Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu mücadeleyi insanların sadece %5’i tamamlayabiliyor!

Yüksek gözlem becerilerine sahip kişilerin bile sadece %5’i resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulabiliyor. Sizde onlardan biri misiniz? Şimdi bunu kanıtlama zamanı!

GİRİŞ 22.11.2023 08:22 GÜNCELLEME 22.11.2023 09:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Optik yanılsama testleri, insan beyninin nesneleri görme ve gördüğü bu nesneleri de algılama biçimine meydan okumak ve göz yanılsaması için hazırlanmış bir çeşit zekâ testi görüntüsüdür. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel başta olmak üzere birçok optik yanılsama testi bulunur. Bu optik yanılsama testleri çoğunlukla psikanaliz alanında danışanların algılama durumlarına ışık tutmak için sıklıkla kullanılır.

Normal insan beyni görüntülere ilk bakışta algıladığı görüntü dışında farklı şekillerde de inceleme yaparak bakabilir. Bu yüzden optik yanılsama testleri görseller içerisine gizli nesne ya da nesneler saklayarak ve bunları da görselle bütünleştirerek bulunmasını ister.

Optik yanılsama testlerinde gizli nesne ya da nesneler bazen olabildiğince belirgin şekilde gizlenirken bazen de resmin içine fark edilmeyecek şekilde yerleştirilir. Gizli nesneleri bulmak için gözlem yeteneğinizi en iyi şekilde kullanmanız gerekir. Bu konuda kendinize güveniyorsanız, aşağıda yer alan optik yanılsama testine sizleri alalım.

İyi bir dinleyici misiniz? Bu optik yanılsama testi kişiliğiniz hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracak!İyi bir dinleyici misiniz? Bu optik yanılsama testi kişiliğiniz hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracak!

RESİMDEKİ GİZLİ NESNELERİN TAMAMINI 60 SANİYE İÇERİSİNDE BULUN

Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu mücadeleyi insanların sadece %5’i tamamlayabiliyor!

Yukarıda yer alan görselde yaşlı tonton bir teyzenin koltuğuna oturmuş yün çorap ördüğünü görüyorsunuz. Etrafında birbirinden yaramaz kedileri onu izliyor. İç ısıtan bu görselde toplam 10 tane gizlenmiş nesne bulunuyor. Sizden resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulmanızı istiyoruz.

Resimde diğerlerinden farklı olan emojiyi 20 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Tuhaf olanı sadece iyi bir dedektif bulabilir!Resimde diğerlerinden farklı olan emojiyi 20 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Tuhaf olanı sadece iyi bir dedektif bulabilir!

Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bularak üstün gözlem yeteneklerinizi kanıtlamanın tam zamanı! Süreyi başlatmadan önce görselin bütününe bir göz gezdirin. Resmin tamamını beyniniz algıladıktan sonra resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniyede bulmak için sürenizi başlatıyoruz.

Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu mücadeleyi insanların sadece %5’i tamamlayabiliyor!

Evet, süre başladı. Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniyede bulmanız için mücadele başladı. Tüm gizli nesneleri bulmak için gözlem yeteneklerinizi zorlamanız gerekiyor. Bu resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde insanların yalızca %5’i bulabiliyor. Bakalım siz o %5’in içerisine girebilecek misiniz?

İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!

Bazı gizli nesneler direkt gözünüze çarparken bazıları için ayrıntılara çok dikkat etmeniz gerekebilir. İtiraf etmeliyiz ki 4. farkı bulana kadar bizde uzun bir süre uğraştık. Bakalım siz kaçıncı saniyede açık konserve kutusunu gizlendiği yerden bulacaksınız…

MÜCADELE İÇİN SÜRE BİTİYOR

Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulmanız için verilen süre bitti bitiyor. Kaç tane gizli nesneyi bulabildiniz ve hangilerini bulmakta zorlanıyorsunuz? Son saniyeleri iyi değerlendirmeye çalışın.

Görsel algı testi: Bilinçaltınızda en derinlerde yatan korkunuzu ortaya çıkarmaya hazır mısınız?Görsel algı testi: Bilinçaltınızda en derinlerde yatan korkunuzu ortaya çıkarmaya hazır mısınız?

Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulan okuyucularımızı tebrik ederiz. Artık gerçekten kendinizi kanıtladınız. Bu zorlu mücadeleden de üstün başarı ile çıktınız.

Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulamadıysanız, dilerseniz süreyi tekrar başlatıp kendinize bir şans daha verebilirsiniz. Gözlem yeteneklerinizi test etmek için sitemizde yer alan optik yanılsama testlerini çözerek egzersizler de yapabilirsiniz.

Dikkat seviyenizi test edecek optik illüzyon görseli: Bahçede gezen sümüklü böcek ve salyangozu 15 saniyede görebilecek misiniz?Dikkat seviyenizi test edecek optik illüzyon görseli: Bahçede gezen sümüklü böcek ve salyangozu 15 saniyede görebilecek misiniz?

Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulmanız için hazırlanan mücadelenin sonuna geldik. Bulduğunuz nesnelerin yerlerini kontrol etmek ve bulamadığınız gizlenmiş nesnelerin yerlerini tespit etmek için çözüm görselini aşağıya bırakıyoruz.

Nöronlarınızı harekete geçirecek görsel zekâ testi: Diğerlerinden farklı olan Super Mario karakterini 15 saniye içerisinde bulabilir misiniz?Nöronlarınızı harekete geçirecek görsel zekâ testi: Diğerlerinden farklı olan Super Mario karakterini 15 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

İşte resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulmanız için hazırlanan mücadelenin cevap anahtarı;

Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu mücadeleyi insanların sadece %5’i tamamlayabiliyor!

Gizli nesnelerin yerleri bu şekildeydi. Peki, siz resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinden bulabildiniz mi yoksa bazı nesnelerin ustaca saklanması sizi zorladı mı? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • mert 5 ay önce Şikayet Et
    buldum!!! tam 20 dakikada. süper ya nine kediyle fotograf bile çektirmiş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ali Koç adaylık için son kararını açıkladı!
Trol çetelere Meclis'te çözüm... Sosyal medyaya kimlik numarası ile giriş gündemde!