Bu optik illüzyonlu viral kişilik testi “daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi” olduğunuzu gösteriyor

Son zamanlarda sosyal medyada oldukça popüler hale gelen bu optik illüzyon kişilik testi daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi olduğunuzu ortaya çıkaracak.

Bu optik illüzyonlu viral kişilik testi “daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi” olduğunuzu gösteriyor
Bu optik illüzyonlu viral kişilik testi “daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi” olduğunuzu gösteriyor
GİRİŞ 21.03.2024 08:28 GÜNCELLEME 21.03.2024 09:28

Optik illüzyon uzmanları tarafından sosyal paylaşım platformunda paylaşılan ve okuyucunun en az üç saniye dikkatli şekilde bakması istenen bu görsel, hızlı bir şekilde “daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi” olduğunuzu öğrenebileceğinizi iddia ediyor.

Sosyal medyada viral hale gelen bu optik illüzyonlu viral kişilik testi, kısa sürede binlerce kullanıcıya ulaştı ve sonuçları ile herkesi şaşırttı. Sizde bu olağanüstü resim ile vira hale gelen kişilik testine katılmaya ve “daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi” olduğunuzu öğrenmeye ne dersiniz?

VİRAL KİŞİLİK TESTİ: DAHA ÇALIŞKAN MI YOKSA İYİ KALPLİ BİRİ MİSİNİZ?

Bu optik illüzyonlu viral kişilik testi “daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi” olduğunuzu gösteriyor

Optik illüzyon uzmanları tarafından paylaşılan bu görselde resme en az üç saniye bakmanız isteniyor. Zihninizi boşaltın ve görsele odaklanıp yalnızca birkaç saniye bir bakış atın. Ardından görsele ilk bakışta kayayı iten bir kişi mi yoksa yan profilden bir adam kafası mı gördüğünüze karar verin.

Görselde ilk gördüğünüz şey “daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi” olduğunuzu ve şu anda karakteriniz ile ilgili mücadele ettiğiniz bir kusurunuzu belirleyecek.

İyimser mi yoksa meraklı biri misiniz? Resimde gördüğünüz ilk şey kişilik özelliğinizi açığa çıkarıyor…İyimser mi yoksa meraklı biri misiniz? Resimde gördüğünüz ilk şey kişilik özelliğinizi açığa çıkarıyor…

Görsele baktınız ve ilk gördüğünüz şeyin ne olduğuna karar verdiniz mi? O zaman hadi bu gördüğünüz şeylerin yorumlamalarına geçelim!

İlk Bakışta Kayayı İten Bir Kişi Görenler

Bu optik illüzyonlu viral kişilik testi “daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi” olduğunuzu gösteriyor

Daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi olduğunuzu anlamak için hazırlanan kişilik testinde ilk bakışta kayayı iten bir kişi mi gördünüz? O zaman siz oldukça çalışkan bir kişisiniz. Ancak büyük ölçüde de kararsızlıklar yaşıyorsunuz. Fırsatları kaçırmamak adına savaşırken attığınız her adımın öncesinde stresiyle savaşıyorsunuz.

En büyük korkularınızın başında başarısız olmak geliyor ve bu da sizi mükemmeliyetçi biri olmaya zorluyor. Yeni şeyler denemekten korktuğunuz için kalıplarınız dışına çıkmıyorsunuz. Bu korku kendinizi fark etmenizi ve yapabileceğiniz şeylerin ne denli fazla olduğunu görmenizi engelliyor.

Yıldız Tilbe, Ebru Gündeş’in yapay zekâ ile hazırlanan gelinlikli fotoğrafını gerçek sandı! Yaptığı paylaşım ile sosyal medyanın diline düştüYıldız Tilbe, Ebru Gündeş’in yapay zekâ ile hazırlanan gelinlikli fotoğrafını gerçek sandı! Yaptığı paylaşım ile sosyal medyanın diline düştü

Daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi olduğunuzu anlamak için hazırlanan kişilik testinde ilk bakışta kayayı iten bir kişiyi gören kişiler uzmanlara göre; hayatında büyük ya da küçük vereceği her kararda birden fazla seçeneğe maruz kalınca bunalıyor ve en iyisini yapma güdüsüyle ertelemeye başlıyor.

