Resimde gizlenen ikinci hayvanı 8 saniyede görebilecek kadar dikkatli misiniz? Becerilerinizi kanıtlayacağınız zeka testi!

Zeka testi görselinde bir fil bulunmaktadır. Filin hortumuyla odun taşıdığı görünen resimde başka bir hayvan daha bulunmaktadır. IQ testinde 8 saniyede ikici hayvanı bulmanız beklenmektedir. İşte becerilerinizi kanıtlayacağınız zeka testi!

Resimde gizlenen ikinci hayvanı 8 saniyede görebilecek kadar dikkatli misiniz? Becerilerinizi kanıtlayacağınız zeka testi!
Resimde gizlenen ikinci hayvanı 8 saniyede görebilecek kadar dikkatli misiniz? Becerilerinizi kanıtlayacağınız zeka testi!
GİRİŞ 29.05.2023 11:22 GÜNCELLEME 29.05.2023 12:44
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Zihinsel yeteneklerinizin ortaya çıkacağı zeka testinde fil dışında bir hayvan daha bulunmaktadır. Bilişsel yeteneklerinizi kullanarak çözeceğiniz IQ testi ile gözlem becerilerinizi de test edebilirsiniz. Gizli hayvanı bulmak için verilen süre 8 saniyedir. Şimdi kendinizi ortaya çıkarma vakti! O zaman süreniz başladı.

RESİMDEKİ İKİNCİ HAYVAN NEREDE?

Hazırlanan zeka testi görselindeki ikinci hayvanı bulmak için keskin gözlem becerileri ile beraber zihinsel yeteneklerinizi de kullanmalısınız. Farklı bakış açısıyla bakmanız gereken IQ testinde muhakeme mantığınız ve bilişsel yetenekleriniz değerlendirilmektedir.

ZEKA TESTİ İÇİN 8 SANİYE SÜRENİZ VAR

Optik yansıma türünde hazırlanan zeka testi için 8 saniye süreniz bulunmaktadır. Analiz ve karar verme becerilerinizin gelişeceği testi çözmek için görseli bölümlere ayırabilirsiniz. Sürenin hızla ilerlediğini de unutmayın.

Evcil hayvan kişilik testi ile özelliklerinizi öğrenin! Evcil hayvan seçiminiz sizin için neler diyor?Evcil hayvan kişilik testi ile özelliklerinizi öğrenin! Evcil hayvan seçiminiz sizin için neler diyor?

SON ANLAR!

Zeka testini çözmek için son anlara geldik. Konsantrasyonunuzu artırmalı ve panik yapmamalısınız. Aşağıdaki sonuç görseline bakmadan önce kendi cevabınızdan emin olun.

Son 3...

2...

1...

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

SÜRENİZ DOLDU, CEVABI KİMLER BULDU?

IQ testi için verilen sürenin sonuna geldik. 8 saniyede gizli hayvanı bulanları tebrik ederiz. Bulamayanlar da düzenli pratik yapmaya ve bilişsel yeteneklerini geliştirmeye devam etsin. Peki siz cevabı bulabildiniz mi? Bulduysanız kaç saniye sürdü? Yorumlara yazarak bizimle paylaşın.

Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 8
  • Abdul 10 ay önce Şikayet Et
    Resimde iki gizli hayvan var biri kütük üstünde biride filin kuyruğunu gözleri olarak bakıp aşağı doğru baktığında at kafası olduğunu görürsünüz sırf site ziyaret edilsin diye yapıyorsunuz bari tam yapin
    Cevapla
  • Olgun Gürsoy 10 ay önce Şikayet Et
    daha yazıyı okumadan gördüm
    Cevapla
  • Goca GONYALI 10 ay önce Şikayet Et
    saniye bile sürmedi, anlık gördüm
    Cevapla
  • alparslan 10 ay önce Şikayet Et
    0.78 sanise
    Cevapla
  • Mht 10 ay önce Şikayet Et
    1 saniye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’