MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 MSÜ tercih sonuçları görüntüleme

MSÜ tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak diye araştırılıyor. ÖSYM tarafından 3 Nisan tarihinde uygulanan MSÜ sonrasında tercih süreci başladı. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı tercih sonuçları ve mülakat tarihi araştırılıyor. Peki MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 MSÜ tercih sonuçları görüntüleme...

MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 MSÜ tercih sonuçları görüntüleme
MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 MSÜ tercih sonuçları görüntüleme
GİRİŞ 19.06.2023 09:33 GÜNCELLEME 19.06.2023 09:34

MSÜ tercih sonuçları açıklanma tarihi adaylar tarafından merak ediliyor. MSÜ tercihleri, 3 Nisan-29 Mayıs arasında yapıldı. Adayların MSÜ tercih sonuçları açıklanmasıyla 2. aşamaya kabul edilenler mülakata katılacak. Gözler ÖSYM tarafından gelecek habere çevrildi. Peki MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 MSÜ tercih sonuçları görüntüleme...

MSÜ TERCİHLERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

MSÜ tercihleri tamamlandı. Adaylar 2023 MSÜ tercih işlemlerine 3 Mayıs'ta başladı. Tercih işlemleri 29 Mayıs 2023 saat 23.59'da son buldu.

MSÜ TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSÜ tercih sonuçları için net bir tarih verilmedi. Tercih sürecinde işlem yapmayan adaylar, ikinci aşama için mülakata çağrılmayacak. 

Geçtiğimiz sene yapılan MSÜ tercih işlemleri 18 Nisan-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşmişti. Sonuçlar ise 20 Haziran 2022'de belli olmuştu. Bu bilgilere bakarak temmuz başı gibi sonuçların açıklanması bekleniyor.

MSÜ TERCİH SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIR?

Adayların ilgili 2023-MSÜ puan türündeki sırasına göre 2'nci Seçim aşamalarına çağrılması ile ilgili bilgilendirme https://personeltemin.msb.gov.tr genel ağ adresinden yapılacak olup sınav çağrıları Millî Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığınca https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden yapılacaktır. Sınava çağrılan adaylar, sınava başvuru yaparken / tercih yaparken verdikleri cep telefonlarından bilgilendirilecektir. Bu nedenle adayların iletişim bilgilerinin doğru olması ve özellikle cep telefon numaralarının güncel olması çok önemlidir.

MSÜ TERCİH SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı