Ayrıntılara olan dikkatinizi ölçecek: Kahvaltı masasına ait olan bu görseldeki mantık hatasını bulabilir misiniz?

Kahvaltı masasına ait bu görselde bir mantık hatası gizli. Bu görseldeki mantık hatasını 5 saniye içerisinde bularak beyninizin hem aktif hem de uyanık olduğunu kanıtlamak ister misiniz?

GİRİŞ 20.01.2024 08:31 GÜNCELLEME 20.01.2024 09:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Görseldeki mantık hatasını bulmanız için hazırlanan bulmacalar bir çeşit görsel zekâ testidir. Görsel zekâ testleri ile basit bir bulmacayı daha eğlenceli hale getirerek beyninizin farklı çalışmasını ve kalıpları dışında düşünme yeteneğinizi test eder.

Beynimiz bazı nesneleri daha önceden tanıması halinde onların üzerinde bulunan küçük hataları tolere edebilecek şekilde yaratılmıştır. Bu yüzden görseldeki mantık hatasını bulmak için tasarlanan bulmacalarda çözüme ulaşmak için alışılagelmişin dışında düşünmeniz gerekir.

GÖRSELDEKİ MANTIK HATASINI BULABİLİR MİSİNİZ?

Ayrıntılara olan dikkatinizi ölçecek: Kahvaltı masasına ait olan bu görseldeki mantık hatasını bulabilir misiniz?

Yukarıda bir kahvaltı masasına ait bir görsel ve bu görselde bir mantık hatası bulunuyor. Sizden bu görseldeki mantık hatasını 5 saniye içerisinde bulmanızı istiyoruz. Bu mücadele için hazır mısınız? Süre şimdi başlıyor!

Görseldeki mantık hatasını bulma oyununda cevap aslında gözler önünde olmasına rağmen çoğu kişi tarafından gözden kaçırılmaktadır. Bunun en büyük sebebi beynimizin bize oynadığı ufak oyunlardır. İnsan beyni sürekli gördüğü şeyleri bir süre sonra kalıplaştırır ve onda ufak farklılıklar olsa dahi görmezden gelebilir.

Ayrıntılara olan dikkatinizi ölçecek: Kahvaltı masasına ait olan bu görseldeki mantık hatasını bulabilir misiniz?

Bu tarz görsel bulmacalarda beyninizi tam performans çalıştırarak zihninizin uyanık olmasını sağlamanız oldukça önemlidir. Uyanık bir zihin detayları da dikkate alarak sorunun ne olduğunu bulmaya odaklanır.

Görseldeki mantık hatasını bulmak, aslında tam anlamıyla bir dikkat işidir. Verilen süre kısıtlaması ise işin zorluk seviyesidir. Zamana karşı yapılan mücadeleler kişinin günlük hayatta karşılaşabileceği sorunlara hızlı bir yanıt bulması için faydalıdır.

Mantık testi #3: Hangi kabın ilk önce dolacağını 40 saniye içerisinde bulabilir misiniz?Mantık testi #3: Hangi kabın ilk önce dolacağını 40 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

MANTIK HATASININ NE OLDUĞUNU ÖĞRENMEK İSTER MİSİNİZ?

Görseldeki mantık hatasını tespit edebildiniz mi? Hatayı bulmanız için ayrılan sürenin sonuna geldik.

Verilen süre içerisinde görseldeki mantık hatasını tespit eden okuyucularımızı tebrik ederiz. Gözünüzden bir şey kaçmadığı artık çok net! Ufak detayları bile fark edebilecek seviyeye geldiğinizi görebiliyoruz.

Çiçekçi kadının iki görüntüsü arasındaki 10 farkı 30 saniye içerisinde bulabilir misiniz?Çiçekçi kadının iki görüntüsü arasındaki 10 farkı 30 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Görseldeki mantık hatasını bulamayan okuyucularımız ise endişeye kapılmasın. Sitede yer alan diğer görsel zekâ testlerini çözerek bu alanda kendinizi geliştirebilir ve siz de rekor sürelerde doğru yanıtları bulabilirsiniz.

Gelelim görseldeki mantık hatasının nerede olduğuna… Evet, işte görseldeki mantık hatasının yeri;

Ayrıntılara olan dikkatinizi ölçecek: Kahvaltı masasına ait olan bu görseldeki mantık hatasını bulabilir misiniz?

Görseldeki mantık hatası süt kutusu üzerindeydi. Badem sütü olan bir paketin üzerinde inek resmi olamaz.

Peki, siz verilen sürede görseldeki mantık hatasını tespit edebildiniz mi? Yorumlarda bizimle paylaşın!

İlginizi çekebilir;

Eğlenceli zekâ testi: Resimde saklanmış 4 hatanın tamamını 9 saniye içerisinde bulabilir misiniz?Eğlenceli zekâ testi: Resimde saklanmış 4 hatanın tamamını 9 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Mantık testi: Resimdeki mantık hatasını bulabilir misin?Mantık testi: Resimdeki mantık hatasını bulabilir misin?

Bahçe resmindeki mantık hatasını 10 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bahçe resmindeki mantık hatasını 10 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • mert 3 ay önce Şikayet Et
    inegin adı badem olamazmı.
    Cevapla
  • BERA 3 ay önce Şikayet Et
    İnek sütü değil. Badem sütü
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'den Fransa'da büyük zafer!
Milyonerlerin ilk adreslerinde zirve değişmedi! İşte dünyanın en zengin şehirleri!