Okullar tatil olacak mı? İstanbul, Ankara, Bursa ve diğer illerde pazartesi okul var mı? Kar tatili mi olacak? Meteoroloji'den uyarı!

6 Şubat pazartesi günü okullar tatil olacak mı sorusu internette araştırılmaya başladı. Ülke genelinde etkili olan soğuk hava sonrasında beklenen kar yağışı ile İç ve Doğu Anadolu başta olmak üzere birçok ilde kar yağışı etkili oldu. Okullar yarıyıl tatilini bitirirken kar tatili beklentisi arttı. Peki okullar tatil olacak mı? İstanbul, Ankara, Bursa ve diğer illerde pazartesi okul var mı? Kar tatili mi olacak? Meteoroloji'den uyarı!

Okullar tatil olacak mı? İstanbul, Ankara, Bursa ve diğer illerde pazartesi okul var mı? Kar tatili mi olacak? Meteoroloji'den uyarı!
Okullar tatil olacak mı? İstanbul, Ankara, Bursa ve diğer illerde pazartesi okul var mı? Kar tatili mi olacak? Meteoroloji'den uyarı!
GİRİŞ 04.02.2023 11:40 GÜNCELLEME 04.02.2023 11:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beklenen kar yağışı için öğrencilerin gözü valiliklerden gelecek açıklamaya çevrildi. İstanbul'da hafta sonu karla karışık yağmur yağması haberi sonrasında tedbirli olunma çağrısı yapıldı. AKOM perşembe gününe kadar kar yağışının devam edeceği bilgisini verdi. Peki okullar tatil olacak mı? İstanbul, Ankara, Bursa ve diğer illerde pazartesi okul var mı? Kar tatili mi olacak? Meteoroloji'den uyarı!

OKULLAR TATİL OLACAK MI?

MEB takvimine göre ikinci dönem 6 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayacak. Olumsuz hava koşulları sebebiyle okulların başlayıp başlamayacağı ise merak ediliyor. Meteoroloji'den gelen değerlendirmeye göre yolların buzlanma ihtimaline göre valilikler gerekli görüldüğünde bildiri yayımlayacak. Şu an kar tatili için herhangi bir açıklama yapılmadı.

İSTANBUL, ANKARA, BURSA VE DİĞER İLLERDE PAZARTESİ OKUL VAR MI?

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen Twitter'dan açıklama yaptı. İstanbul hakkında uyarı yapan Şen,  "Pazartesi, salı hatta çarşamba da var." sözlerini kullandı. Meteoroloji Danışmanı Şen, 'İstanbul bugün yağmurlu, akşam yağış yok. Öğlen saatlerinde yüksekler karla karışık yağmurlu. Sıcaklık 8 derece. Pazar evinizde oturun kar var. Sömestre tatiline pazartesiyi de katsak iyi olur. Pazar, pazartesi, salı Anadolu’da da kar var. Bu günlerde kıyılar hariç yerde kar örtüsü artar." dedi.

Kar tatili hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Valiliklerin kar yağışı sebebiyle okulların tatil edilmesi hakkında karar alırsa sizleri bilgilendireceğiz.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne tatili kardeşim? Çocuklarda şartlandırılmış artık, hafif bir rüzgar esse, birkaç damla yağmur serpse yada kuvvetli yağış uyarısı yapılsa hemen tatil edilirmi sorusunu yapıştırıyorlar. Biz öğrenciyken 1 metreden fazla kar yağdığı halde okula giderdik. Keşke yağsada tatil edilmese.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler