Optik illüzyon testinde gizlenmiş mıknatısın nerede olduğunu kaç saniye içerisinde bulabilirsiniz?

Gözlem yeteneği yüksek ve çevresindeki olaylara karşı dikkatli olan bir kişinin anında bulabileceği bir görsel zeka testi ile karşınızdayız. Resimde gizli olan mıknatısın nerede olduğunu bulun ve kendinizi bir kez daha herkese kanıtlayın.

Optik illüzyon testinde gizlenmiş mıknatısın nerede olduğunu kaç saniye içerisinde bulabilirsiniz?
Optik illüzyon testinde gizlenmiş mıknatısın nerede olduğunu kaç saniye içerisinde bulabilirsiniz?
GİRİŞ 09.04.2024 09:05 GÜNCELLEME 09.04.2024 09:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bir ailenin kumsalda eğlenceli vakit geçirdiğini gösteren bu görselde bir mıknatıs arıyoruz. Mıknatısın nerede olduğunu bularak bu optik illüzyon testini başarılı şekilde tamlayabilecek misiniz görmek istiyoruz.

Optik illüzyon testleri, nesnelerin şekillerini koruyarak onları renk ve desenlerini değiştirip akıllıca görsel içerisine saklanmasına ve beynimizin algılarını karıştırmaya yönelik yapılan görsel zeka bulmacalarıdır. Zihinsel egzersiz yapılmasına neden olan bu taraz görsel testler, zihnimizi manipüle edilmesini engelleyerek gelişmesine büyük destek olur.

İlk bakışta ne gördüğünüz ruhunuzun derinliklerinde yatan en büyük korkularınızı gün yüzüne çıkarıyorİlk bakışta ne gördüğünüz ruhunuzun derinliklerinde yatan en büyük korkularınızı gün yüzüne çıkarıyor

MIKNATISIN NEREDE OLDUĞUNU BULABİLİR MİSİN?

Optik illüzyon testinde gizlenmiş mıknatısın nerede olduğunu kaç saniye içerisinde bulabilirsiniz?

Yukarıdaki görselde bir ailenin kumsala gelerek çocuklarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirdiğini görüyoruz. Anne baba ve çocuklardan bir tanesi kumsalda kumdan kale yaparken diğer çocuklar ise sahil kenarında dondurma satan arabadan dondurma alıp ailesinin yanına gidiyor. Bir martı kumsalın üzerinde uçarken bir sörfçü de denize açılmaya hazırlanıyor.

Kafanızın karışmasına sebep olacak bu görsel zeka testinde evet, bir mıknatısı arıyoruz. Görseli hazırlan illüzyonist tarafından ustaca saklanmış olan bu mıknatıs sizce nerede? Bu görsel zeka testinde cevabın bulmanın rekor süresi 8 saniye olarak belirlendi. Peki, siz mıknatısın nerede olduğunu kaç saniye içerisinde bulabileceksiniz?

En büyük korkunuz ne? Sadece bir tüy seçin ve en büyük korkunuz ile yüzleşin!En büyük korkunuz ne? Sadece bir tüy seçin ve en büyük korkunuz ile yüzleşin!

Spor ekipmanlarının gelişigüzel yerleştirildiği bu görselde kaç tane futbol topu olduğunu sayabilir misiniz?Spor ekipmanlarının gelişigüzel yerleştirildiği bu görselde kaç tane futbol topu olduğunu sayabilir misiniz?

MIKNATISIN NEREDE OLDUĞUNU 8 SANİYE İÇERİSİNDE BULABİLDİNİZ Mİ?

En keskin gözlü insanları bile kandırmaya yetecek, gözlerinizin tüm resmi hızlıca taramasını sağlayacak optik illüzyon testin de başarılı olabilirseniz, zihninizin çok aktif çalıştığına ve sizi asla yarı yolda bırakmayacağına güvenebilirsiniz.

Aktif bir zihin her daim beyni uyanık tutarak en ufak bir farklılığı dahi ilk anda tespit eder. Günlük hayatta problem oluşturtabilecek aksaklıkları hızlıca fark etmenizi sağlayarak, çözüm bulmanızı kolaylaştırır. Mıknatısın nerede olduğunu bulmak için hazırlanan bu zeka testinde de gözleriniz ve zihniniz tüm odağını aranılan nesneye vererek bir beyin fırtınası yapar.

Ormanın içerisindeki gizli hayvanı 7 saniye içerisinde sadece detaylar yaşam felsefesi olmuş kişiler bulabiliyorOrmanın içerisindeki gizli hayvanı 7 saniye içerisinde sadece detaylar yaşam felsefesi olmuş kişiler bulabiliyor

Süreye karşı girdiğiniz bu mücadelede mıknatısın nerede olduğunu bulabildiniz mi? Eğer bulamadıysanız sayfayı kaydırmayı artık durdurmalısınız. Çünkü her zaman olduğu gibi bu günde görselin cevabını hemen sizlere vereceğiz.

Siz çok fazla bekletmeden, hem cevabı bulanların doğruluğunu test etmesi hem de bulamayanların mıknatısın nerede olduğunu merak etmemeleri adına işte cevabı…

Ofis eşyaları dağınıklığı arasındaki saklı kitabı yalnızca ‘keskin gözlere’ sahip kişiler fark edebilirOfis eşyaları dağınıklığı arasındaki saklı kitabı yalnızca ‘keskin gözlere’ sahip kişiler fark edebilir

İllüzyonist tarafından ustaca gizlenen mıknatısın yeri;

Optik illüzyon testinde gizlenmiş mıknatısın nerede olduğunu kaç saniye içerisinde bulabilirsiniz?

Evet, işte mıknatıs tam olarak kum küreğinin ucuna gizlenmişti. Peki, siz 8 saniye içerisinde mıknatısın nerede olduğunu bulabildiniz mi yoksa süre size yetmedi mi? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • mert 2 hafta önce Şikayet Et
    arkadaşlar mıknatıs oldugu belli oluyor degilmi.
    Cevapla
  • aslan 2 hafta önce Şikayet Et
    çok saçma mıknatısla kurek ne alaka herkes onu kurek zannedecek.
    Cevapla
  • zeka 3 hafta önce Şikayet Et
    3 saniye
    Cevapla
  • ....... 2 hafta önce Şikayet Et
    Arkadaşı yazın 1. Sıraya:)))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza