Sadece birkaç saniyenizi alacak eğlenceli mantık bulmacası: Sizce en büyük hatayı kim yapıyor?

Ağacın dallarına oturan 4 çocuktan bir tanesi çok büyük bir hata yapıyor. Peki, sizce en büyük hatayı yapan çocuk hangisi, 5 saniyede bulabilir misin?

Sadece birkaç saniyenizi alacak eğlenceli mantık bulmacası: Sizce en büyük hatayı kim yapıyor?
Sadece birkaç saniyenizi alacak eğlenceli mantık bulmacası: Sizce en büyük hatayı kim yapıyor?
GİRİŞ 15.04.2024 09:26 GÜNCELLEME 15.04.2024 09:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

En büyük hatayı yapan kişiyi bulmanız için hazırlanan bu görsel, hem beyin kaslarınızı geliştirmek hem de gözlem gücünüzü test etmek için hazırlanan eğlenceli bir mantık bulmacasıdır. Günlük hayattaki işlerin yoğunluğundan fırsat bulduğunuz bir anda biraz da olsa kafanızı dağıtmak ve uzaklaşmak istediğinizde sizi eğlendirecek bir araçtır.

En büyük hatayı yapan kişiyi bulmanız için hazırlanan bu görselde tıpkı diğer görsel zeka testleri gibi eğlendirirken hafızanın gelişmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra karşılaştığınız sorunlara farklı bir bakış açısında bakmanızı da sağlarken göz kaslarınızın gelişmesine de destek olur.

Keskin gözlerinizi kullanın: İki resim arasındaki tek farkı 6 saniye içerisinde bulabilir misin?Keskin gözlerinizi kullanın: İki resim arasındaki tek farkı 6 saniye içerisinde bulabilir misin?

EN BÜYÜK HATAYI KİM YAPIYOR?

Sadece birkaç saniyenizi alacak eğlenceli mantık bulmacası: Sizce en büyük hatayı kim yapıyor?

Yukarıdaki görselde bir ağacın dallarına oturmuş dört kişiyi görüyorsunuz. Ve bu kişilerden bazıları elinde testere ile dalları kesiyor. Ancak bu resimde öyle biri var ki çok büyük bir hata yaptı yapacak. Sizden bu görseldeki en büyük hatayı kim yapıyor bulmanızı istiyoruz.

Cevap sandığınız kadar kolay olmayabilir. Görsele dikkatlice bakmanız fayda var. Bu zeka testinde sonuca ulaşmak içinse size tanınan süre tam 5 saniye. 5 saniye içerisinde resimdeki en büyük hatayı yapanın kim olduğunu bulabilecek misiniz?

Kibrit çöpü bulmacası #7: Tek bir kibrit çöpünü hareket ettirerek denklemin doğruluğunu 20 saniye içerisinde sağlayabilir misiniz?Kibrit çöpü bulmacası #7: Tek bir kibrit çöpünü hareket ettirerek denklemin doğruluğunu 20 saniye içerisinde sağlayabilir misiniz?

Dedektifler iş başına: 5 saniyede havuçlar arasına gizlenen kalemi bul!Dedektifler iş başına: 5 saniyede havuçlar arasına gizlenen kalemi bul!

EN BÜYÜK HATAYI O YAPIYOR

Bu görselde birden fazla hata yapan kişi var ama biri hepsinden daha fazla dikkatsiz. Sizce 4 çocuktan hangisinin en büyük hatayı yaptığını bulabildiniz mi? Eminiz ki bu 4 çocuktan bir tanesini seçtiniz. Peki, seçtiğiniz çocuk en büyük hatayı yapan kişi mi hadi gelin birlikte görelim.

İşte en büyük hatayı yapan kişi;

Sadece birkaç saniyenizi alacak eğlenceli mantık bulmacası: Sizce en büyük hatayı kim yapıyor?

Evet, en büyük hatayı yapan kırmızı şapkalı çocuk. Kendi oturduğu dalı kesiyor.  Ondan sonra ise sarı saçlı çocuk en büyük hatayı yapıyor çünkü kırmızı tişörtlü çocuk onun dalını keserken hiçbir şey yok gibi etrafı izliyor.

Resimde kaç tane hayvan görebiliyorsunuz? Resimdeki tüm hayvanları sadece dahi bir beyin 10 saniyede fark edebilir!Resimde kaç tane hayvan görebiliyorsunuz? Resimdeki tüm hayvanları sadece dahi bir beyin 10 saniyede fark edebilir!

Peki, sizce bu görseldeki en kurnaz çocuk kim? Kırmızı mı yoksa yeşil tişörtlü mü? Hadi yorumlarda bizimle paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Gozde 2 hafta önce Şikayet Et
    En aptali kirmizi sac en kurnazi da kahverengi sacli agacin dibinde oturan bence
    Cevapla
  • Gozde 2 hafta önce Şikayet Et
    En kurnazi yesil tisortlu en savunmasiz da sari tisortlu yazik arkadas secmede bile cok deneyimsiz
    Cevapla
  • Rido 2 hafta önce Şikayet Et
    En biyük hatayı hiç bir şeyden haberi olmayan çocuk yapiyor çunkü bu kadar dalkavukla geziyor
    Cevapla
  • Hatalı kim 2 hafta önce Şikayet Et
    Sarı saçlı hatalı.Bu kadar karaktersizin içinde durmak en büyük hata yani..
    Cevapla
  • hayati 3 hafta önce Şikayet Et
    hepsi hatalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu