Resimde diğerlerinden farklı olan emojiyi 20 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Tuhaf olanı sadece iyi bir dedektif bulabilir!

Resimde diğerlerinden farklı bir emoji bulunuyor! Bu emojiyi 20 saniye içerisinde bularak iyi bir dedektifin en önemli yeteneği olan görsel becerilerinin sende de var olduğunu herkese kanıtla!

GİRİŞ 09.11.2023 07:26 GÜNCELLEME 09.11.2023 09:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Zekâ testleri, eğlenceli ve zorlu deneyimler sonucu analitik becerinizi, sabrınızı ve detaylara olan dikkatinizi ölçer. Zekâ testlerinin en sevilenlerinden biri olan görsel zekâ testleri, görsel zorlukların üstesinden gelmenize, ayrıntılara dikkat etmenize ve odaklama sürenizi geliştirmenize yardımcı olur.

Görsel zekâ testlerinde cevap çoğu zaman gözünüzün önünde yer alır ve iyi bir odaklanma ve dikkat ile hızlıca fark edilebilir. Göründüğü kadar basit olmayan görsel zekâ testlerinin çözümlerini bir dedektif gibi ince eleyip sık dokuyarak bulabilirsiniz. Bir dedektif misali görsel becerilerinizin üst düzey olması gerekir.

Haber7.com ekibi olarak bugün aranızdaki dedektiflerin kendisini keşfetmesi için bir görsel zekâ testi hazırladık. Derin bir nefes alın ve teste geçin.

Dikkat seviyenizi test edecek optik illüzyon görseli: Bahçede gezen sümüklü böcek ve salyangozu 15 saniyede görebilecek misiniz?Dikkat seviyenizi test edecek optik illüzyon görseli: Bahçede gezen sümüklü böcek ve salyangozu 15 saniyede görebilecek misiniz?

RESİMDE DİĞERLERİNDEN FARKLI OLAN EMOJİYİ 20 SANİYE İÇERİSİNDE BULUN
 

Resimde diğerlerinden farklı olan emojiyi 20 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Tuhaf olanı sadece iyi bir dedektif bulabilir!
Yukarıda rengarenk meyvelerden oluşan illüstrasyon görselini görüyorsunuz. Resmin renkleri ve güzelliği kendine çekiyor. Ancak bu resimde diğerlerinden farklı olan bir emoji bulunuyor. Küçük bir davetsiz misafir var. Bir kelebek…

Sizden resimde diğerlerinden farklı olan emojiyi yani kelebeği 20 saniye içerisinde bulmanızı istiyoruz. Kendinize güveniyor ve detaylar sizin için bir yaşam biçimi olduğunu düşünüyorsanız sizi böyle alalım. Süreniz başladı!

Kartal gözlerinizi test edin: Resimde saklı olan pengueni 7 saniye içerisinde bulabilir misin?Kartal gözlerinizi test edin: Resimde saklı olan pengueni 7 saniye içerisinde bulabilir misin?

Resimde diğerlerinden farklı olan emojiyi bulmak için odaklanmanız ve tüm detaylara hızlı bir şekilde dikkatli göz gezdirmeniz gerekiyor. Bir dedektif misali ayrıntılarda boğulmadan ama onları asla atlamadan hızlıca resimde diğerlerinden farklı olan emojiyi yani kelebeği bulmaya çalışın.

Çevrimiçi görsel zekâ testleri sizi eğlendirirken, problem çözme ve analitik düşünme gibi zihinsel becerilerinizin gelişmesine büyük ölçüde yardımcı olur. Bunun yanı sıra zihninizi boşaltarak kısa bir sürede olsa sakinleşmenize yardımcı olur.

Resimde diğerlerinden farklı olan emojiyi 20 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Tuhaf olanı sadece iyi bir dedektif bulabilir!
Resimde diğerlerinden farklı olan emojiyi bulabildiniz mi? Cevabınız evetse iyi bir dedektifin olmazsa olmaz görsel becerileri sizde de mevcut! Kelebeği bulamayan okuyucularımız ise endişelenmesin, yerini bulmanıza yardımcı olacağız. Cevap görseline geçmeden isterseniz görsele tekrar bakın ve diğerlerinden farklı olan emojiyi yani mor kelebeği tekrar arayın!

Evet, süre bitti. Büyük bir renk cümbüşü içerisinde diğerlerinden farklı olan emoji bir kelebekti. Bu davetsiz misafirin yeri ise;

Resimde diğerlerinden farklı olan emojiyi 20 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Tuhaf olanı sadece iyi bir dedektif bulabilir!
Peki, siz resimde diğerlerinden farklı olan emojiyi 20 saniye içerisinde bulabildiniz mi yoksa süre size yetmedi mi? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Kartal gözlerinizi test etme zamanı: Geyiklerden hangisinin farklı olduğunu 11 saniye içinde bulabilir misin?Kartal gözlerinizi test etme zamanı: Geyiklerden hangisinin farklı olduğunu 11 saniye içinde bulabilir misin?

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • 421 6 ay önce Şikayet Et
    kelebek olduğuna eminmisiniz :)
    Cevapla
  • mert 6 ay önce Şikayet Et
    buldum!!! öyle degil.armudun gözleri var.tuhaf olan o.ötekiler tuhaf degil.orada milyonlarca meyve var nasıl 20 saniyede bulucan.hatta kadraja yani resime bile sıgmamış dışarı taşmış.
    Cevapla
  • kayseri 6 ay önce Şikayet Et
    15 saniye
    Cevapla
  • Sakaryalı 6 ay önce Şikayet Et
    Ne kartalı gözlerim şahin gözleri.!!! Bi bakışta işaretli yeri gördüm!!??!!
    Cevapla
  • Birol 6 ay önce Şikayet Et
    Helal
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar duyurdu! Tarihe geçen SİHA anlaşması tamamlandı!
Ankara skandalında o detaya dikkat! 'Bu tuzağa düşmemek lazım'