Köpekte gizlenmiş adam yüzünü 7 saniyede bul! Deneyenlerin sadece %1'i verilen sürede zeka testini yapabildi

Zeka testi görselinde bir köpek bulunmaktadır. Sizden gözlem becerilerinizi kullanarak zeka testinde gizlenmiş adam yüzünü bulmanız beklenmektedir. 7 saniyede gizli adamı deneyenlerden sadece %1'i bulabildi! Keskin bakışlarınızı konuşturmanız için süreniz başladı.

Köpekte gizlenmiş adam yüzünü 7 saniyede bul! Deneyenlerin sadece %1'i verilen sürede zeka testini yapabildi
Köpekte gizlenmiş adam yüzünü 7 saniyede bul! Deneyenlerin sadece %1'i verilen sürede zeka testini yapabildi
GİRİŞ 11.07.2023 09:20 GÜNCELLEME 11.07.2023 09:21
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Zeka testi türlerinden olan optik illüzyon ile hazırlanan içerikte ilk bakıldığında sadece bir köpek görebilirsiniz. Optik illüzyonlar, beynin algılarını karıştırmak için görüntülerde yanılsama kullanılır. Hazırlanan zeka testinde aslında bir de gizli adam yüzü bulunmaktadır. Bu adam suratını görmeniz için sadece 7 saniye süreniz vardır. Hazırsanız deneyenlerden sadece %1'inin yapabildiği zeka testi için süreniz ilerliyor.

KÖPEKTE GİZLENMİŞ ADAM YÜZÜNÜ BUL

Zeka testleri, eğlenceli olduğu kadar yararlıdır. Beynin çalışmasını sağlayan yararlı bir aktivite olan zeka testleri, algılanması zor olacak şekilde hazırlanmaktadır. Bu tür testleri yapabilmeniz için algılarınızın ve bilişsel yeteneklerinizin gelişmiş olması gerekmektedir.

ZEKA TESTİNİ KAÇ SANİYEDE ÇÖZEBİLECEKSİNİZ?

Sizden köpek görseline gizlenmiş adam yüzünü bulmanız beklenmektedir. Deneyenlerin %99'u verilen sürede zeka testini çözemedi. İlk başta fotoğraftakinin sadece sevimli bir köpek olduğu sanılan zeka testindeki gizli adamı kaç saniyede tespit edebileceksiniz?

Sürenin sonuna yaklaşırken deneyenlerden bazıları esrimde adam yüzünün olmadığını iddia etmektedir. Biraz daha sonra size gizli adamı göstereceğiz. O zaman geri sayım başlasın.

3...

2...

1...

Akıllara durgunluk veren zeka testi! 32 saniyede 10 farkı bulmanız gerekiyorAkıllara durgunluk veren zeka testi! 32 saniyede 10 farkı bulmanız gerekiyor

SÜRE DOLDU

Testi verilen sürede çözenleri tebrik ederiz. Bu durum son derece zeki ve olağanüstü gözlemci birisi olduğunuzu göstermektedir. Cevabı bulamayanlar için doğru görseli yukarıya bırakıyoruz.

Şimdi itiraf vakti; siz kaç saniyede adamı görebildiniz? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Palyaço resmindeki gizli köpeği bulan neredeyse yok! Zeka testi için verilen 6 saniyelik sürede becerilerinizi kanıtlayınPalyaço resmindeki gizli köpeği bulan neredeyse yok! Zeka testi için verilen 6 saniyelik sürede becerilerinizi kanıtlayın

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 11
  • İsmim ne?? 8 ay önce Şikayet Et
    La bune Saniye sürmez
    Cevapla
  • Resmiye 10 ay önce Şikayet Et
    Bu tarz resimlerde resme tersten bakarsanız hemen bulursunuz
    Cevapla
  • Ali 10 ay önce Şikayet Et
    ilk bakışta adamın sakal kısmı zaten ele veriyor kendini..
    Cevapla
  • Bozoklu Turan 10 ay önce Şikayet Et
    Saniye surmedi.....
    Cevapla
  • Ali 10 ay önce Şikayet Et
    Bunun zekayla bir ilgisi yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Evde dolandırıcılık! Vergisini bile istiyorlar
Mehmet Özhaseki ile Hatay'da bir gün