Kurban Bayramı'nda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda ücretsiz köprüler ve yollar

Kurban Bayramı'nda ücretsiz köprüler ve yollar merak ediliyor. Kurban Bayramı bu sene haziranın sonu ile temmuz ayının başında gerçekleşecek. Tatilin 9 gün olarak kararlaştırılması sonrasında bayramda ücretsiz olan yollar ve köprüler açıklandı. Peki Kurban Bayramı'nda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda ücretsiz köprüler ve yollar...

Kurban Bayramı'nda köprüler ve  otoyollar ücretsiz mi? Bayramda ücretsiz köprüler ve yollar
Kurban Bayramı'nda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda ücretsiz köprüler ve yollar
GİRİŞ 19.06.2023 12:30 GÜNCELLEME 19.06.2023 12:30

Çoğunlukla bayramlarda köprüler ve otoyollar ücretsiz oluyor. Bu sene gerçekleşecek 2023 Kurban Bayramı öncesinde de şehir dışına çıkacak olan vatandaşlar ücretsiz köprüleri ve otoyolları araştırıyor. Peki Kurban Bayramı'nda köprüler ve  otoyollar ücretsiz mi? Bayramda ücretsiz köprüler ve yollar...

KURBAN BAYRAMI'NDA KÖPRÜLER VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ?

Kurban Bayramı boyunca köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak. 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca otoyollardan ve köprülerden ücret alınmayacak. Kurban Bayramı tatilinin 24 Haziran gecesinden başlayacak olan ücretsiz kullanım hakkı 3 Temmuz Pazartesi sabah 7.00'ye kadar devam edecek.

BAYRAMDA ÜCRETSİZ OLAN KÖPRÜ VE OTOYOLLAR HANGİLERİ?

Resmi Gazete'de yayımlanan habere göre, yap-işlet-devret projeleri dışındaki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı olan bütün otoyollar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ücretsiz olacak.

BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Alınan karara göre Kurban Bayramı birinci günü olan 28 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 00.00'dan itibaren 1 Temmuz 2023 Cumartesi saat 24.00'e kadar Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile belediyelere ve bunların kurdukları birlik ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden ücret alınmayacak.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti