AUZEF final sınavları ne zaman, hangi tarihte? AUZEF sınavları online mı?

AUZEF final tarihleri yapılmaya devam ediyor. AUZEF bahar dönemi final sınavı online olarak yapılıyor. Öğrenciler AUZEF final sınavları biteceği tarihi merak ediyor. Peki AUZEF final sınavları ne zaman, hangi tarihte? AUZEF sınavları online mı? AUZEF sınav tarihleri...

AUZEF final sınavları ne zaman, hangi tarihte? AUZEF sınavları online mı?
AUZEF final sınavları ne zaman, hangi tarihte? AUZEF sınavları online mı?
GİRİŞ 10.06.2023 10:19 GÜNCELLEME 10.06.2023 10:19

AUZEF bahar dönemi dönem sonu sınavları başladı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından yapılacak final sınavı tarihleri duyurular sayfasından öğrencilerle paylaşıldı. Peki AUZEF final sınavları ne zaman, hangi tarihte? AUZEF sınavları online mı? AUZEF sınav tarihleri...

AUZEF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından final ve bütünleme sınavları için açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada AUZEF final tarihleri ilan edildi. Buna göre AUZEF final sınavları 9-10-11 Haziran 2023 ve 16-17-18 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

AUZEF SINAVLARI ONLINE MI, YÜZ YÜZE Mİ?

İstanbul Üniversitesi Senatosu’nda alınan karar gereğince AUZEF 2022-2023 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı bitirme (final) sınavları çevrim içi (online) olarak yapılıyor.

AUZEF ONLINE SINAVA NASIL GİRİLİR?

Üniversite tarafından belirlenen sınav günlerinde dönem derslerinin yanında belirtilen tarihte saat 09.00-23.59 arasında sınav girişi yapılacak. Öğrenciler  https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden sınava katılacak.

Her ders için 20 çoktan seçmeli soruya 30 dakika süre tanınacak. Sınavına girilecek ders için bir gün belirlenecek. Ara sınavda alınan puanlar dönem sonu başarı notunu %30 oranında etkileyecek.

AUZEF SINAV GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarrufun ilk adımı! Törene otobüsle gittiler
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"