Fethiye'de gezilecek yerler: Aşıklar Tepesi

Fethiye'de gezilecek en güzel yerlerden birisi Aşıklar Tepesi. Muhteşem bir manzarayı önünüze seriyor. Tarihi ve doğal güzellikler burada panoramik olarak görülebiliyor.

GİRİŞ 12.08.2021 13:02 GÜNCELLEME 12.08.2021 13:02

Fethiye'de gezilecek en güzel gezi adreslerinden biri Aşıklar Tepesi. Harika bir manzarası var. Fethiye'ye giden herkes mutlaka buradan ilçe manzarasını seyrediyor. Tarihi ve doğal güzellikleri izleyebileceğiniz tepede deniz ve orman manzarasını fotoğraflayabilirsiniz. 

FETHİYE AŞIKLAR TEPESİ NEREDE?

Fethiye manzarasını en güzel izleyebileceğiniz yerlerden biri Aşıklar Tepesi. Burada masmavi denizi ver yemyeşil ormanları arkanıza alarak çok güzel fotoğraflar çekilebilirsiniz. Fethiye'de Karagözler Mahallesi'nden başlayan ve dağ üstündeki yoldan Kesikkapı Mahallesi'nde biten yer Aşıklar Tepesi olarak adlandırılır. Burada Fethiye manzarası önünüze seriliyor. Tepede piknik yapılabilecek masalar da yer almaktadır. 

Fethiye'nin merkezinden Aşıklar Tepesi'ne gitmek isteyenler için aradaki mesafenin 2 saat 45 dakika sürdüğünü de belirtelim.

Fethiye Aşıklar Tepesi akşam manzarası

Buradan kaleye çıkabilir çevredeki güzel yerleri de gezebilirsiniz. 

Aşıklar Tepesi seyirlik bir manzaraya sahip olduğu için herkesin mutlaka uğradığı noktalardan. Çünkü Fethiye'nin yemyeşil dağlarını ve masmavi denizini de yukarıdan görme fırsatı veriyor. 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL