İHH kurban bağışı 2023 ne kadar? İHH kurban bağış fiyatları açıklandı!

İHH kurban bağışı 2023 miktarı belli oldu. Kurbanlık fiyatları, Kurban Bayramı yaklaşırken merak ediliyor. Dini görevini yerine getirmek için vekalet vererek kurban kesmek isteyenler, 2023 kurban fiyatları araması yapıyor. İnsanı Yardım Vakfı (İHH) kurban bağış fiyatları 2023 belli oldu. Peki İHH kurban bağışı 2023 ne kadar? İHH kurban bağış fiyatları açıklandı! İşte kurban vekalet ücretleri 2023...

İHH kurban bağışı 2023 ne kadar? İHH kurban bağış fiyatları açıklandı!
İHH kurban bağışı 2023 ne kadar? İHH kurban bağış fiyatları açıklandı!
GİRİŞ 15.06.2023 14:04 GÜNCELLEME 15.06.2023 14:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kurban bağışı ücreti 2023 aramaları hız kazandı. 28 Haziran'da başlayacak olan Kurban Bayramı için birçok Müslüman, vekalet vererek kurban kesme ibadetini yerine getirecek. İnsanı Yardım Vakfı (İHH) 2023 kurban bağışı ücretini belirledi. Peki Peki İHH kurban bağışı 2023 ne kadar? İHH kurban bağış fiyatları açıklandı! İşte kurban vekalet ücretleri 2023...

İHH KURBAN BAĞIŞI 2023 NE KADAR?

İHH 2023 kurban vekalet ücretini belirledi. Buna göre 2023 kurban bağışı fiyatları yurt içi ve yurt dışında tek fiyat olarak belirlendi. İHH kurban vekaleti ücreti 3 bin 700 TL olduğu bildirildi.

İHH KURBAN VEKALETİ NASIL VERİLİR?

Kurbanlarını vekâlet yoluyla İHH'ya  gönderenler, kurban bedellerini banka hesap numaralarına havale, kredi kartı, posta çeki ile veya vakıf merkezine bizzat gelerek elden, internet üzerinden online bağış veya telefon vasıtasıyla ulaştırmaktadır.

İHH KURBAN FİYATLARI NASIL BELİRLENİYOR?

Kurban fiyatları, tahmin edilebileceği gibi dünyanın her yerinde farklı olmaktadır. Kimi bölgelerde Türkiye’deki fiyattan daha düşük, kimilerinde ise daha yüksektir. Fiyatların düşük olduğu bölgelere yapılan kurban bağışlarının artacağı, buna karşın fiyatların yüksek olduğu yerlere yapılan kurban bağışlarının azalacağını düşünen İHH, stratejik olarak bütün bölgelerden kurban fiyatlarını alıp ortalama bir fiyat belirlemektedir. Tek fiyat uygulamak, fiyatların düşük olduğu bölgelere yoğunlaşmaları engelleyeceği gibi her bölgeye ihtiyaç oranında kurban eti götürebilmeyi hedeflemektedir. Acil ihtiyaç içinde bulunduğu halde kurban fiyatları yüksek olduğu için bağış alamayacak veya çok az bağış alacak birçok bölgeye bu sayede ihtiyaçları oranında kurban gönderimi sağlanmaktadır.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • Tarım 10 ay önce Şikayet Et
    Bayram ikramiyesi 4000 tl olmalı ki en azından bağış yapılabillsin.
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    Yurtiçinde 3700 liraya hisse olması mantıklı. Deprem bölgesine ihtiyaç var
    Cevapla
  • Hüseyin 10 ay önce Şikayet Et
    Yanlış bir uygulama, Diyelim ki Türkiye de 4500 TL - Afrikada 2500 TL. Kurban kestirecek kişi Yardım yaptığında Eğer kurbanı Türkiye de kesilir ise Parayı 4500 TL ye tamamlayabilmek için diğer kişilerden para almış olacak, yani Türkiye' de kesilen bir kurbana 3 kişi hisse mi girmiş olacak? Bu kurban sahih olur mu bilemem.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi