Dikkat gerektiren zeka testi: Resimdeki farklı zürafayı 7 saniyede görebilecek misiniz?

Zeka testi çözerek hem faydalı hem de eğlenceli bir aktivite yapmak ister misiniz? Zeka testlerini çözerken dikkatinizi toplamalısınız. Bu testi yapabilmek için de konsantre olmalısınız. IQ testinde farklı zürafayı bulmanız gerekiyor. Şimdi kendinizi test etme zamanı! Farklı zürafayı 7 saniyede bulabilecek misiniz?

Dikkat gerektiren zeka testi: Resimdeki farklı zürafayı 7 saniyede görebilecek misiniz?
Dikkat gerektiren zeka testi: Resimdeki farklı zürafayı 7 saniyede görebilecek misiniz?
GİRİŞ 27.01.2023 17:38 GÜNCELLEME 27.01.2023 17:38
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Zeka testi ile gözlem becerinizi kuvvetlendirebilirsiniz. Zeka oyunlarının mantığında matematiksel denklemler yerine akılcı yollarla çözüm üretmek bulunmaktadır. Zeka oyunları faydalarının arasında beyin hücrelerini çalıştırma bulunurken zihinsel hız da çoğalmaktadır. Peki bu zeka testi ile zihinsel gücünüzü ölçmek ister misiniz? 7 saniyede farklı zürafayı bularak başarınızı herkese kanıtlayın!

Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!

ZEKA TESTİ: FARKLI ZÜRAFA NEREDE?

Zeka oyunlarında alışılmış düşünce ve yollardan farklı olarak hareket etmek gerekir. Özel olarak tasarlanan bu görselde bir tek keskin görüşler ve harika gözlem becerisi ile istenilen sürede amaca ulaşabilirsiniz. Cevap aslında karşınızda dururken burada sizi zorlayan nokta zürafaların birbirinin aynısı olmasıdır.

Bu zeka oyununda hemen çözüme inip bakmak yerine gerçekten kendinizi sınamanızı tavsiye ederiz. Sonuçta burada amaç zeka testini kopya çekmeden çözmek...

Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!

KIYASLAMA YAPMANIZI GELİŞTİRECEK

Bu IQ testinde mantıklı bir düşünme sistemi gerekmektedir. Böylelikle zihinsel egzersiz yaparken problem çözme beceriniz gelişecek ve eleştirel sezgi gücünüz de artacak. Böyle testler çözerek kıyaslama yapma ve karar verme yetileriniz kuvvetlenecektir.

Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!

VAZGEÇMEK YOK!

Buradaki amacınız resimdeki tek zürafayı bulmaktır. Tüm zürafalar birbirine benzese de içlerinden bir tanesi diğerlerinden farklıdır. Gözleriniz doğruyu görmekte zorlanabilir. Sakın pes etmeyin!

Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!

TOPLAM 24 ZÜRAFA VAR

Süreniz geçiyor ve farklı olanı bulmanız git gide zora giriyor. Buradaki toplam 6 sütun ve 4 sırada toplam 24 zürafa bulunuyor. Hangisinin farklı olduğunu kaçırmamak için tüm sütun ve sıraları teker teker kontrol etmelisiniz.

Ve süre doldu!

Cevap aşağıda...

Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

SÜRE DOLDU, CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Evet, süre doldu. Verilen sürede farklı olan zürafayı bulabildiyseniz gözlerinizin keskinliğini herkese kanıtlamış oldunuz! Ama cevabı bulamadıysanız 3. satıra ve 3. sütuna bakın. Zürafanın yüzündeki lekelerde farklılıkların bulunduğunu göreceksiniz.

Peki siz farklı zürafayı bulabildiniz mi? Eğer bulduysanız kaç saniyede buldunuz? Yorumlara yazmayı unutmayın!

Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!

Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 9
  • blinkie♡ 1 yıl önce Şikayet Et
    4 saniyemi aldı
    Cevapla
  • Hınç 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben daha arıyorum bulamadım
    Cevapla
  • Eco×××7 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 2 saniyede buldum gerçekten
    Cevapla
  • s.s. 1 yıl önce Şikayet Et
    ben de bulamayıp aşağıdan cevaba baktım
    Cevapla
  • Özmen Menem 1 yıl önce Şikayet Et
    4 saniyemi aldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!