Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!

Zeka testi çözerek beyin jimnastiği yapabilirsiniz. Zeka testi çözerek kendinizi sınayabileceğiniz iki görselde ufak tefek değişiklikler bulunmaktadır. Resimler arasındaki fark sayısı ise 10'dur. Bu10 farkı 15 saniyede bulmalısınız. Hazırlanan zeka testi özel olarak tasarlanmış optik illüzyondur. Peki bu zeka testi ile dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!

Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!
Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!
GİRİŞ 21.03.2023 17:19 GÜNCELLEME 21.03.2023 17:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karşınızda "farkı bul" türünde bir zeka testi vardır. IQ testleri yaparak beyin jimnastiği yapabilirsiniz. Büyük, küçük her yaştan kişinin çözdüğü zeka testi ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Peki iki resim arasındaki 10 farkı 15 saniyede bulabilecek misiniz? O zaman süreniz başladı!

Yüksek IQ belirleyici zeka testi: 25 saniyede tek olan sepeti yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!Yüksek IQ belirleyici zeka testi: 25 saniyede tek olan sepeti yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!

ZEKA TESTİ: İKİ RESİM ARASINDAKİ 10 FARKI 15 SANİYEDE BUL!

Hazırlanan bu zeka testinde toplam 10 fark bulunmaktadır. Böyle zeka testleri çözmenin birçok artısı da bulunmaktadır. Hem eğlenceli vakit geçireceğiz hem beyin jimnastiği yapacağınız hem de algılarınızı kuvvetlendireceğiniz yararlı bir aktivitedir. Hadi gelin ve verilmiş olan 15 saniyelik sürede 10 farkı bulun.

Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!

DİKKATLİ MİSİNİZ?

Bu tür testleri çözerek gözlem becerinizi geliştirebilirsiniz. Bu testte ağaçlar, küçük bitkiler ve nehrin kenarındaki tilki görünmektedir. Neredeyse aynı denebilecek ama ufak tefek farklılıkları bulunan çizimde toplam 10 fark bulunmaktadır. Hepsini bulmanız için 15 saniyeniz var.

KAÇ FARK BULDUNUZ?

Testi çözmeye başladıysanız hile yapmadan ve aşağıdaki çözüme bakmadan kendinizi denemelisiniz. Yoksa test hem boşa gidecek hem de sadece kendinizi kandırmış olacaksınız. Sürenin sonuna yaklaşırken kaç fark buldunuz? Beyniniz için küçük bir egzersiz olan bu testin sonuna geldik. Süreniz doldu!

Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!

CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Eğer verilen sürede10 farkı bulduysanız mükemmel bir gözlem beceriniz var demektir. Peki tüm farkı verilen sürede bulamayan var mı? O zaman işte cevap!

Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!

15 SANİYEDE 10 FARKI BUL TESTİ SONUCU

  1. Tilkinin ağzı açık.

  2. Tilkinin kuyruğu farklı sallanıyor.

  3. Nehrin karşı kıyısında ek bir ağaç var.

  4. Ağaç gövdesinin deseni değişik.

  5. Sağ taraftaki resimde dal yaprakların içine giriyor.

  6. Bir bulut eksik.

  7. Ağacın bir dalı daha var

  8. Resimde taş yerine bir çiçek konmuş.

  9. Bir tane daha çim var.

  10. Yapraklı, uzun bitki eksik.

'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!

Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • Süper 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk defa tam olarak bildim :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı