UEFA, Avrupa Ligi'ne gidecekleri açıkladı

UEFA, önümüzdeki sezon Avrupa Ligi'ne Türkiye'den gidecek takımları açıkladı

UEFA, Avrupa Ligi'ne gidecekleri açıkladı
UEFA, Avrupa Ligi'ne gidecekleri açıkladı
GİRİŞ 22.06.2012 20:10 GÜNCELLEME 23.06.2012 02:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

UEFA, Avrupa Ligi'ne katılacak takımların listesini internet sitesinden açıkladı. CAS'ın cezasını kaldırdığı Bursaspor ile birlikte Trabzonspor ve Eskişehirspor listede yer aldı. Aldığı men cezasını CAS'a götüren Beşiktaş ise liste dışı bırakıldı.

UEFA'nın  internet sitesinde yer alan listede Eskişehirspor'un 4'üncü, Bursaspor'un üçüncü, Trabzonspor'un ise ikinci ön eleme turlarına katılacak takımlar arasında yer aldı.

Maddi konulardaki sorunları nedeniyle Avrupa kupalarından men cezası verilen Beşiktaş ise listeye konulmadı. UEFA'nın yayınladığı listenin üzerinde "Bu liste geçicidir. CAS'ın alacağı kararlardan sonra UEFA'nın nihayi onayına tabiidir" ifadesi yer aldı.

Bu açıklamaya göre Beşiktaş'ın CAS davasını kazanması halinde Avrupa Ligi’ne katılma umutları devam ediyor.

UEFA’nın internet sitesinde yayınlanan Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımların listesinde ise Galatasaray ve Fenerbahçe'nin isimleri yer aldı.

YORUMLAR 5
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    mustafa yavuz?...ortamı gerenler başından bu yana sizlersiniz?.... ...çünkü sürekli fenerbahçe ceza alsın diye veryansın ediyorsunuz? bir taraftanda insanları şikecilikle hırsızlıkla suçlayıp duruyorsunuz? sonra yavuz hırsız misali üste çıkmaya çalışıyorsunuz?...siz nasıl insanlarsınız? sizde inanın bir direm bile insanlık kalmamış? sürekli bir kesimi kötülüyorsunuz ve aşalıyıcı sözler söylüyorsunuz? akabinde niye oratmı geriyorsunuz diyosunuz? allah sizi affetsin yoksa kul hakkına gelince işiniz çok zorbir çok insanın ahı var üzerinizde haberiniz olsun?. mahkemesi hala devam eden ama artık şikeden yargılananların berrat edeceği davanın tüm iddianamenin ve savunmaların ellerinde olduğu uefa bile fenerbahçeyi akladı siz ise aynı matafalı okuyorsunuz? ben şahsen hakkımı helal etmiyorum size!.
    Cevapla
  • Okan 11 yıl önce Şikayet Et
    nihai karar 30 haziran’dan sonra verilecek. ortada daha kesin bir sey yok. avrupali turk milletini daha da germek istiyor. ıtalya’ya yunanistan’a hemen cezayi kestirttiler, ki huzursuzluk uzun surmesin. ama turkiye onlar icin zaten hedef, bir de bizi birbirimize dusurmek icin onlar da olayi cozmuyorlar. huzursuz bir turkiye onlarin isine geliyor.
    Cevapla
  • kadir ekinci 11 yıl önce Şikayet Et
    suç yok ceza var. madem fener suçsuz geçen sene neden alınmadı.. cezasını geçen sene şampiyonlar ligine alınmayarakmı çekti? hadi diyelimki hiç suçu yok ya geçen sezon kaybedilen 20 milyon euro ne olacak?
    Cevapla
  • mustafa yavuz 11 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe yöneticilerinin karıştırıcı, ortamı geren söz ve davranışlarını fenerbahçe düşmanlığı. olarak algılamak çok ciddi bir psikolojik durumdur.fenerbahçe yöneticileri de hep böyle.itiadalli bir beyenda bulunmazlar.dünyada ya fenerbahçeliler vardır veya fenerbahçe düşmanları.bu gerçekten paranoyadır ve ciddi bir psikolojik sorundur.ayrıca uefa'aldığı bu karar türk futbolu açısından sevindirici bir durum.ümid ederim fener yönetici ve taraftarları ortamı germekten vazgeçerler.kavgadan bıkmış milletimiz yeterin rahat eder.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    fb düşmanları okuyun bakalım?.....okudukça açılırsınız?.... tuncay ayaz ...ve bilimum fb düşmanları siz şimdi acil bir hekime gözükün fb ceza almadı diye ters etki yapacak ve bundan sonraki günleriniz çok zor geçecek?....ha ben günler önce fb ceza almayacak şampiyonlar liginde demiştim? o yazıyı bana okutun?.....
    Cevapla