Seçim sonrası okullar tatil mi? 15 Mayıs okullar açık olacak mı?

15 Mayıs tatil mi diye merak edenler MEB açıklamasını araştırıyor. Öğrenciler, seçim sonrası okul olacak mı diye sorguluyor. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için vatandaşlar okullara gidip oy atacak. Okullarda kurulacak sandıklarda 64 milyon seçmen oy kullanacak. Peki seçim sonrası okullar tatil mi? 15 Mayıs okullar açık olacak mı?

Seçim sonrası okullar tatil mi? 15 Mayıs okullar açık olacak mı?
Seçim sonrası okullar tatil mi? 15 Mayıs okullar açık olacak mı?
GİRİŞ 13.05.2023 10:23 GÜNCELLEME 13.05.2023 10:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Seçimden sonraki gün 15 Mayıs tarihinde okullar olacak mı araması internette hız kazandı. 14 Mayıs seçimleri için vatandaşlar sandık başına geçecek. Seçimler yurt dışı ve yurt içinde gerçekleşecek. Tüm ülkede yapılacak seçim sonrasında okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. Yüksek Seçim Kurulu tarafından yapılacak seçimler için geri sayım sürerken öğrenciler araştırma yapıyor. Peki seçim sonrası okullar tatil mi? 15 Mayıs okullar açık olacak mı?

SEÇİM SONRASI OKUL VAR MI?

14 Mayıs seçimleri Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı devlet okullarında gerçekleştirilecek. Sınıflarda vatandaşlar oy kullandıktan sonra oy sayım ve teslim işlemleri geç vakitlere kadar devam edecek.

1 Mart Pazar günü gerçekleştirilen seçim sonrasında MEB'e bağlı okulların tekrar hazır duruma getirilmesi için tüm eğitim kurumları 1 Nisan Pazartesi gününe kadar tatil edilmişti.

15 MAYIS OKULLAR AÇIK OLACAK MI?

Konu hakkında yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi. Ancak geçtiğimiz seçimde yapılan uygulamaya bakıldığında bu seçim döneminde de okulların tatil edilmesi bekleniyor.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    durmadan tatil tatil,oldu olacak kapatın okulları gitsin. zaten ev ödevi yasaklandı,ne zaman çalışıp ne öğrenecek bu çocuklar,tatil oldumu ya sokaklarda,ya internet cafedeler.ortaokula giden bir çocuğa Osmanlı yı kim kurdu dedim bilemedi ya.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!