Eğlenirken kendinizi test etmenizi sağlayacak fark bulmaca oyunu: İki resim arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulabilir misin?

İki resim arasındaki 5 farkı bulmanız için hazırladığımız fark bulmaca oyunu ile eğlenceli vakit geçirirken kendinizi test etmeye ne dersiniz? Bu mücadeleyi başarılı şekilde tamamlamak için sadece 10 saniye süreniz bulunuyor!

GİRİŞ 17.01.2024 08:44 GÜNCELLEME 17.01.2024 09:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İki resim arasındaki 5 farkı bulmanız için tasarlanan bu test, bir fark bulmaca oyunudur. Fark bulmaca oyunları, neredeyse birbirinin aynısı iki resim arasında bazen hızlıca fark edilebilen bazen de fark edilmesi zorlayıcı olan farkları tespit etme üzerine tasarlanır.

Fark bulmaca oyunları, hızlı düşünme ve gözlem becerisi gerektirdiği için aynı zamanda oldukça başarılı birer beyin egzersizidir. İki resim arasındaki detayları inceleme gerektirdiğinden görsel işleme becerilerinin iyi bir şekilde kullanılabiliyor olması gerekir.

Fark bulmaca oyunları, okuyucunun kalıplar dışında düşünmesini sağlayarak farklılıkları tespit etme konusunda yaratıcı çözümler bulmaya teşvik eder. Konsantrasyon ve zaman yönetimi konusunda da okuyucuyu geliştirerek görev bilinci edinmesini sağlar.

Gözlem konusunda ve farklılıkları tespit etme konusunda yetenekli olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Bu fark bulmaca oyunu ile hadi bunu test edelim!

FARK BULMACA OYUNU: İKİ RESİM ARASINDAKİ 5 FARKI 10 SANİYEDE BUL

Eğlenirken kendinizi test etmenizi sağlayacak fark bulmaca oyunu: İki resim arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulabilir misin?

Yukarıda size bir oturma odasına ait iki tane görsel bıraktık. Bu oturma odasında; uyuyan bir kedi ve köpek, birde papağan bulunuyor. Bu oturma odası görsellerinin ikisi de ilk bakışta neredeyse birbirinin aynısı olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak bu iki resim arasında toplam 5 tane fark bulunuyor.

Sizden bu iki resim arasındaki 5 farkı 10 saniye içerisinde bulmanızı istiyoruz. Tek yapmanız gereken iki resmi birbiri ile karşılaştırıp farklılıkları tespit etmek. Bu zamana ve kendi yeteneklerinize karşı vereceğiniz bir yarış. O yüzden acele etmeyin ve sakince fark bulmaca oyununu tamamlamaya çalışın.

Eğlenirken kendinizi test etmenizi sağlayacak fark bulmaca oyunu: İki resim arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulabilir misin?

Fark bulmaca oyunları konsantrasyonunuzu ve gözlem becerilerinizi test etmenin en eğlence yollarından bir tanesidir. İki resim arasındaki 5 farkı tespit etmek için odaklanmalı ve en küçük farklılığı tespit etmek için dikkat etmelisiniz.

İki resim arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulmak için sabırlı, çevik ve ayrıntılara dikkat etme konusunda iyi olmanız gerekir. Görünüşte aynı olan iki görselin aslında birbirinden çok farklı olduğunu tespit edecek farklılıkları bulmanız gerekiyor.

IQ’nuzu test eden optik yanılsama: Oturma odasında saklı olan fiyonk krakeri 7 saniye içerisinde bulabilir misin?IQ’nuzu test eden optik yanılsama: Oturma odasında saklı olan fiyonk krakeri 7 saniye içerisinde bulabilir misin?

İKİ RESİM ARASINDAKİ 5 FARKI BULMA OYUNUNUN ÇÖZÜMÜ

İki resim arasındaki 5 farkı bulmanız için hazırlanan fark bulmaca oyununda sürenin sonuna geldik. Doğru yanıtları bulan okuyucularımızı tebrik ederiz. Farkları bulurken zorlanan ya da yerlerini tespit edemeyen okuyucularımız ise endişeye kapılmasın. Her zaman olduğu gibi cevap görselini aşağıya bırakacağız. Sayfayı aşağı doğru kaydırarak çözüm görseline ulaşabilirsiniz.Evet, fazla uzatmadan merak edilen çözüm görseline geçelim. İşte iki resim arasındaki 5 farkı bulmanız için tasarlanan fark bulmaca oyununda sizden bulmanızı istediğimiz 5 fark;

Eğlenirken kendinizi test etmenizi sağlayacak fark bulmaca oyunu: İki resim arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulabilir misin?

Fark bulmaca oyununda başarı gösteremediyseniz sitemizde sizler için daha önceden hazırladığımız iki resim arasındaki farkları bulmaya dayalı oyunlara göz gezdirebilirsiniz.

İlginizi çekebilir;

İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!İki resim arasındaki 12 farkı 45 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu görsel zeka testi sizi çok zorlayacak!

3. farkı sadece üstün gözlem becerisine sahip olan kişiler bulabiliyor! 7 saniyede iki görsel arasındaki 3 farkı bulun ve kendinizi kanıtlayın3. farkı sadece üstün gözlem becerisine sahip olan kişiler bulabiliyor! 7 saniyede iki görsel arasındaki 3 farkı bulun ve kendinizi kanıtlayın

Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu mücadeleyi insanların sadece %5’i tamamlayabiliyor!Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu mücadeleyi insanların sadece %5’i tamamlayabiliyor!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • murat 4 ay önce Şikayet Et
    şu büyük resimleri yanyana koyamıyor musunuz. Alt alta ekrana sığmıyor
    Cevapla
  • mert 4 ay önce Şikayet Et
    ben sorunu çözdüm.görüntüyü duvara aktardım sinema perdesi gibi oldu.ordan bakıyorum artık.biraz zihni sinir projesi gibi oldu ama işe yarıyor.
    Cevapla
  • mert 4 ay önce Şikayet Et
    buldum !!! 2 dakikada.ama bu benim hatam degil.resim alt alta büyüklükteki gibi yan yana da aynı büyüklükte olması gerekir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına af getirildi
 Kassam mücahidleri İsrail ordusunun canına okudu! Peş peşe yayınladılar