Gözlem becerilerinizi ölçecek zeka testi! 17 saniyede resimler arasındaki 10 farkı bulun

Farkı bul türünde olan zeka testi ile heyecanlı anlar yaşamaya hazır mısınız? Keskin gözleriniz ve dikkatiniz sayesinde doğru sonuca ulaşacağınız zeka testi gözlem becerilerinizi de ölçecek. Bu testte görüntüler arasındaki 10 farkı 17 saniyede bulmalısınız. Hazır olduğunuzda kronometreyi başlatın.

GİRİŞ 24.06.2023 11:35 GÜNCELLEME 24.06.2023 12:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Zeka testi türlerinden biri olan farkı bul ile keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Konsantrasyon, dikkat ve algılarınızın kuvvetiyle iki resim arasındaki farkları bulmalısınız. 17 saniye süre verilen IQ testinde toplam 10 fark vardır. O zaman hazırsanız hafızanızı geliştirmenize yardımcı olacak zeka testi için geri sayım başladı!

GÖZLEM BECERİNİZİ ÖLÇECEK ZEKA TESTİ

Bu zeka testi gözlem becerilerinizi ölçecek. Testin sonunda bulduğunuz süreye ve cevap sayısına göre algılarınızın kuvveti, hafıza kapasiteniz ve gözlem becerileriniz ortaya çıkacak. Bu testi tek başınıza yapabileceğiniz gibi arkadaşlarınız ya da aile üyelerinizle de deneyebilirsiniz.

17 SANİYE SÜRENİZ VAR

Hazırlanan resimde korsanların bir sahilde olduğu görünmektedir. Gemileri arkalarında görünen korsanlardan bazılarının oldukça neşeli olduğu gülümsemelerinden anlaşılıyor. 

Testi yapmanız için sürenizin 17 saniye olduğunu ve zamanın giderek kısaldığını unutmayın. Elinizi çabuk tutsanız iyi edersiniz.

Son saniyelere geldik. Artık son 5 saniyenin içindeyiz. Hazırsanız cevap geliyor.

5...

4...

3...

2...

1...

Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!

10 FARKTAN KAÇ TANESİNİ GÖRDÜNÜZ?

Verilen süre doldu. Eğer 17 saniyede 10 farkı bulabildiyseniz tebrik ederiz. Hafızanız, gözlem becerileriniz, dikkatiniz oldukça iyi! Farkların hepsini bulamadıysanız ya da verilen sürede yetiştiremediyseniz üzülmeyin. Daha fazla zeka testi çözerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Peki siz kaç saniyede kaç fark buldunuz? Yorumlara yazarak başarınızı ya da cesaretinizi herkese kanıtlayın.

Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulunDikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulun

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • Beren 9 ay önce Şikayet Et
    Farklı dediğiniz bazı yerler iki resimde'de aynı bu çok saçma olmuş daha dikkatli olmanız gerek böyle şeyler yapacaksanız
    Cevapla
  • Cengiz 10 ay önce Şikayet Et
    Saçma... Farklı dediğiniz bazı yerler iki resimde de aynı..
    Cevapla
  • Ali 10 ay önce Şikayet Et
    korsan bayrağının yanındaki bulut da bayram hediyesimi.:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!