Önceliğinize göre kişilik testi: İlk kime yardım edeceğiniz kişilik özelliklerini anlatacak!

Kişilik testi olarak hazırlanan görselde ilk kime yardım ederdiniz? Bu testte ilk düşündüğünüz oldukça önemlidir. Kitapları yere dökülen hemşire mi, sakat adam mı, ağlayan küçük çocuk mu yoksa yaşlı teyze mi? Kararınızı verin ve sonuçları okuyun.

Önceliğinize göre kişilik testi: İlk kime yardım edeceğiniz kişilik özelliklerini anlatacak!
Önceliğinize göre kişilik testi: İlk kime yardım edeceğiniz kişilik özelliklerini anlatacak!
GİRİŞ 21.04.2023 22:36 GÜNCELLEME 21.04.2023 22:36
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kişilik testleri  birçok çeşitte olmaktadır. Bazen sevdiğiniz renk, beğendiğiniz ev, müzik tarzınız ya da ilk seçtiğiniz kişiliğiniz hakkındaki detayları ortaya çıkartır. Bu hazırlanan testte ise ilk kime yardım edeceğinizi belirlemeniz gerekmektedir. O zaman siz olsanız kime ilk önce yardıma koşardınız?

Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

KİŞİLİK TESTİ PSİKOLOGLAR TARAFINDAN HAZIRLANIYOR

Hazırlanan bu kişilik testinde psikologlar, insanların vicdanı, samimiyeti, dürüstlüğü ve yardımseverliği gibi kişilik özelliklerinden değerlendirmeler yapmaktadır. Yardımseverlik ve alçakgönüllülük insanlarda beğenilen ve takdir edilen özelliklerdendir. Yardımcı kişiliğe sahip insanların nezaket, sempati, empati duyguları gelişmiştir.

Resimli kişilik testi: Sizce vazoyu kim kırdı? Seçiminiz ile özellikleriniz ortaya çıkacak!Resimli kişilik testi: Sizce vazoyu kim kırdı? Seçiminiz ile özellikleriniz ortaya çıkacak!

İLK HEMŞİREYE YARDIM EDENLER

Kişilik testinde ilk hemşireye yardım etmeyi seçenler, sorunların üzerinde çok durmamaktadır. Karşılaştığınız herhangi bir olayın üzerinde uzun süre düşünmezsiniz. O durumun düzeltmeye ya da çözülmeye ihtiyacı olup olmadığını tespit etme özelliğiniz vardır. Olayları büyütmeden halledersiniz. Analitik ve problem çözücüsünüz diyebiliriz. Rasyonel bakış açısına sahipsiniz. Karar verirken duygularınızdan değil mantığınızdan yararlanırsınız. Zamanınız sizin için oldukça kıymetli ve bunu en verimli şekilde değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Siz olayları kısa sürede özümseseniz de çevreniz tarafından sakince dinleyen birisi olarak tanınıyorsunuz. İnsanlara kabul edildiğini ve değer verildiğini hissettirme yeteneğiniz var.

Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!

İLK SAKAT ADAMA YARDIM EDENLER

Eğer ilk sakat adama yardım etmeyi seçtiyseniz liderlik özelliğiniz bulunuyor. İnsanlara yardım etmeyi ve empati yapmaya çalışan birisiniz.  Aldığınız kararlara önemseyip ciddiye alıyorsunuz. Hedefleriniz sizin için her zaman öncelikli ve bu sebeple sizi hedeflerinizden uzaklaştıracak noktalardan uzak durmaya çalışıyorsunuz. Bazı durumlarda inisiyatif alıp riskli tercihler yapabiliyorsunuz. İnatçısınız ve zorlu durumlarda bile soğukkanlılığınızı koruyabiliyorsunuz. Çevreniz hakkında yüksek farkındalığa sahipsiniz.

Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?

AĞLAYAN KÜÇÜK ÇOCUĞA YARDIM EDENLER

Eğer ağlayan küçük çocuğa yardım etmeyi seçtiyseniz duygusal bir insansınız. Duygularınıza ve ilişkilerinize önem veriyorsunuz. İyi bir dinleyici ve güven duyulan birisiniz. Sevecen yapılısınız. Çoğunlukla duygularınızdan etkilenerek karar alırsınız. Duygusal bağlara ve değerlere önem veririsiniz. Bu sebeple insanlar size sırdaşları gözüyle bakar. Onları önemseyip dertlerini dinleyerek çözümler sunarsınız. Aynı zamanda hayatınızdaki duygusal çalkantılı durumlara yardımcı olacak birisine ya da birilerine sahip olmak isteyebilirsiniz. Bu seçenek çocuklara düşkün biri olduğunuz anlamına da gelebilir.

Büyüteç isteyen zeka testi: Resimdeki tek topu 9 saniyede bulan şahin gözlüdür!Büyüteç isteyen zeka testi: Resimdeki tek topu 9 saniyede bulan şahin gözlüdür!

YAŞLI TEYZEYE YARDIM EDENLER

Kişilik testinde yaşlı teyzeye yardım etmeyi seçtiyseniz ahlak ve ilkeleri güçlü olan birisiniz demektir. Yetkililere ve yaşlılara saygı duyarsınız. Zayıf ve ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmeye çalışırsınız. İnsanların görüşlerine ve duygularına saygılısınız. Kendini yalnız hissedene arkadaşlık edip onun yalnız kalmasını engellemek istersiniz. Ne kadar duygusal biri olsanız da çizgilerinizi nerede çekeceğinizi bilirsiniz. Saygı gösterirken siz de karşı taraftan saygı duyulmasını beklersiniz. İnsanlar yanınızda korkmadan düşüncelerini ifade edebilir. Çünkü yargılayıcı bir yapınız yoktur. Duygusal olarak olgun birisiniz. Sesli olarak ifade etmeseniz de sık sık insanlarla empati yaparsınız.

IQ ölçen zeka testi: İnsanların sadece yüzde 2'si 7 saniyede gardırobun içindeki kamerayı görebiliyor!IQ ölçen zeka testi: İnsanların sadece yüzde 2'si 7 saniyede gardırobun içindeki kamerayı görebiliyor!

Çin Seddi Ay'dan görünür mü? Hurafe mi gerçek mi?Çin Seddi Ay'dan görünür mü? Hurafe mi gerçek mi?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 10
  • Bir Dost 10 ay önce Şikayet Et
    Ortalık bi sakinleşsin diye ilk çocuğa yardım ederdim.
    Cevapla
  • Trabzonlu 10 ay önce Şikayet Et
    sacma bir test, karakter analizi icin cok daha komplike testler, sorular gereklidir, herhangi bir olayda karar verme mekanizmasi bir cok parametreye bagli olarak degisir.
    Cevapla
  • nitekim 10 ay önce Şikayet Et
    hemşire zaten kitabını toplar acelesi yok, sakat adam yardıma muhtaç değil değneğini düşürmemiş nesine yardım edeceksin. bebek de ağlıyor ama durumu acil gibi gözükmüyor ama yaşlı teyze heran düşebilir çünkü wolkerını düşürmüş ve denge sorunu yaşıyor gibi gözüküyor. yaşlı teyzeye yardım etmek en mantıklısı zaten o sırada hemşire de kitaplarını toplamış olur ve diğerlerine yardım eder :)
    Cevapla
  • ….. 10 ay önce Şikayet Et
    İlk hemşireye yardım ederdim ki diğerlerine birlikte yardım edelim diye. Sırasıyla yaşlı,sakat,çocuk…
    Cevapla
  • İsminiz 10 ay önce Şikayet Et
    Yaşlı kadın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?