Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda Marmaray, metrobüs, metro bedava mı?

Kurban Bayramında toplu taşıma ücretsiz mi diye sorgulanıyor. Kurban Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs, Marmaray, İZBAN, Başkentray ücret tarifesi araştırılıyor. Bu sene 28 Haziran 2023 tarihinde başlayan Kurban Bayramı'nda toplu taşımanın bedava olacağı bilgisi verildi. Gözler Resmi Gazete'de yayımlanan habere çevrildi. Peki bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda Bayramı'nda Marmaray, metrobüs, metro bedava mı?

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda Marmaray, metrobüs, metro bedava mı?
Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda Marmaray, metrobüs, metro bedava mı?
GİRİŞ 28.06.2023 10:50 GÜNCELLEME 28.06.2023 10:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi sorusu vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Kurban Bayramı'nda toplu taşıma hakkında karar alındı. Alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kurban Bayramı ilk günü itibarıyla toplu taşıma ulaşım ücretleri için bedava olup olmayacağı merak ediliyor. Bayramda Marmaray, İZBAN, Başkentay, otobüs, metrobüs, metro ücret tarifesi sorgulanıyor. Peki bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda Bayramı'nda Marmaray, metrobüs, metro bedava mı?

KURBAN BAYRAMI'NDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Kurban Bayramı'nda bazı toplu taşımalar, köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak. Resmi Gazete'de yayımlanan habere göre bayramda Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.

BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA KAÇ GÜN ÜCRETSİZ OLACAK?

Kurban Bayramı birinci günü olan 28 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 00.00'da başlayacak olan ücretsiz toplu taşıma hizmetleri, 1 Temmuz 2023 Cumartesi saat 24.00'e kadar bedava olacak.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 2
  • zafer gülten 10 ay önce Şikayet Et
    senede 10 gün falan sdece bayramlarda bedava,360 günün 10 gün yani,350 günde o bedavanın acısını kat kat çıkarıyorlar.hele İstanbul-Marmararay para basıyor adeta,tıklım tıklım.
    Cevapla
  • German 50 10 ay önce Şikayet Et
    Bedava sadece bizim Türkiye de var ,burda Almanya da bedava diye bir şey YOK, sadece indirim var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek