YKS sınav yerleri açıklandı mı? YKS sınav giriş belgesi yayımlandı mı?

YKS sınav yerleri belli olacağı tarih sorgulanıyor. Adaylar, istediği üniversiteye girmek için YKS oturumuna katılacak. YKS sınavı 17-18 Haziran 2023 tarihinde ÖSYM tarafından yapılacak. TYT ve AYT oturumlarına katılacak adaylar, ÖSYM'nin yayımlayacağı sınav giriş belgesini bekliyor. Peki YKS sınav yerleri açıklandı mı? YKS sınav giriş belgesi yayımlandı mı?

YKS sınav yerleri açıklandı mı? YKS sınav giriş belgesi yayımlandı mı?
YKS sınav yerleri açıklandı mı? YKS sınav giriş belgesi yayımlandı mı?
GİRİŞ 28.05.2023 12:49 GÜNCELLEME 28.05.2023 12:49

YKS sınav giriş belgesi yayımlandı mı sorusu gündemde yerini aldı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınav giriş belgesi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından açıklanacak. 17-18 Haziran'da yapılacak YKS için heyecan giderek artıyor. Peki YKS sınav yerleri açıklandı mı? YKS sınav giriş belgesi yayımlandı mı?

YKS SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

ÖSYM tarafından yayımlanacak YKS sınav giriş yerleri için heyecan doruklarda! Adaylar için TYT AYT geri sayımı devam ederken YKS sınav giriş belgesi henüz yayımlanmadı.

YKS SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

YKS sınav giriş belgesi yayımlanma tarihi net olarak bilinmiyor. Ama geçtiğimiz seneler göz önüne alındığında YKS sınav yerlerini gösteren giriş belgesinin önümüzdeki günlerde yayımlanması bekleniyor.

YKS SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA

Adaylar YKS sınav giriş belgesini ÖSYM resmi internet sitesi olan https://ais.osym.gov.tr adresinden  ya da mobil uygulamadan görüntüleyebilecek. Adaylar ÖSYM AİS sistemine T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile giriş yapabilecek.

YKS SINAV GİRİŞ BELGESİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış