Sadece şahin gözler görsel içerisine saklanmış arabayı 8 saniyede tespit edebilir!

Bu optik illüzyon testinde, görselin içerisine saklanmış bir Şimşek McQueen arabası var. Araba nerede? Görüyor musun? Arabayı 8 saniye içerisinde bulmak için şahin gözlerine sahip olmanız ve arabayı gözden kaçırmamak için güçlü bir gözlem yeteneğiniz olması gerekiyor.

GİRİŞ 01.09.2023 09:07 GÜNCELLEME 01.09.2023 09:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Zekâ testlerinin bir çeşidi olan optik illüzyonlar bazen çok yanıltıcı olabilir. Keskin görüşe sahip kişileri dahi çoğu zaman zorlayarak yanıltabilir. Uzmanlara göre yapılan araştırmalar gözleri keskinliğinin bu tarz testler ile eğitilebileceğini ortaya çıkardı.

Optik illüzyonlu zekâ testleri bir görsel içerisine genellikle görselle oldukça uyumlu bir parçayı saklayarak okuyucudan verilen süre içerisinde onu bulması istenir. Sizin için hazırladığımız bu optik illüzyonda görsel içerisine çizgi film karakteri olan Şimşek McQueen arabası gizlenmiş.

Hazırsanız optik illüzyon mücadelesi başlasın!

GÖRÜŞÜNÜZÜ TEST EDİN: GÖRSEL ARASINA GİZLENMİŞ ARABAYI 8 SANİYEDE BULUN!

Sadece şahin gözler görsel içerisine saklanmış arabayı 8 saniyede tespit edebilir!

Görsel, basit ama karmaşık bir görüntüye sahip. Görseli biraz yakından incelediğimizde bir yere saklanmış olan Şimşek McQueen arabası olduğunu fark ettik. Arabayı bulmak için yakında bakın ve tüm dikkatinizi toplamaya çalışın. Sizden istediğimiz de 8 saniye içerisinde görselde gizlenen arabayı bulmanız.

Hazırsanız süre başlıyor…

Keskin gözlüler dikkat: Yatak odasında saklanan tacı 5 saniyede bulabilir misin?Keskin gözlüler dikkat: Yatak odasında saklanan tacı 5 saniyede bulabilir misin?

MÜCADELE BAŞLADI

Evet, süre başladı. Görselde yer alan arabayı sadece şahin gözü kadar keskin bakışlara sahip kişiler bulabiliyor. Görüşüne ve gözlem becerisine güvenenlerin kendini kanıtlama zamanı!

Süre akıyor. Sakin olun ve derin bir nefes alarak görsele odaklanın. Görselde gizlenen arabayı bulanlar derin bir nefes alırken, bulamayanlar ise süre azaldıkça ufaktan strese girebilir. Unutmayın ki stres sizi daha çok yanıltacak ve görmeniz gereken arabayı görse bile fark etmenizi engelleyecektir.

3

2

1…

VE SÜRE BİTTİ

Ve süre bitti. Bugünkü zeka testi optik illüzyon görselimizde bir arabayı aradık. Arabanın yerini bulan okuyucularımızı tebrik ederiz. Şahin gözlerinizden asla bir şey kaçmıyor! Sizin için daha zor testler bulmaya çalışacağız çünkü artık sizi bunlar kesmiyor.

Arabanın yerini bulamayan okuyucularımız ise hiç morallerini bozmasına gerek yok. Dilerseniz süreyi tekrar baştan başlatın ve kendinizi tekrar test edin ya da aşağıya arabanın gizlendiği yerin görselini bırakacağız ona bakarak doğru cevabı bulabilirsiniz.

Kibrit çöpü bulmacası: Sadece bir kibrit çöpünü hareket ettirerek denklemi düzeltinKibrit çöpü bulmacası: Sadece bir kibrit çöpünü hareket ettirerek denklemi düzeltin

İşte Şimşek McQueen arabasının yeri;

Sadece şahin gözler görsel içerisine saklanmış arabayı 8 saniyede tespit edebilir!

Peki, sizin arabayı bulmanız kaç saniye sürdü? Bizimle yorumlarda paylaşmayı unutmayın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Buldum 2 saniye.
    Cevapla
  • mert 7 ay önce Şikayet Et
    kanka en güzel senin işin yeminle hiç siyaset işlerine girmiyon.adamlar orda birbilerini vuruyorlar.oh senin kafan rahat.yesinler enayiler birbirlerini.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması