Bayram mesajları 2023! Anlamlı, dualı, kısa, komik, resimli Kurban Bayramı mesajları

Kurban Bayramı mesajları araştırılıyor. Kurban Bayramı mesajları atarak sevdiklerini tebrik etmek isteyenler, en güzel bayram mesajlarını araştırıyor. Kurban Bayramı 1. günü 28 Haziran Çarşamba günü (bugün) başladı. İşte anlamlı, dualı, kısa, komik, resimli bayram mesajları 2023...

Bayram mesajları 2023! Anlamlı, dualı, kısa, komik, resimli Kurban Bayramı mesajları
Bayram mesajları 2023! Anlamlı, dualı, kısa, komik, resimli Kurban Bayramı mesajları
GİRİŞ 28.06.2023 09:28 GÜNCELLEME 28.06.2023 09:28

2023 Kurban Bayramı mesajları internette sorgulanıyor. Kurban Bayramı 28 Haziran Çarşamba günü başladı. Müslümanlar birbirlerinin Kurban Bayramı'nı kutlayacağı resimli, anlamlı bayram mesajları araması yapıyor. Birbirlerine en güzel, yeni, anlamlı, resimli, kısa ve dualı bayram mesajları yollamak isteyenler sevdiklerini sevindirmek istiyor. İşte bayram mesajları 2023! Anlamlı, dualı, kısa, komik, resimli Kurban Bayramı mesajları...

KURBAN BAYRAMI MESAJLARI 2023

Küslerin barıştığı bu bayramda mutluluk hep sizinle olsun. İyi bayramlar.

"Bil ki sevmeyi bilmeyen huzuru da bulamaz. Bu bayram evinizden sevgi ve huzur eksik olmasın" İyi bayramlar…

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.

RESİMLİ KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Kurban Bayramı’nız kutlu olsun.

Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı Kutlarız..

Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah”a. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Kurban Bayramı'nın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum.

KISA KURBAN BAYRAMI MESAJLARI 2023

Rabbimin sevdiği sevdirdiği sevindirdiği ve razı olduğu kullardan olabilmek ümidi ve niyazı ile Kurban Bayramınız mübarek olsun.

 Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoş geldin. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!

DUALI KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür. Kurban Bayramı'nızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar.

Her şeye kadir olan yüce Allah bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın… Hayırlı ve bereketli bayram dilekleriyle…

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz.

UZUN KURBAN BAYRAMI MESAJLARI 2023

Allah'u Teala bu mübarek Kurban Bayramınızı hayırlı işlerinizin başlangıcı olarak kabul etsin. Kurban Bayramınız hayırlı ve mübarek olsun.

Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mek,nınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun.

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize…Kurban Bayramında olduğu gibi…

EN GÜZEL BAYRAM MESAJLARI

Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar...

Bu mübarek bayramda kalplerinizde barış, gözlerinizde umut, etrafınızda sevgi olsun. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.

Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.

Dilinizden doğru, gönlünüzden merhamet, aklınızdan adalet eksik olmasın. İyi Bayramlar...

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Adaylardan ilk açıklamalar
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'