Masmavi denizi ve cıvıl cıvıl sokakları ile Cunda Sahili

Cunda Adası'nda herkesin özellikle akşam saatlerinde kendini attığı sahili, gün batımının en güzel manzaralarını sunarken diğer yanda dondurmacılar ve kafelerle renkli görüntülere sahne oluyor. Bu cıvıl cıvıl sahili yakından keşfedelim.

GİRİŞ 28.05.2021 17:42 GÜNCELLEME 28.05.2021 17:42 KAYNAK HABER7
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cunda Adası'nda gezilecek en güzel yerlerden biri sahili. Uzayıp giden sahilde balıkçı tekneleri ve turist tekelerini görmek mümkün. Sol yanınızda masmavi deniz size çok güzel manzaralar sunarken sağ tarafta ise cıvıl cıvıl sokaklar en güzel haliyle görünüyor. Cunda Adası'nda gezilecek yerlerden biri olan sahilde mutlaka sakızlı dondurma yiyip kafelerde leziz bir Türk kahvesi içmeyi de ihmal etmeyin. İşte Dünyayı Geziyorum ekibinin gözünden Cunda Adası'nın güzel sahil boyu. 

 

 

CUNDA ADASI SAHİLİ 

Cunda Adası sahili merkezde yer alıyor. Sahil caddesi olarak isimlendirilen bu yerde çok güzel yürüyüş yapmak mümkün. Trafiğe kapalı olması sebebiyle akşam saatlerinde çok güzel yürüyüş için tercih ediliyor. Gün batımını izlemek isteyen herkes mutlaka geliyor ve buranın tadını çıkartıyor. 

 

 

Cunda'da gezilecek yerler: Sevim&Nejdet Kent Kitaplığı

Tur tekneklerini ve balıkçı teknelerini burada görmek mümkün. Turizmin kalbi sayılan yerlerden biri burası. Cunda Adası Ege'nin en güzel ve 4. büyük adası. 30 kilometre uzunluğunda sahil şeridi bulunuyor aynı zamanda. Nereye giderseniz gidin burada denize girebilirsiniz. 

SAKIZLI DONDURMA 

Sahilde mutlaka yemeniz gereken bir lezzet var. Sakızlı dondurma karadut ile buz gibi kavun üzerinde servis ediliyor. Çok güzel bir sunumla sakızlı dondurma yemek isteyen herkes burada sahildeki yerleri tercih ediyor. Siz dilerseniz külahta da alabilirsiniz. Gün batımını enfes bir sakızlı dondurma ile sahilde yiyebilirsiniz. 

 

YORUMLAR 1
  • İzmir 3 yıl önce Şikayet Et
    Cundada bir süre kalmış biri olarak diyorumki bu 2 kıyı resmi cundayı yansıtmıyo cunda bu 2 resim değil, bundan denizi olan her yerde var, madem haber cunda o zaman gerçekten başka yerde olmayan güzelliklerini gösteren resimler koysaydınız güzel haber olurdu
    Cevapla