Gözlük gerektiren zeka testi! Bir tek yüksek zekalılar 7 saniyede meyvelerin içindeki limonu görüyor

Zeka testi ile kendinizi denemeye var mısınız? Dünyanın birçok yerinde yapılan zeka testleri ile IQ seviyeniz belli olacak. Hazırlanan bu testte meyvelerin arasında bulunan limonu 7 saniyede tespit etmelisiniz. Bu zeka testini bir tek yüksek zekalılar çözebiliyor!

Gözlük gerektiren zeka testi! Bir tek yüksek zekalılar 7 saniyede meyvelerin içindeki limonu görüyor
Gözlük gerektiren zeka testi! Bir tek yüksek zekalılar 7 saniyede meyvelerin içindeki limonu görüyor
GİRİŞ 24.03.2023 18:24 GÜNCELLEME 25.03.2023 07:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Algılarınızı zorlayacak zeka testi ile gözlem becerilerinizi sınayabilirsiniz. Hazırlanan bu zeka testi optik illüzyon olarak tasarlanmıştır. Beyninizin görsel bilgileri nasıl işlediğine şahit olacağınız zeka testinde meyvelerin arasındaki limonu 7 saniyede tespit etmelisiniz. Hazırsanız süre başladı.

Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!

GÖZLÜK GEREKTİREN ZEKA TESTİ

Zeka testleri bilişsel yeteneklerinizi ölçerken gelişmesine de yardımcı olmaktadır. Beyniniz bir yandan zorlanırken bir yandan da algılarınız açılıyor. Zeka testleri ile problem çözme becerileriniz gelişecek.

Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!

BİR TEK YÜKSEK ZEKALILAR 7 SANİYEDE BULUYOR

Zeka testi çözmeye düzenli olarak devam edildiğinde bilişsel gerileme riski de düşmektedir. Genel beyin işlevleri iyileşir ve bu sayede dikkat toplama pratiği de yapılmış olur.

Hazırlanan bu zeka testini bir tek yüksek zekalılar 7 saniyede çözebiliyor. Sürenin bir yandan ilerlediğini unutmayın. Odaklanarak meyvelerin arasında bulunan limonu görmeye çalışın. Böylelikle keyifli saniyeler de geçirmiş olacaksınız.

Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!

SON ANLAR

Gözlem becerilerinizin gelişmesine katkı sağlayan IQ testinde elma, armut, kayısı, portakal gibi birçok meyve görünmektedir. Bu meyvelerin arasında bulunan ama dikkatten kaçan limonu görmek pek kolay olmayabilir. Hadi artık, son anlara geldik.

Süreniz doluyor! Bulamadıysanız son kez görsele bakın.

Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!

LİMONU 7 SANİYEDE GÖREBİLDİNİZ Mİ?

Verilen süre biterken gözlem becerisi kuvvetli olanlar 7 saniyede limonu görebildi. Yüksek IQ seviyesine sahip bireylerin daha kolay yaptığı zeka testinde siz limonu görebildiniz mi? Yorumlara yazarak bizimle de paylaşın!

Ara, bul zeka testi: Deneyenlerin yüzde 80'i 9 saniyede zarı bulamadı! Zorlayıcı zeka testleriAra, bul zeka testi: Deneyenlerin yüzde 80'i 9 saniyede zarı bulamadı! Zorlayıcı zeka testleri

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 5
  • Karanlık Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok bakmayacagim. Yüksek zekalı olmak istemiyorum. Normal zekalı olacağım.
    Cevapla
  • erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    bugün yine çok zekiyim :)
    Cevapla
  • sude 1 yıl önce Şikayet Et
    gözlerim limon aradı ama hep elma gördüm
    Cevapla
  • Abuzer 1 yıl önce Şikayet Et
    ortalama zekam ile limonu bulmam 3 sn. sürdü.. bu işte bir yanlışlık var gibi
    Cevapla
  • SarıçizmeliMehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    1 Salise .......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...