıyırıp çıkartacak eğlenceli etkinlikler arasında bulunuyor. Bu zeka testi için sizden 9 saniyelik süre içinde yaban mersinleri arasındaki karıncayı bulmanız istenmektedir. Kendinize olan inancınıza güveniyorsanız bu IQ testi tam size göre!

ZEKA TESTİNDEKİ KARINCAYI BUL

Beyninize meydan okuma yapacağınız zeka testinde konsantrasyon ve dikkat oldukça önemlidir. Görsel algılarınızı ortaya çıkartacak zeka testinde yaban mersinleri arasında bir karınca bulunmaktadır. Karıncayı görebilmeniz için keskin gözlere ihtiyacınız var.

9 SANİYE SÜRENİZ VAR

Karıncalar yaban mersinlerini oldukça sevmektedir. Lezzeti ve besleyiciliği sebebiyle karıncalar, yaban mersini mahsullerini hızlıca toplamaktadır. Bu sebeple 9 saniyede yaban mersinleri arasındaki karıncayı bulmalısınız.

BİRBİRLERİNE ÇOK BENZİYORLAR

Resimdeki yaban mersinleri farklı boylardadır. Karıncanın vücudu da yaban mersinleri deseniyle uyum sağladığı için tespit etmek sandığınız kadar kolay olmayabilir. Karınca ve yaban mersini benzerliği bu testin zorlayıcı noktasıdır.

Süreniz hızla ilerliyor. Resmin içinde kaybolup saniyeleri kaçırmamaya özen gösterin. Çünkü artık son anlara yaklaşıyoruz.

Geri sayım başladı! Acele edin.

3...

2...

1...

Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!

ZEKA TESTİNİ KİMLER ÇÖZDÜ?

Verilen sürenin sonuna geldik. Zihninize ve ayrıntılara verdiğiniz önemi anlayacağınız zeka testindi 9 saniyede tamamlayanları tebrik ederiz. Testi çözemeyenler için de doğru cevabı yukarıya bırakıyoruz.

Şimdi itiraf vakti; siz kaç saniyede karıncayı bulabildiniz? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

İki resim arasındaki 6 farkı 11 saniyede bulacak kadar dikkatli misiniz? Konsantrasyon ölçen zeka testi ile eğlence vaktiİki resim arasındaki 6 farkı 11 saniyede bulacak kadar dikkatli misiniz? Konsantrasyon ölçen zeka testi ile eğlence vakti

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 6
  • TiGeR 10 ay önce Şikayet Et
    2 saniyede buldum. çabuk ne verecekseniz verin yoksa kılıçtara gidip isterim haaaa
    Cevapla
  • Veli 10 ay önce Şikayet Et
    3 saniye
    Cevapla
  • alpi 10 ay önce Şikayet Et
    bakmadan buldum ..
    Cevapla
  • maraşlı derler 10 ay önce Şikayet Et
    sekiz buçuk saniye de.
    Cevapla
  • burak 10 ay önce Şikayet Et
    5 saniyede buldum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi