IQ ölçen zeka testi: Deneyenlerin yüzde 97'si 25 saniyede eşi olmayan zürafayı bulamıyor!

Deneyenlerin yüzde 97'sinin yapamadığı zeka testi ile gözlem becerilerinizi kanıtlamaya hazır mısınız? Zeka testleri, bilişsel yetenekleri ve görsel keskinliği ölçmek için hazırlanan özel içeriklerdir. O zaman 25 saniyede zor olanı başarın!

IQ ölçen zeka testi: Deneyenlerin yüzde 97'si 25 saniyede eşi olmayan zürafayı bulamıyor!
IQ ölçen zeka testi: Deneyenlerin yüzde 97'si 25 saniyede eşi olmayan zürafayı bulamıyor!
GİRİŞ 08.04.2023 18:35 GÜNCELLEME 08.04.2023 18:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Zeka testi görselinde birçok zürafa bulunmaktadır. Tek olanı bulmanız için 25 saniye süre verilen zeka testinde zürafaların kendine özel işaretlerini iyi taramanız gerekmektedir. Bu zeka testi ile görsel yetenekleriniz, hafızanız ve konsantrasyonunuz ölçülecektir. Hazırsanız, testi çözmek için verilen süre başladı!

Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!

IQ ÖLÇEN ZEKA TESTİ

Beyin hücreleri arasındaki bağlantıyı güçlendirecek, kısa süreli hafıza problemlerine yardımcı olacak ve zihinsel çevikliği artıracak zeka testi ile keyifli anlar yaşamaya hazırlanın. Çifti olmayan zürafayı bulmanız istenen zeka testinde becerilerinizi ve yeteneklerinizi göstereceksiniz.

Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!

DENEYENLERİN YÜZDE 97'Sİ VERİLEN SÜREDE YAPAMADI

Mantıksal akıl yürütmeniz gereken zeka testinde düşünmeli ve odaklanmalısınız. Yukarıdaki görüntüde tek olan zürafayı tespit edebilmeniz için niteliksel becerinizle görsel hafızayı bir arada kullanmalısınız. Yapmanız gereken tek şey konsantre olup beyin gücünüzü kullanmanız...

Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!

SÜRENİZ 25 SANİYE

Sürenizin 25 saniye olduğunu ve sonlarına yaklaştığınızı hatırlatmak isteriz. Her zeka testinde düşünme ve karar verme hızınız artacak ve böylelikle beyninizin kapasitesini artırmış olacaksınız. Zeka testleri yapmak hayatınızdaki daha büyük sorunları çözmenize ve eleştirel sezgilerinizi geliştirmeye yardımcı olacaktır.

Süreniz bitiyor. Son kez görselde belirlediğiniz zürafaya bakın ve eşinin olmadığından emin olun.

Resimdeki farklar hangileri? 16 saniyede toplam kaç fark görebileceksiniz? Deneyenlerin %89'u çözemedi!Resimdeki farklar hangileri? 16 saniyede toplam kaç fark görebileceksiniz? Deneyenlerin %89'u çözemedi!

Müzik zevki kişilik testi ile kendinizi tanımak ister misiniz? Sevdiğiniz müzik tarzı sizi anlatıyorMüzik zevki kişilik testi ile kendinizi tanımak ister misiniz? Sevdiğiniz müzik tarzı sizi anlatıyor

TESTİ YAPANLARI TEBRİK EDERİZ

Sürenin sonuna geldik. Tek olan zürafayı verilen sürede bulanları tebrik ederiz. Ama süre bittiği halde cevabı bulmakta zorlananlar için yukarıya bıraktığımız görsele bakarak tek olan zürafayı görebilirsiniz.

Peki söyleyin, siz kaç saniyede tek olan zürafayı belirlediniz? Bulduğunuz zürafa doğru mu çıktı? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Dikkat gerektiren zeka testi: Bu testi 300 insandan sadece 2'si yapabiliyor! 11 saniye resimdeki fareyi bulDikkat gerektiren zeka testi: Bu testi 300 insandan sadece 2'si yapabiliyor! 11 saniye resimdeki fareyi bul

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 4
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Eşi olmayan derken? Hicbirinin Eşi yok,saçma
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    saçma bi test
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok ya bulunmuyor
    Cevapla
  • Güngör Berk 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru olamaz,,,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özel hastanede yenidoğan vurgunu
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti