AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman? AÖF yaz okulu online mı? Açıköğretim Fakültesi tarihleri

AÖF yaz okulu kayıtlarının ne zaman yapılacağı araştırılmaya başladı. Anadolu Üniversitesi 2022-2023 takvimi ile AÖF yaz okulu kayıt tarihleri açıklandı. Öğrenciler AÖF final sınavı için hazırlıklarını sürdürürken yaz okulu sınavı ve tarihi 3-7 Temmuz olarak belirtildi. Peki AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman? AÖF yaz okulu online mı? Açıköğretim Fakültesi tarihleri...

AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman? AÖF yaz okulu online mı? Açıköğretim Fakültesi tarihleri
AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman? AÖF yaz okulu online mı? Açıköğretim Fakültesi tarihleri
GİRİŞ 23.05.2023 17:39 GÜNCELLEME 23.05.2023 17:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AÖF yaz okulu tarihleri gündemde yerini aldı. Binlerce Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencisi AÖF final sınavları için hazırlanırken yaz okulu kayıtları tarihi ilan edildi. Öğrenciler 2022-2023 öğretim yılı AÖF yaz okulu kayıtları ve ders seçimi yapabilmek için öğretim gideri ödemelerini yatırmak zorundadır. Peki AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman? AÖF yaz okulu online mı? Açıköğretim Fakültesi tarihleri...

AÖF YAZ OKULU KAYITLARI NE ZAMAN?

AÖF yaz okulu kayıtları Anadolu Üniversitesi tarafından açıklandı. Buna göre AÖF yaz okulu kayıtları 3-7 Temmuz 2023 tarihlerinde alınacak. Anadolu Üniversitesi yaz okulu 7 haftalık eğitimden oluşacak. Anadolu Üniversitesi  yaz okulu 3 Temmuz-19 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

Öğrenciler yaz okulunda başarısız oldukları dersleri verebilme fırsatı bulabilecekleri gibi üstten ders alma şansları da bulunacak.

AÖF YAZ OKULU ONLINE MI, YÜZ YÜZE Mİ?

AÖF yaz okulu eğitiminin online mı yüz yüze mi olduğuna dair henüz bir açıklama yapılmadı. Konu hakkında herhangi bir gelişme olduğunda sizleri bilgilendireceğiz.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU SINAVLARI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi yaz okulu sınav tarihi 19 Ağustos olarak açıklandı. Sınav tarihi herhangi bir durum olduğunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ya da ÖSYM tarafından başka bir güne çekilebilir.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 2
  • Fulya 10 ay önce Şikayet Et
    Online olur umarım dönem sınavları online oldu yaz okulunda zaten çok az ders alınıyor
    Cevapla
  • Şeref 11 ay önce Şikayet Et
    Online hiç olmasın lütfen. Diplomalar kağıt oldu artık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor