Kedilerin arasına gizlenmiş köpeği 6 saniyede sadece keskin bakışlılar görebiliyor! Dikkat ölçen zeka testi ile kendini kanıtla

Hazırlanan testte birçok kedi vardır. Bu kedinin bulunduğu odada bir de köpek saklanıyor. Kedilerin arasına gizlenmiş köpeği bulmanız için sadece 6 saniyeniz var. Dikkatine güvenenlerin kendini sınayacağı zeka testi ile başarınızı kanıtlayın!

Kedilerin arasına gizlenmiş köpeği 6 saniyede sadece keskin bakışlılar görebiliyor! Dikkat ölçen zeka testi ile kendini kanıtla
Kedilerin arasına gizlenmiş köpeği 6 saniyede sadece keskin bakışlılar görebiliyor! Dikkat ölçen zeka testi ile kendini kanıtla
GİRİŞ 23.05.2023 09:32 GÜNCELLEME 23.05.2023 09:32
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Zeka testleri ile zihinsel kapasite ve yanal düşünme becerileri gelişmektedir. Hafızanızın kuvvetleneceği, zihninizin açılacağı ve bunlarla beraber eğlenceli anlar yaşayacağınız zeka testi görselinde sizden saklı olan köpeği 6 saniyede bulmalısınız. Şimdi tüm dikkatinizi verip IQ testini çözmeye çalışın! O zaman süreniz başladı.

KEDİLERİN ARASINDA GİZLENEN KÖPEĞİ BUL

Zeka testi çözdüğünüzde hayal gücünüz gelişmektedir. Bununla beraber bu tür testler düşündürücü ve sorgulayıcı bakmanızı da sağlamaktadır. Çözüme kolaylıkla ulaşamayacağınız zeka testinde birçok kedinin bulunduğu bir oturma odası görüntüsü gösteriliyor. Bu kedilerin arasında gizlenen köpeği bulmalısınız.

6 SANİYEDE ZEKA TESTİNİ TAMAMLA

Bilişsel becerilerinizin gelişeceği ve keyifli anlar yaşayacağınız zeka testi için size 6 saniyelik süre verilmektedir. Zamanlayıcınızı ayarlayıp görselde gözlerinizi gezdirmeye hazırlanın. Bir yandan beyin fırtınası yaparken bir yandan da bilişsel işleyişinizi hızlandırabilirsiniz.

BİLİMSEL OLARAK KANITLANDI

Yapılan araştırmalarda zeka testlerinin eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirdiği kanıtlanmıştır. Bu sebeple düzenli zeka testi çözümü sağlığınız açısından da faydalı olacaktır.

Çözüme yaklaştığınız şu anlarda biraz daha konsantre olmaya çalışın. Verilen sürenin sonlarına yaklaşıyoruz. Derin bir nefes alıp son kez görselde gözlerinizi gezdirin.

O zaman son 3...

2...

1...

Süreniz bitti! Cevap geliyor.

Kurt gibi iz süreceğiniz zeka testi! 6 saniyede gizlenen 4 kurdu yalnızca keskin bakışlılar bulabiliyorKurt gibi iz süreceğiniz zeka testi! 6 saniyede gizlenen 4 kurdu yalnızca keskin bakışlılar bulabiliyor

KİMLER CEVABI BULDU?

6 saniyelik sürenini sonuna geldik. Verilen sürede köpeği görenleri tebrik ederiz. Göremeyenler için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz.

Şimdi itiraf zamanı; kimler 6 saniyede gizli köpeği görebildi? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın!

Sadece üstün zekalılar çözebiliyor: Resimdeki hayvanların hepsini 12 saniyede görebilecek misin? Testte toplam kaç hayvan var?Sadece üstün zekalılar çözebiliyor: Resimdeki hayvanların hepsini 12 saniyede görebilecek misin? Testte toplam kaç hayvan var?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 8
  • Luisa Baxi 10 ay önce Şikayet Et
    6 Saniye
    Cevapla
  • Trabzonlu 10 ay önce Şikayet Et
    habere konu olan sey sacma, habere konu olan seye yorum yapan arkadaslarin yorumlari sacma, surda ki herseyi sacma bulan sahsimin bu sacmaliklara cevap veriyor olusu daha da sacma, bir sacmalik sarmali var ortada.
    Cevapla
  • mete 10 ay önce Şikayet Et
    iyide soruda kedilerin arasinda diyor kedilerin arasinda degilki duvardaki resim
    Cevapla
  • amca 10 ay önce Şikayet Et
    0,2 sn
    Cevapla
  • ersoy 10 ay önce Şikayet Et
    orada kedimi var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki