ATA AÖF yaz okulu kayıtları nasıl ve nereden yapılır? ATA AÖF yaz okulu sınav tarihleri

ATA AÖF yaz okulu kayıtları başladı. Öğrenciler, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıtlarına 26 Haziran 2023 tarihi ile başvuru yapıyor. Yaz okulu için en fazla 5 ders alacak öğrenciler, ATA AÖF yaz okulu ücretini belirtilen tarihe kadar ödeyecek. Peki ATA AÖF yaz okulu kayıtları nasıl ve nereden yapılır? ATA AÖF yaz okulu sınav tarihleri...

ATA AÖF yaz okulu kayıtları nasıl ve nereden yapılır? ATA AÖF yaz okulu sınav tarihleri
ATA AÖF yaz okulu kayıtları nasıl ve nereden yapılır? ATA AÖF yaz okulu sınav tarihleri
GİRİŞ 27.06.2023 11:09 GÜNCELLEME 27.06.2023 15:06

ATA AÖF kayıt süreci öğrencilerin gündeminde bulunuyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri final ve bütünleme sınavlarının tamamlanması sonrasında ATA AÖF yaz okulu kayıtlarını gerçekleştiriyor. ATA AÖF yaz okulu kayıtları 26 Haziran tarihinde alınmaya başladı. Peki ATA AÖF yaz okulu kayıtları nasıl ve nereden yapılır? ATA AÖF yaz okulu sınav tarihleri...

ATA AÖF YAZ OKULU KAYIT TARİHLERİ

ATA AÖF yaz okulu kayıtları 26 Haziran 10 Temmuz arasında alınıyor. Yaz okulu 10 Temmuz 11 Ağustos 2023 tarihinde arasında uygulanacak.

ATA AÖF YAZ OKULU ÜCRETİ NE KADAR?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu ücretleri her programın yıl içindeki parasıyla aynı olarak alınmaktadır.

ATA AÖF YAZ OKULU KAYITLARI NASIL YAPILIR?

Yaz okulu kayıt işlemleri öncesinde ders seçimi ve öğretim ücretleri ödenmelidir. Bu işlemleri gerçekleştiren öğrenciler, yaz okulunda açılacak derslerden en fazla 5 tercih hakkı bulunmaktadır. Yaz okulunda alınacak dersler tamamlanan dönemlerdeki geçilememiş yani başarısız olarak bulunan dersler ya da üst yarı yılda alınacak dersler olmaktadır.

Yaz okulu kayıtlarında bir kere seçilmek üzere sınav tercihleri belirtilecek ve daha sonra değiştirilmeyecektir. Kayıt yaptıran öğrencilere herhangi bir sebep dolayısıyla materyal ücreti iadesi yapılmayacaktır.

ATA AÖF YAZ OKUL SINAVLARI NE ZAMAN?

ATA AÖF yaz okulu ve mezuniyet üç ders sınavı 12 veya 13 Ağustos tarihinde ülke genelinde yüz yüze gerçekleştirilecek.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı