Şahin gözlülerin bulduğu zeka testi: 35 saniyede 10 farkı sadece yüksek zekalılar bulabiliyor!

Zeka testleri yaparak hafızanızı kuvvetlendirebilir, gözlem becerileriniz artırabilirsiniz. Hazırlanan bu zeka testinde toplam 10 fark bulunuyor. Sizden bu farkların hepsini 35 saniyede bulmanız bekleniyor. Yan yana olan iki görüntüdeki farkları ise sadece yüksek zekalılar bulabiliyor.

Şahin gözlülerin bulduğu zeka testi: 35 saniyede 10 farkı sadece yüksek zekalılar bulabiliyor!
Şahin gözlülerin bulduğu zeka testi: 35 saniyede 10 farkı sadece yüksek zekalılar bulabiliyor!
GİRİŞ 15.03.2023 12:58 GÜNCELLEME 15.03.2023 15:22
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Zeka testi ile kendini ispatlamak isteyenler için eğlenceli IQ testi! Zeka seviyesine ve gözlem becerisine güvenenler bu testi çözmeye çalışsın. Aynı gibi görünen ama aralarında 10 fark bulunan zeka testini çözerek keyifli vakit geçirmek ister misiniz? Sadece yüksek zekalılar 35 saniyede 10 farkı tespit edebiliyor. O zaman süre başladı!

Matruşka gibi zeka testi: 15 saniyede filin içinde kaç hayvan göreceksiniz?Matruşka gibi zeka testi: 15 saniyede filin içinde kaç hayvan göreceksiniz?

ŞAHİN GÖZLÜLERİN BULDUĞU ZEKA TESTİ

Hazırlanan bu IQ testi her yaş grubuna uygundur. Ailece bir aktivite yapmak isteyenlerin de uygulayabileceği zeka testi keyifli vakit geçirmenizi de sağlayacaktır. Burada sizden beklenen 35 saniye içinde görseller arasındaki 10 farkı tespit etmek...

Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulunDikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulun

IQ TESTİ ÇÖZMENİN BİRÇOK YARARI VARDIR

Zaman sınırının olmasındaki temel hedefi zeka seviyesini hesaplamaktır. Aynı zamanda rekabeti de oluşturacak süre sınırı ile heyecan daha da artmaktadır. Bu tür testler yaparak odaklanma, gözlem becerisi, pratik düşünme kabiliyetini geliştirecek aynı zamanda da beyin jimnastiği yapmanız sağlanacaktır.

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

SÜRE BİTİYOR, ACELE EDİN!

Hazırlanan görselde birçok kedi bir odada bulunmaktadır. Başta iki resim farklı gibi görünmese de aralarında 10 fark var. Ayırt etmek için de konsantrasyon ve dikkat gerekiyor. Bu testleri yaparak mantıksal ve analitik düşünme becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Bir tek keskin gözlem yeteneğine sahip bireylerin yaptığı testin sonuna geliyoruz, acele edin!

Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

SON SANİYELER

Hadi, yapabileceğinize inanın ve son saniyelerde testin üzerinde gözlerinizi gezdirin. Görmediğiniz ya da dikkatinizi vermeden atladığınız noktaları fark etmeye çalışın.

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

SÜRE DOLDU, KAÇ FARK BULDUNUZ?

Sürenin sonuna geldik. Eğer testi verilen sürede tamamlayabildiyseniz oldukça iyi olduğunuzu söylemek isteriz. Yapamayanlar ya da eksikleri kalanlar için cevap anahtarını yukarıya bırakıyoruz.

Peki söyleyin bakalım, süre sonunda kaç fark bulabildiniz? Ya da süre bitmeden farkların hepsini gördünüz mü? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Akılalmaz zeka testi: Sadece yüksek zekaya sahip kişiler 8 saniyede 4 gizli yüzü bulabiliyor!Akılalmaz zeka testi: Sadece yüksek zekaya sahip kişiler 8 saniyede 4 gizli yüzü bulabiliyor!

Zeka testi: Bir tanesinin çifti yok! Testi çözmeye çalışanların sadece %2'si cevabı bulabiliyorZeka testi: Bir tanesinin çifti yok! Testi çözmeye çalışanların sadece %2'si cevabı bulabiliyor

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 8
  • Hızır Çorapçı 1 yıl önce Şikayet Et
    Resimlere Şaşı bakarak üst. üste getirin Bütün farklar ortaya çıkacaktır.
    Cevapla
  • Mahallenin delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    komik
    Cevapla
  • kbrsnl 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu testler sayesinde görsel algım gelişiyor. Teşekkürler editör...
    Cevapla
  • uzmçvş 1 yıl önce Şikayet Et
    10 fark buldum
    Cevapla
  • ilginç 1 yıl önce Şikayet Et
    35 saniyede mi ama?
    Cevapla
  • salman 1 yıl önce Şikayet Et
    yedide kaldım ))
    Cevapla
  • Ferit 1 yıl önce Şikayet Et
    35 saniyede zor be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri