Keskin gözlerinizi ve zekâ testlerinde ustalığınızı kanıtlama fırsatı: İki görsel arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulabilir misiniz?

Zekâ testleri arasında en sevilenlerden biri olan farkı bulma bulmacalarıdır. Farkı bul görselleri ile keskin gözlerinizi, dikkatinizi ve görsel zekânızı herkese kanıtlayabilirsiniz. Sizden istenen iki resim arasındaki 5 farkı 10 saniye de bularak kendinizi kanıtlamanız. Hazırsanız başlayalım!

GİRİŞ 16.10.2023 08:57 GÜNCELLEME 16.10.2023 10:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Farkı bul görselleri, gözlem becerilerinizi test etmeye yarayan bir zekâ testi çeşididir. İlk bakışta birbirinin aynısı gibi görünen iki görsel üzerinde yapılan bu zekâ testleri dikkatli bakıldığında azı farklıklar taşır. Bu farklar bazen ilk bakışta göze çarpabileceği gibi bazen de uzun gözlemler sonucu fark edilemeyecek kadar zorlayıcı olabilir.

İki görsel arasındaki farkı bul adlı zekâ testleri, okuyucunun gözlem becerisini ve bilişsel zekâsını geliştirmeye büyük ölçüde destek olur. Kişinin gelişimine destek olurken aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmesine de yardımcı olur.

Sizde gözlem becerinizi teste tabi tutup hem kendinizi test etmek hem de eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz! Aşağıda verilen iki görsel arasında yer alan tüm farkları verilen süre içerisinde tespit edebilecek misiniz? Hazırsanız mücadele başlasın!

10 SANİYEDE 5 FARKI BULABİLİR MİSİN?

Keskin gözlerinizi ve zekâ testlerinde ustalığınızı kanıtlama fırsatı: İki görsel arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulabilir misiniz?

Yukarıda yer alan görselde şık giyimli bir kadının valizin üzerine oturmuş beklediği görülüyor. İki görsel arasında 5 tane fark bulunuyor. Aslında başta fark bulmacaları kolay gibi gelse de buradaki zorluk bu farkları 10 saniyede tespit etmek.

İlk bakışta neredeyse birbiriyle aynı görünen iki görüntüyle karşı karşıyayız. Ancak daha dikkatli bakıldığında ve daha yakından incelendiğinde bazı ufak farklılıkların olduğunu göreceksiniz. Sizden istenen ise bu tüm farklıları verilen sürede tespit edip ortaya çıkarmanız.

ZAMAN BAŞLADI

Sizden istenileni öğrendiğinize göre artık başlayabiliriz. Tüm dikkatinizi toplayın ve bütün odağınızı yukarıda yer alan iki görsele verin. Farkları bulmakta zorlanıyorsanız görselleri yakınlaştırmayı deneyebilirsiniz.

Sürenin bitmesine çok az kaldı. İki görsel arasında dikkatinizi çeken farklar oldu mu?

Ve süre bitti! 10 saniyede 5 farkı bulabildiniz mi? Eğer verilen sürede istenilen tüm farkları bulamadıysanız ya da bulduklarınızdan emin değilseniz çözümleri sizin için paylaşacağız.

CEVAPLARI KONTROL EDİN: İŞTE 5 FARK

Farkı bul zekâ testi görselleri, gözlem, konsantrasyon ve hafıza gücünüzü test ederek eğlenceli vakit geçirmeniz için tasarlanmıştır. Bu tarz zekâ testlerini düzenli olarak yaptığınız da zamanla daha iyi ve dikkatli olacaksınız.

Verilen sürede istenilen farkları bulan okuyucularımızı tebrik ederiz. Siz artık bu işin uzmanı olmuşsunuz, bunu tartışmaya dahi gerek yok. Verilen süreyi kısaltarak bu testlerde kendinizi biraz daha zorlayarak denemeler yapabilirsiniz.

Süre içerisinde istenilen farkları bulmayan okuyucularımız ise hiç kendileriniz üzmeye gerek yok. Siz de dilerseniz süreyi biraz daha uzatabilir ve farkları aramaya devam edebilirsiniz. Haber7.com ekibi olarak sizler için her gün birbirinden farklı olarak hazırladığımız zekâ testlerini takip ederek, kendinizi geliştirebilir siz de bu alıştırmalarda uzman olabilirsiniz.

İşte, 10 saniye içerisinde bulmanız istenilen o 5 fark;

Keskin gözlerinizi ve zekâ testlerinde ustalığınızı kanıtlama fırsatı: İki görsel arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulabilir misiniz?

Peki, siz verilen sürede istenilen cevapları bulabildiniz mi? Ya da süre doğru yanıtlar için size yetmedi mi? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • kabul etmiyorum 8 ay önce Şikayet Et
    gerçek zeka bu değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!
Düğün yapacaklar dikkat! Yaz aylarında talep arttı: Uzmanından sahte altın uyarısı