Kişilik testi ile gizli yönlerinizi öğrenebilirsiniz! Resme baktığınızda ilk neyi gördünüz?

Bireyler kişilik testi çözerek kendileri hakkında bilmediği yönlerini öğrenebilir. Karşınızda kişilik testini yaptığınızda gizli korkularınızı öğreneceksiniz. Hazırlanan görselde ilk beyi gördüğünüz oldukça önemlidir. Bu kişilik testi aynı zamanda psikolojik test olarak da düşünülebilir. Bilinçsiz korkularınız ve onları neyin tetiklediği ile ilgili bilgi sahibi olmaya hazırlanın. O zaman kişilik testi başlasın.

Kişilik testi ile gizli yönlerinizi öğrenebilirsiniz! Resme baktığınızda ilk neyi gördünüz?
Kişilik testi ile gizli yönlerinizi öğrenebilirsiniz! Resme baktığınızda ilk neyi gördünüz?
GİRİŞ 30.03.2023 17:40 GÜNCELLEME 30.03.2023 17:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kişilik testi ile korkularınızı öğrenmek ister misiniz? Görselde ilk neyi gördüğünüz sizin hakkında bazı gerçekleri gün yüzüne çıkaracak. Hem psikolojik hem de kişilik testi olan bu görüntüde korkularınız ortaya çıkacak. Peki o zaman, resme baktığınızda ilk neyi gördünüz?

KİŞİLİK TESTİ İLE GİZLİ YÖNLERİNİZİ ÖĞRENME VAKTİ: İLK NEYİ GÖRDÜNÜZ?

Bu testte hangisi ilk olarak gördüğünüz oldukça önemli. Farkında olmadığınız korkularınızı görmeye az kaldı. Peki ilk olarak küçük bir kız mı, kelebek mi, ahududu mu, örümcek mi, ağaçlar mı, oyuncaklar mı, kafatası mı gördünüz?

Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!

KÜÇÜK BİR KIZ

Çocukluğunuzdan beri bastırılmış korkularınız olabilir. Çocukluk yıllarınızda zihninizi etkileyecek bir olay yaşamış olabilirsiniz. Eğer ebeveynleriniz bu durumu doğru bir şekilde açıklamazsa bağımlılık, korku, yanlış istekler ve bilişsel kalıplar gibi farklı şekillerde ilerleyen yıllarda karşınıza çıkabilir.

Duygusal gelişimiz için anneniz ile bağınız oldukça önemlidir. Büyürken annenizden beklediğiniz ilgi ve sevgiyi göremediyseniz, bilinçsiz korkularınız olabilir. Bu durum, karar verme ve sorumluluk alma yeteneğinizi etkileyebilir.

Bu, bebekken, perinatal aşamada, doğum veya gebelik sırasında da olabilir.

Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!

KELEBEK

Kelebek çoğunlukla pozitif olmayı temsil eder. Ama biraz daha karanlık bir yerden bilinçsiz bir anlamı da vardır. Bilinçsiz korkunuz, fırsatları kaçırmak ya da değerlendirememekle ilgili olabilir.

Ayrıca artık yanınızda olmayan kişilerle ilgili hüznünüzü bastırmış olabilirsiniz.

Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!

AHUDUDU

Hazırlanan bu görselde ahududu merkeze konumlandırılmıştır. Gerçek meyve boyutundan oldukça büyük olarak resmedilmiştir. Bunun sebebi ise kalbi temsil etmesidir. Bu da sevgiyi temsil etmektedir.

Resimde ilk ahududu gördüyseniz aradığınız şeyin sebebi aslında kalbinizde bulunmaktadır. Bilinçsiz korkunuz, farkında olmadan sevgiye direnmeye çalışmakla ilgilidir.

Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!

ÖRÜMCEK

İnsanlar arasında en yaygın korkulardan biri şüphesiz örümcek korkusudur. Aslında  bu etrafınızda bulunan küçük tehlikelere karşı tetikte bulunmanıza yardımcı olan bir hayatta kalma mekanizmasıdır. Burada gördüğünüz örümceğin anlamı ise çevrenizin güvenme olmamasından korkabileceğinizi anlatmaktadır.

