Zekânızı kanıtlamanız için bir fırsat: Kapıyı açan doğru anahtarı 5 saniyede bulun!

Zekâ testi serimizde bugün kapıyı açan doğru anahtarı 5 saniye içerisinde bulmanızı istiyoruz. Kapıyı açacak doğru anahtarı bulmak için hem zeki hem de oldukça dikkatli olmalısınız. Doğru anahtarı verilen sürede sadece IQ’su 160’ın üzerinde olanlar bulabiliyor.

Zekânızı kanıtlamanız için bir fırsat: Kapıyı açan doğru anahtarı 5 saniyede bulun!
Zekânızı kanıtlamanız için bir fırsat: Kapıyı açan doğru anahtarı 5 saniyede bulun!
GİRİŞ 14.09.2023 09:11 GÜNCELLEME 14.09.2023 09:59
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Zekâ testi görselleri, 7’den 70’e herkesin dikkatini çekerek çözmek için çaba gösterir. Bu tarz zekâ testi görselleri, kişinin örüntü tamamlama becerisini güçlendirirken karmaşık olaylar karşısında alternatif fikir üretme becerisini geliştirir.

Bugünkü zekâ testi görselimizde bir hazine kapısı mevcut ve anahtarı maalesef ki hangisi bilinmiyor. Kapıyı açmak için 3 farklı anahtar var ve hangisi doğru anahtar yalnızca IQ’su yüksek olan kişiler bulabilir.

HAZİNEYE ULAŞMAK İÇİN DOĞRU ANAHTARI 5 SANİYEDE BUL

Zekânızı kanıtlamanız için bir fırsat: Kapıyı açan doğru anahtarı 5 saniyede bulun!

Zekâ testi görselinde bir kapı ve onu açması için 3 farklı anahtar verilmiştir. Her anahtarın bağlı olduğu iplikler ile bir labirent oluşturulmuş. Kapıyı yalnızca doğru labirentin ucundaki anahtar açabilir.

Anahtarların renkleri, şekilleri bu soruda hiçbir anlam ifade etmediğini belirtmek isteriz. Çünkü bu bulmacayı çözmeyi deneyenlerin %85’i labirenti çözmek yerine buradan ilerlemeyi tercih etti.

Karmaşık ve zorlu bir zeka testi olarak görülse de aslında bu tür zeka testleri stresi azaltmada ve zihinsel sağlığı geliştirmede oldukça etkilidir. Beyni aktif tutarak meşgul ederler ve çalışması için zorlanır.

Bu test ile zekanızı kanıtlayın! 7 saniyede hatayı bulabilen beyin...Bu test ile zekanızı kanıtlayın! 7 saniyede hatayı bulabilen beyin...

LABİRENTİ TAMAMLAYIN

Zaman başladı! 5 saniye içerisinde doğru ipi takip ederek labirenti tamamlayın ve kapıyı açan doğru anahtarı bularak hazineye kavuşun.

Doğru anahtarı bulmak için sağduyunuza ve zekanıza güvenmeniz gerekiyor. Eğer süre yetmediyse tekrar baştan alın ve tekrar deneyin. Cevabı görmek için fazla acele etmeyin. Öncelikle biraz kendinizi zorlayın.

Görsel zekasına güvenenler ekran başına: X’lerin arasına gizlenmiş 5 Y’yi 7 saniyede bulun!Görsel zekasına güvenenler ekran başına: X’lerin arasına gizlenmiş 5 Y’yi 7 saniyede bulun!

ANAHTARI BULDUNUZ MU?

Harika! Doğru anahtarı buldunuz. Gözlem yeteneğiniz oldukça yüksek ve tam bir ayrıntıcısınız. Küçük detayları fark ederek, karmaşık örüntüleri tamamlamada üstünüze yok!

İŞTE KAPIYI AÇACAK DOĞRU ANAHTAR

Anahtarı bulamadınız mı? Kapıyı açacak doğru anahtarı bulmak için karmaşık ve zor gelen bu görsele biraz daha dikkatli bakmanız gerekebilir.

Bu tür zekâ testi görsellerinde labirent var ise aslında izlemeniz gereken en basit yol sonuçtan başlamaktır. Yani kapının altındaki ipi takip ederek doğru anahtara daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. Aksi takdirde sırayla tüm yolları denerseniz zaman kaybınız artabilir.

İşte hazinenin kapısını açacak olan doğru anahtar…

Zekânızı kanıtlamanız için bir fırsat: Kapıyı açan doğru anahtarı 5 saniyede bulun!

SİZ DOĞRU CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Siz verilen sürede doğru anahtarı bulabildiniz mi ya da doğru anahtarı kaç saniyede buldunuz? Hadi bizimle yorumlarda paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Meryem 8 ay önce Şikayet Et
    Dört saniye
    Cevapla
  • Dört saniye 8 ay önce Şikayet Et
    Guzel
    Cevapla
  • GARA ÇOCUK 8 ay önce Şikayet Et
    saçmalık .ortadaki anahtar ;anahtar deliğine uygun değil nasıl açacak ki?
    Cevapla
  • lgs tayfası 5 ay önce Şikayet Et
    Knk alakası yok sen sadece ipi takip et oraya bakmana gerek yok yanıltmak için öyle yapıyorlar ama sende mantıklı düşünmüşsün benim aklıma gelmemişti ona bakmak.
    Cevapla
  • MUSTAFA USTA 8 ay önce Şikayet Et
    bu tür labirentlerde, başlangıçtan değil, bitişten başlangıca doğru giderim her zaman :)
    Cevapla
  • Dede 8 ay önce Şikayet Et
    Direk tek bakış orta çizgi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da selin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
Hiçbirinin haberi yok! Gençlere 'önden kredi'