Maldivler'de kapısı uçsuz bucaksız denize açılan villa tarzı oteller

Maldivler ‘de oteller muazzam manzaralara sahip ve dekorasyonları da gözleri kamaştırır şekilde. Villa tarzı oteller Maldivler ’de çok tercih edilen yerler olma özelliği ile biliniyor. Ayrıca bu villaların içerisinde deniz canlılarını odanın içerisinde gibi gösteren saydam cam zeminler var. Okyanusa açılan kapıları ile gelin Maldivler ’in muazzam otellerini görelim.

Maldivler'de kapısı uçsuz bucaksız denize açılan villa tarzı oteller
Maldivler'de kapısı uçsuz bucaksız denize açılan villa tarzı oteller
GİRİŞ 04.08.2020 10:17 GÜNCELLEME 04.08.2020 10:17 KAYNAK HABER7

Turkuazın bin bir tonunu görebileceğiniz Maldivler‘de çok güzel deniz manzaraları bulunuyor. Deniz manzaralarına açılan otel kapıları ise görmeye değer. Maldivler‘de oteller tamamen villa tipinde bulunuyor ve kişilerin kendilerine özel yaşam alanları oluyor. Bu yüzden ailelerin ve balayı çiftlerinin en çok tercih ettiği yerlerden biri olma özelliğine de sahip. Sebebi ise kendinize özel havuzun bulunmasının yanı sıra denizin ortasındaki villalardan okyanusun serin sularının tadını çıkartmak mümkün. Tertemiz Hint Okyanusu suları villanızdan görünürken su canlılarını da net görebilirsiniz. Canlıların o kadar geniş yaşam alanı var ki hepsi her yerde size göz kırpıyor. Villaların içerisinde ise suyu gösteren saydam alanlar var. Saydam alanlarda denizin ortasında yer alan villaların altında yaşayan balıkları görmek mümkün.

SU ÜSTÜ VİLLA TARZI OTELLER

Maldivler’de yaz kış her mevsim tatil yapmak mümkün. Hiç eksilmeyen güneşi ve parıldayan denizi ile herkese güzel bir tatil imkanı sunuyor. Oteller de villa tarzında inşa edilmiş. Her aileye özel alanlar bulunuyor. Bu yüzden ortak kullanım alanları boş. Plajlar tertemiz ama bir kişi bile denize girmiyor. Çünkü villaların önünde özel alanlar bulunuyor denize ve havuza girmek için. Denizin ortasında bulunan vilalalara görevliler götürüyor sizleri. Okyanus tüm güzelliği ile villanın camından görünüyor. Ayrıca odanın ortaısnda denizi görebildiğiniz bir zemin bulunuyor. Odalarda mutlaka tropikal meyveler de var. Villa sahipleri misafirleri meyvelerle karşılıyor. Banyolarda ise jakuzi keyfini okyanusu izlerken yapabilirsiniz. Su içi villası denilen bu yerler herkese harika manzaralar sunarken unutulmayacak bir tatil de sunuyor. Villaların kapısı özel deniz alanına açılırken, havuz da hemen önünde bulunuyor. Çevresi de paravanla çevrili. Hiçbir villa diğer villanın kullanım alanını göremiyor. Mahremiyete önem verenlerin tercih ettiği bir yer olan Maldivler’de isterseniz tek başınız güzel dinlendirici tatil imkânı bulabilecekken isterseniz ailenizle de giderek eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Maldivler’de yer alan otellerin tüm güzel detaylarını Dünyayı Geziyorum ekibi sizlerle böyle buluşturuyor.

 

PLAJ ÜSTÜ VİLLALAR

Maldivler'de kalmaktan keyif alacağınız bir diğer yer ise plaj üzerindeki özel villa tarzı oteller oluyor. Bu otellerde yer alan villalar içerisinde bütün özel kullanım alanlarını bulabilirsiniz. Ayrıca yemyeşil doğa içerisinde mahremiyetinizi gözeterek dizayn edilmiş olan duşlara da rastlarsınız. Her otelde olduğu gibi bu otellerde de meyve tabağı tropikal ürünlerle dolu olur. Sizin adım attığınız ilk andan itibaren en iyi şekilde Maldivler'i tanımanız için iyi olacaktır. Villa tarzı otellerin deniz üzerinde bulunan türlerini yukarıda anlattık. Plaj üzerinde yer alan türlerinde ise yine kapıda bir özel havuz bulunuyor. Aynı zamanda bolca özel dinlenme alanları da yer alıyor. Özel alanlar ise diğer villaların görüş alanına kapalı. Ailenizle gittiğinizde de çok güzel vakit geçirebileceğiniz gibi aynı zamanda tek başınıza gittiğinizde de sessiz ve kalabalıktan uzak güzel bir tatil yapabilirsiniz. 

Maldivler Vize İstiyor Mu?

Türkiye’den vizesiz gidilen ülkeler listesinde Maldivler de bulunuyor. En çok ziyaret edilen yerlerden biri olan Maldivler özellikle balayı çiftlerinin mutlaka gezi rotalarında bulunuyor. Masmavi denizi uzayıp giden turkuaz suları ve tertemiz plajları da Maldivler’e herkesi çeken diğer detaylar olsa da vize masrafının olmaması da Maldivler’e seyahat etme sebeplerinden biri.

30 günlük süre ile sınırlıdır Maldivler’e vizesiz giriş hakkı. Bunun üzerinde kalmayı düşünen kişiler ise vize başvurusunda bulunmalıdır. Ayrıca gidiş dönüş uçak biletini, otel rezervasyon bilgilerini de yetkililer görmek isteyeceğinden bu bilgilerin de yanınızda hazır bulunması girişlerde sorun yaşamamanızı etkin kılacaktır.

Maldivler ’deki oteller yukarıda sıralandığı gibi herkesin beğenisini kazanacak kadar güzelliğe sahip yerler. Dünyanın hiçbir ülkesinde Maldivler’ e giderken vize istenmediği gibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için de bu durum geçerlidir. Rüya gibi bir yaz tatili geçirmek için tercih edilebilecek en güzel adreslerden biri olabilir.

Dünyayı Geziyorum resmi sosyal medya hesapları  

Youtube: esirgenc 

Twitter ve İnstagram: @dunyayigeziyor 

Facebook: dunyayigeziyorum 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL