Rakip tanımayan optik yanılsama testi: Odadaki beyaz tavşanı 5 saniyede bulabilir misin?

Optik yanılsama testinde odadaki beyaz tavşanı 5 saniyede bulmanız isteniyor. Peki, siz odadaki beyaz tavşanı 5 saniyede bularak bu mücadelelerde rakip tanımadığınızı kanıtlamaya hazır mısınız? Hadi o zaman bunu kanıtlayalım!

GİRİŞ 17.01.2024 08:22 GÜNCELLEME 17.01.2024 09:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Odadaki beyaz tavşanı 5 saniyede bulmanız için tasarlanan bu test bir optik yanılsama testidir. Optik yanılsama testleri, beynimizin gördüklerini algılama ve yorumlaması üzerine yapılan, aldatmacalı zekâ testi oyunlarından bir tanesidir. Beynimiz gördüklerini algılama konusunda bazen kalıplaşmış davranır ve gördüğü görüntünün bütününe bakarak, görüntüdeki küçük ortamı bozan detayları görmezden gelebilir.

Optik yanılsama testlerinde amaç, görsel üzerinde bütünü bozmayacak şekilde saklanan objeyi tespit etmek için tasarlanmıştır. Bu obje bazen tam anlamıyla göz önünde bulunabileceği gibi bazen de ustalıkla saklanabilir.

Eğlenceli anlar yaşatırken sizi zorlayacak karmaşık bir mücadeleye hazır mısınız? Eğer cevabınız evetse, hadi meydan okumaya geçelim!

Resimde diğerlerinden farklı olan emojiyi 20 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Tuhaf olanı sadece iyi bir dedektif bulabilir!Resimde diğerlerinden farklı olan emojiyi 20 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Tuhaf olanı sadece iyi bir dedektif bulabilir!

ODADAKİ BEYAZ TAVŞANI 5 SANİYEDE BULUN

Rakip tanımayan optik yanılsama testi: Odadaki beyaz tavşanı 5 saniyede bulabilir misin?

Yukarıda, bir çalışma odasına ait görsel görüyorsunuz. Oda o kadar karışık ki, koltuğun üzerinde bir çorap teki, masanın üzerinde büyük bir vazo, bardaklar ve okuma ışığı oldukça göz tırmalıyor. Ancak bu görselde bu dağınıklıktan ziyade başka bir şey var sizden de onu bulmanızı istiyoruz.

Evet, doğru tahmin ettiniz. Bu oda içerisinde bir yerde gizlenmiş bir beyaz tavşan var. Odadaki beyaz tavşanı 5 saniyede bulmanızı istiyoruz. Süre biraz kısa olsa da bu optik yanılsama testi için oldukça yeterli. Hazırsanız başlayalım!

Rakip tanımayan optik yanılsama testi: Odadaki beyaz tavşanı 5 saniyede bulabilir misin?

Odadaki beyaz tavşanı 5 saniyede bulmanız için tasarlanan bu test, üretim aşamasındayken katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü ve rekor süre 6 saniye olarak tespit edildi. Sizin en iyisi olduğunuzu kanıtlamak için odadaki beyaz tavşanı 5 saniyede bulamanız gerekmektedir.

Optik yanılsama testinde cevabı bulamamanız halinde sayfayı aşağı kaydırarak çözümü gösteren görseli bulabilirsiniz. Ancak öncelikle kendinizi test etmeniz ve elinizden geldiğince çabalamanızı tavsiye ederiz.

Blok bulmacası #1: Fotoğrafçının durduğu yerden bakan bir kişi şekli nasıl görür?Blok bulmacası #1: Fotoğrafçının durduğu yerden bakan bir kişi şekli nasıl görür?

ODADAKİ BEYAZ TAVŞANIN YERİ

Odadaki beyaz tavşanı 5 saniyede bulmanız için hazırlanan optik yanılsama testinde sürenin sonuna geldik. Bu mücadeleyi verilen süre içerisinde başarılı şekilde tamamlayan okuyucularımızı tebrik ederiz. Siz bu işin artık uzmanısınız. Rekor sürede cevabı buldunuz ve kendinizi kanıtladınız.

Mücadelede süre engeline takılan okuyucularımız ise merak etmesin. Sitemizde yer alan diğer optik yanılsama testleri ile egzersiz yapabilir ve bu alanda kısa sürede kendinizi geliştirebilirsiniz. Şimdi merakınızı gidermenin zamanı…

Dikkat seviyenizi zorlayacak: Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 90 saniye içerisinde bulabilir misiniz?Dikkat seviyenizi zorlayacak: Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 90 saniye içerisinde bulabilir misiniz?

İşte odadaki beyaz tavşanı 5 saniyede bulmanız için tasarlanan optik yanılsama testinin çözüm görseli;

Rakip tanımayan optik yanılsama testi: Odadaki beyaz tavşanı 5 saniyede bulabilir misin?

Evet, odadaki beyaz tavşan tamda orada kitaplığın en alt rafında saklanıyordu. Peki, siz odadaki beyaz tavşanı bulmak için kaç saniye süre harcadınız yorumlarda bizimle paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Veli 3 ay önce Şikayet Et
    Biz orayı göremiyoruz
    Cevapla
  • mert 4 ay önce Şikayet Et
    insanlar makineleri bu kadar çok geliştirerek kendi sonlarını hazırlıyorlar.korkarım 500 sene sonra terminatör ve matrix gibi filmler gerçek olacak.dünyayı bilgisayarlar makineler yönetecek.insanları kuş gibi avlıyacaklar.insanlıgın sonunu getirecekler.stockfish 16 diye bir program çıkmış bir satranç motoru.gözüm korktu.ben böyle birşey görmedim.dünya şampiyonunu rezil etti.
    Cevapla
  • mert 4 ay önce Şikayet Et
    buldum !!! 3 saniyede.beyaz tavşan vurgusu bulmayı kolaylaştırdı.çünkü hemen beyaz karelere bakılıyor.digerleri eleniyor.odadaki tavşanı bulun deseydiniz daha zor olurdu.bu sefer heryere bakmak zorundasın.
    Cevapla
  • Veli 4 ay önce Şikayet Et
    1 sn
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Brezilya'da sel: Porto Alegre Havalimanı sular altında kaldı
Eyüpsultan'da okul müdürünü öldüren şahıs hakkında yeni gelişme! Karar verildi