Reddedilme ve başarısızlıkla karşılaşma korkuları risk almaktan kaçmasına ve imkanları olsa dahi büyük başarıları elde etmeye adım atamamalarına sebep oluyor.

Matematik becerinizi gösterin #1: Soru işareti olan yere gelecek sayıyı bulunMatematik becerinizi gösterin #1: Soru işareti olan yere gelecek sayıyı bulun

Sezgilerinize güvenmelisiniz ama denemekten asla korkmamalısınız. Unutmayın ki en büyük başarısızlık denemekten korkup kaçmaktır. Sonucun ne olacağını asla bilemeyiz.

İlk Bakışta Yan Profilden Bir Adam Kafası Görenler

Bu optik illüzyonlu viral kişilik testi “daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi” olduğunuzu gösteriyor

Daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi olduğunuzu anlamak için hazırlanan kişilik testinde ilk bakışta yan profilden bir adam kafası mı gördünüz? Öyleyse siz inanılmaz derecede iyi kalpli ve yardımsever birisiniz. Öyle ki çoğu zaman hayatınızdaki diğer insanların isteklerini ve ihtiyaçlarını kendinizin önüne koyuyor önceliği hep onlara veriyorsunuz.

Çevreniz tarafından iyi kalpli olduğunuz ve yardımsever kişiliğiniz için büyük övgüler topluyorsunuz ve sıcakkanlı bir insan olduğunuzu düşünüyorlar. Ve bu sorumluluk da sizi insanları memnun etme dürtüsüne iterken onları hayal kırıklığına uğratma korkunuzu tetikliyor.

Ev yapımı bulaşık makinesi deterjanı nasıl yapılır? Sadece 4 malzeme ile bulaşık makinesi deterjanı yapımıEv yapımı bulaşık makinesi deterjanı nasıl yapılır? Sadece 4 malzeme ile bulaşık makinesi deterjanı yapımı

Buna bir dur demeyi ve listenin ilk başına kendinizi koymayı öğrenmelisiniz. Başınızı kaşıyacak vaktinizde dahi olsa sizden bir şey istendiğinde koşmayı bırakıp “hayır” demeyi bilmelisiniz.

Daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi olduğunuzu anlamak için hazırlanan kişilik testinde ilk bakışta yan profilden bir adam kafası gören kişiler uzmanlara göre; sevdiklerinin iyi olup olmadığından sürekli endişe duyan ve onların mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapan fedakâr kişiler olarak görülüyor.

Görsel bir dahi misiniz? Ceket giyen iki ördek resmi arasındaki 3 farkı 8 saniyede tespit edebilir misiniz?Görsel bir dahi misiniz? Ceket giyen iki ördek resmi arasındaki 3 farkı 8 saniyede tespit edebilir misiniz?

Ancak karşınızdaki insanı bu kadar düşünürken onun sizi düşünmediğini görmek bazen incitici olabiliyor. İyi kalpli ve yardımsever olmak kötü bir şey olmasa da bazen kendinizi her şeyden ve herkesten önde tutmayı denemelisiniz.

Kar gibi beyaz çamaşırlar! Beyaz çamaşırlar nasıl yıkanır?Kar gibi beyaz çamaşırlar! Beyaz çamaşırlar nasıl yıkanır?

Peki, siz daha çalışkan mı yoksa iyi kalpli biri mi olduğunuzu anlamak için hazırlanan kişilik testinde ilk bakışta ne gördünüz? Ve gördüğünüz şeyin yorumlamaları sizi ne kadar anlatıyor yorumlarda bizimle paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail’in Refah saldırısı öncesi Kassam’dan kritik ‘esir’ hamlesi
Görülmemiş fırsat! Türkiye, şimdiden yüzde 42'ye ulaştı: Dünya yüzde 32 ile diken üstünde