Ofis eşyaları dağınıklığı arasındaki saklı kitabı yalnızca ‘keskin gözlere’ sahip kişiler fark edebilir

Ofis eşyalarının olduğu bu dağınık görüntüde bir kitap saklı ve onu bulmak için gerekeni yapmaya hazır mısınız? Ofis eşyaları dağınıklığı arasındaki saklı kitabı bulmak için sadece 5 saniyeniz var.

GİRİŞ 01.03.2024 08:16 GÜNCELLEME 01.03.2024 09:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ofis eşyaları dağınıklığı arasındaki saklı kitabı bulmanız için hazırlanan bu bulmaca bir dikkat testidir. Gözlerinizin yeterince keskin olup olmadığını ve bu tarz mücadelelerde süreye karşı nasıl bir yol izlediğinizi ortaya çıkarmak ve başarılı olup olamayacağınızı göstermek için hazırlanır.

Dikkatli bir kişiyseniz eğer bu mücadelelerde başarılı olma oranınız yüksek. Beyin jimnastiği yapmanıza yardımcı olacak bu mücadele, sandığınız kadar kolay olmayacak. Ama yine de ofis eşyaları dağınıklığı arasındaki saklı kitabı bulmak için bu mücadeleye katılmaya ne dersiniz?

KİTABI FARK EDEBİLİR MİSİN?

Ofis eşyaları dağınıklığı arasındaki saklı kitabı yalnızca ‘keskin gözlere’ sahip kişiler fark edebilir

Yukarıda ofis eşyalarının olduğu dağınık bir görsel görüyorsunuz. Bu dağınıklığın içerisinde bir kitap saklanıyor. Eğer normal hayatta dağınık çalışan bir kişiyseniz bu görseli yadırgamayacak ve saklı kitabı ilk bakışta fark edeceksiniz.

Ofis eşyaları dağınıklığı arasındaki saklı kitabı bulmanız için bu mücadelede size tanınan süre sadece 5 saniye. En hızlı şekilde gözlem yaparak saklı kitabı bulmayı becerebilecek misiniz, hadi görelim!

Ofis eşyaları dağınıklığı arasındaki saklı kitabı yalnızca ‘keskin gözlere’ sahip kişiler fark edebilir

Beyin sağlığınızı destekleyecek bu tarz içerikleri düzenli olarak çözmek, ilerleyen yaşlarda oluşabilecek hafıza problemlerinin önüne geçmenizi sağlayacak. Düzenli olarak çözülen zekâ testi oyunları aynı zamanda zaman yönetimi, gözlem yeteneği ve dikkat becerilerinizin de gelişmesine vesile olacaktır.

Süre bitmeden saklı kitabın yerini hızlıca bulmaya çalışın. Ancak bulamazsanız da endişelenmenize gerek yok. Sayfayı aşağı kaydırarak her zamanki gibi çözüm görseline ulaşabileceksiniz.

KİTABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Süre bitti. ‘Keskin gözlere’ sahip olan kişiler verilen süre içerisinde saklı kitabı çoktan buldular bile. Peki, siz ofis eşyaları dağınıklığı arasındaki saklı kitabı bulabildiniz mi? Yoksa biraz daha süre ister misiniz?

Sizi daha fazla merakta bırakmayacağız. Artık cevabı görmeye ne dersiniz?

İşte ofis eşyaları dağınıklığı arasındaki saklı kitabın yeri;

Ofis eşyaları dağınıklığı arasındaki saklı kitabı yalnızca ‘keskin gözlere’ sahip kişiler fark edebilir

Ofis eşyaları dağınıklığı arasındaki saklı kitabı bulma mücadelesinde beklediğiniz kadar başarılı oldunuz mu? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Bu tarz zekâ testi oyunlarını sevdiyseniz neden resimde saklanmış dört hatanın tamamını bulmayı ya da insanlardan saklanan rakunu 15 saniyede bulmayı denemiyorsunuz.

İlginizi çekebilir;

Sadece ‘mükemmel görüşe’ sahip olan kişiler arıların arasında saklanan karıncayı fark edebilirSadece ‘mükemmel görüşe’ sahip olan kişiler arıların arasında saklanan karıncayı fark edebilir

O harfleri arasındaki 0 rakamını 6 saniyede bulabilecek kadar dikkatli misiniz? Optik illüzyon testi ile kendinizi test edin!O harfleri arasındaki 0 rakamını 6 saniyede bulabilecek kadar dikkatli misiniz? Optik illüzyon testi ile kendinizi test edin!

Görselde kaç tane üçgen olduğunu bulabilir misin? Keskin görsel zekâya sahip kişilerin sadece %2’si bu testte başarılı olabiliyor!Görselde kaç tane üçgen olduğunu bulabilir misin? Keskin görsel zekâya sahip kişilerin sadece %2’si bu testte başarılı olabiliyor!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • mert 2 ay önce Şikayet Et
    buldum!!! 7 saniyede.
    Cevapla
  • SılvıstrSittirlone 2 ay önce Şikayet Et
    Yok hala göremedim. Büyüteç ile baktım,gözlük ile baktım yok göremiyorum! Oysa ben bakmadan gören,görmeden bakan biriydim. Bu nasıl zor bir test böyle yahu?
    Cevapla
  • Cccccc 2 ay önce Şikayet Et
    Ben beş saniyenin altında buldum...ama ben yakını göremiyorum nolacak hani keskin gözlüler buluyordu
    Cevapla
  • mert 2 ay önce Şikayet Et
    yakını göremiyorsan nasıl buldun.yoksa resme uzaktanmı baktın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Resmi Gazete’de yayımlandı: Fahri müfettiş olma kriteri değişti
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinden detayları anlattı