Cumhurbaşkanı Erdoğan eski hocası Ali Kemal Hut Hocaefendi ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kur’an-ı Kerim hocası Ali Kemal Hut Hocaefendi'yi Emir Buhari Tekkesi’nde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan eski hocası Ali Kemal Hut Hocaefendi ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan eski hocası Ali Kemal Hut Hocaefendi ile bir araya geldi
GİRİŞ 24.10.2026 21:35 GÜNCELLEME 24.10.2026 22:34

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayvansaray'da bulunan tarihi Emir Buhari Tekkesi'ni ziyaret ederek Kur'an-ı Kerim hocası "Kasımpaşalı Kemal Efendi" olarak bilinen Ali Kemal Hut Hocaefendi ile görüştü.

BAŞKAN ERDOĞAN KUR'AN HOCASINI UNUTMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hocasıyla görüşmesi, İstanbul'un tarihi yapılarından Emir Buhari Tekkesi'nde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ali Kemal Hut'un sıcak diyaloğu, ziyaretten yansıyan görüntülere de yansıdı.

VATANDAŞLARLA DA SOHBET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Kemal Hut ile gerçekleştirdiği görüşmenin yanı sıra ziyaret sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da ilgilendi. Vatandaşlarla sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine gösterilen ilgiye karşılık verdi. Cumhurbaşkanı'nın çevresindekilerle bir araya geldiği anlar da kameralar tarafından kaydedildi.

KENDİ FOTOĞRAFINI İMZALADI

Ziyaret sırasında yaşanan dikkat çekici anlardan biri de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine uzatılan fotoğrafı imzalaması oldu. Bir vatandaşın getirdiği fotoğrafı alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, fotoğrafın üzerine imzasını attı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Misafir 9 dakika önce Şikayet Et
    Öyle değil, âlimller devlet erkânının ayağına gitmezlerdi. Burada âlim hocasına devlet başkanımızın hürmetle ziyaretini görüyoruz, daha ne olsun...
    Cevapla
  • Şaban 9 dakika önce Şikayet Et
    Rabbim yöneticilerimizi Kuranın yolundan ayırmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye kararı 'İsrail'in dostunu' haritadan sildi! Netanyahu 6 gün önce ilan etmişti!
Fenerbahçe'nin güncel borcu açıklandı! 3 ayda 84 milyon euroluk düşüş