İlk olarak örümcek gördüyseniz bu, belki de güvende hissetmediğiniz bir ortamda bulunduğunuz anlamına gelebilir. Çoğunlukla çevrenizdeki ayrıntıları kontrol eder ve ne kadar güvende olduğunuzu sınarsınız. Böylelikle çevrenizdeki güzellikleri kaçırma ve mutlu olmanız gereken anları engeller. büyük ihtimalle hareketlerinizi gereğinden fazla düşünüyorsunuz.

Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

AĞAÇLAR

Ağaç, psikolojide önemli bir sembol olarak bilinmektedir. Aslında bireyin ağacı nereye konumlandırdığı psikolojik testlerde önemlidir. Ama şu anda ağaç köklerinizi anlattığı için anlamı oldukça derindir.

Ağaç bir köprü konumundadır. Bu da hâlâ çözemediğiniz bir iç çatışmanız olabileceğini işaret eder. Yani bu bilinçsiz bir duygusal bölünmeyi kabul etme korkunuz olduğu anlamına gelebilir. Kendinizle bütünleşmeye direnmenin gölgesinde yaşıyor olabilirsiniz.

Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!

OYUNCAKLAR

Çocukluk döneminde teselli olmayı çoğunlukla oyuncaklarımıza sarılarak gideririz. Onlarda sıcaklığı, güvenliği ve anlayışı ararız. İşte bu sebeple bir oyuncak ayı, sizi her koşulda kabul eden arkadaş anlamını taşır. 

Ama bu görseldeki oyuncaklar biraz değişik ve onları ilk olarak gördüyseniz bu kendiniz hakkında merak edilen bir şeyi anlatıyor. Aslında korkmaktan korktuğunuzu ifade ediyor. Bu da büyük bir olasılıkla çocukluk yıllarınızda korktuğunuz ama kendinizi rahatlatacak hiçbir şey bulamadığınız zamanda yaşadığınız bilinçsiz travmalardan kaynaklanmaktadır.

Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?

KAFATASI

Resme ilk baktığınızda kafatası gördüyseniz bu, önemli sorunlarınız olduğunu ve karar vermekte zorlandığınızı anlatmaktadır. Bunun sebebi ise düşük benlik saygısı olabilir. Bir sonraki adımı atmaktan ve doğu olanı yapacak kadar kendinize güvenememekten kaynaklanabilir.

Benlik saygısı hakkında sorununuz, başarılarınız için aileniz ya da yakın arkadaşlarınız tarafından beklediğiniz takdiri görmediğiniz ve asla yeteri kadar iyi olmadığınız hissine kapılmanıza sebep olabilir.

Peki siz ilk olarak hangisini gördünüz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Zeka testi: 30 saniyede 10 farkı bulmak oldukça zor! Kendine güvenen testi çözsünZeka testi: 30 saniyede 10 farkı bulmak oldukça zor! Kendine güvenen testi çözsün

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 7
  • Jimine aşık Aysel 1 yıl önce Şikayet Et
    Kafarası gördüm ve gerçekten bu aralar yazılanlar gibi
    Cevapla
  • güneş 1 yıl önce Şikayet Et
    güneş neden yok ? ben ilk güneşi gördüm!
    Cevapla
  • Air 1 yıl önce Şikayet Et
    illüstrasyona İlk baktığımda bu testi hazırlayanın ne kadar boş bir işle uğraşan bir ahmak olduğunu gördüm, bu sebeple bende yorum yazmakla boş bir işe girişmiş oldum. Artık nasıl bir gizli yönüm varsa açığa çıktı.
    Cevapla
  • seval 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben ilk önce kelebeği gördüm
    Cevapla
  • Yorumcu02 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk bakışta küçük kıza değil de diğer objelere dikkat etmek biraz zor gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı